| Pozitivne i negativne strane ovog foruma | |
|
+37Ars Vivendi Aleks Gargamel011 pepsiman StefanMR Zane kaktusic mirami Friz Greta Vidovnjak Dusan Dragan Shane Atomski mrav Deltina GogaAna selena Sare shadow Mima Emerald Kobe Bryant Dr Zuk JMBR Matthew Greenburgh Admin Drasko tigrovic sallle BojanNS Dejansss Albatera Milos86 komsinica Smrtovnik Drang Sneki 41 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Dec 28, 2007 11:21 am | |
| - Emerald ::
- Lepo je redizajniran forum. Izgleda mnogo profesionalnije i ozbiljnije (fontovi, grafika, boje) sve je Ok.
Čini mi se samo da postoji problem (mali) sa čitljivošću (+) Tiker, Minimalistički elegantni redizajn (-) Prejak kontrast - bole oči. Tema i pozadina moraju da budu neutralanih boja. Ne tražite rupe u saksiji. Pogledajte druge domaće i strane forume (boja, kontrast, font), primenite ovde i to je to. Na pr: http://www.benchmark.co.yu/forum/ http://forum.krstarica.com/index.php http://forum.burek.co.yu/index.php |
|
| |
Sare King
Broj poruka : 165 Points : -154 Datum upisa : 24.09.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Dec 28, 2007 11:24 am | |
| - Guta ::
(-) Prejak kontrast - bole oči. Tema i pozadina moraju da budu neutralanih boja.
slazem se vala je prejak :shock: :shock: :shock: | |
|
| |
Milos86 VIP
Broj poruka : 2229 Godina : 38 Localisation : Nish Points : 1319 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Dec 28, 2007 11:37 am | |
| | |
|
| |
selena Still learning
Broj poruka : 52 Points : -4 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Dec 28, 2007 11:39 am | |
| Meni se cini da je previse mracno. Mogla bi neka veselija boja. Moj predlog je zelena, uzeleli smo je se. Osim toga, opsti utisak je OK. | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Dec 28, 2007 11:53 am | |
| Biće bolje, programer redizajnira celu stvar u nedelju... :cheers: toga sledi veliko otvaranje PORTALA.... :cheers: _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Dr Zuk Still learning
Broj poruka : 79 Points : -6 Datum upisa : 25.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Dec 28, 2007 12:07 pm | |
| Odlichno je ovako. Nishta nemojte dirati. :cheers:
PS. verujte doktoru :D | |
|
| |
BojanNS VIP
Broj poruka : 589 Localisation : Novi Sad Points : 691 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Dec 28, 2007 1:15 pm | |
| Bravo Sneki! Sto se tice sadasnjeg i onog predjasnjeg izgleda, narod bi rekao "Dupe i oko", a i ja cu tako reci. Verujem da ce konacna verzija biti jos bolja, a za tiker svaka cast! Bice od ovog foruma nesto, ne zvao se ja Djura,a i ne zovem se tako! :sampion: | |
|
| |
GogaAna VIP
Broj poruka : 507 Localisation : NIŠ Points : 1346 Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sub Dec 29, 2007 9:12 am | |
| | |
|
| |
BojanNS VIP
Broj poruka : 589 Localisation : Novi Sad Points : 691 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Ned Dec 30, 2007 1:39 am | |
| Mogla bi da padne neka zurka povodom otvaranja foruma!!! Alkohol, mjuza , striptizete... :afro:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Ned Dec 30, 2007 11:12 am | |
| |
|
| |
Deltina Just looking
Broj poruka : 3 Points : -11 Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sre Jan 09, 2008 12:53 am | |
| Dragi moji,
evo da se i ja malo ukljucim u ovu diskusiju. Bicu iskrena i zamericu samo na jednoj stvari, a to je vase bavljenje konkurenskim forumom. Etiketiranje pojedinaca moze samo negativno da utice na ostale koji bi mozda ovde bili mnogo aktivniji.
Svaku novu inicijativu toplo pozdravljam, kvalitet, blagovremena i pouzdana informisanost je jedini nacin da da bi vam clanstvo postalo brojnije. Na odlicnom ste putu..!!! Od danas cu biti mnogo cesce sa vama.
Poslednji put izmenio dana Sre Jan 09, 2008 12:57 am, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Dejansss Moderator
Broj poruka : 635 Points : 846 Datum upisa : 20.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sre Jan 09, 2008 12:53 am | |
| | |
|
| |
Deltina Just looking
Broj poruka : 3 Points : -11 Datum upisa : 27.06.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sre Jan 09, 2008 1:25 am | |
| | |
|
| |
Atomski mrav Moderator
Broj poruka : 1071 Godina : 46 Points : 1232 Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sre Jan 09, 2008 4:46 am | |
| Jedno od najnovijih pozitivnih desavanja na forumu je prisustvo i nesebicna podrska velikog coveka DEJANSSS! | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 342 Points : 745 Datum upisa : 19.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sre Jan 09, 2008 7:42 am | |
| - Deltina ::
- Dragi moji,
evo da se i ja malo ukljucim u ovu diskusiju. Bicu iskrena i zamericu samo na jednoj stvari, a to je vase bavljenje konkurenskim forumom. Etiketiranje pojedinaca moze samo negativno da utice na ostale koji bi mozda ovde bili mnogo aktivniji.
Svaku novu inicijativu toplo pozdravljam, kvalitet, blagovremena i pouzdana informisanost je jedini nacin da da bi vam clanstvo postalo brojnije. Na odlicnom ste putu..!!! Od danas cu biti mnogo cesce sa vama. Lepo je videtite u našem društvu .... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sre Jan 09, 2008 8:10 am | |
| - Deltina ::
- Dragi moji,
Svaku novu inicijativu toplo pozdravljam, kvalitet, blagovremena i pouzdana informisanost je jedini nacin da da bi vam clanstvo postalo brojnije. Na odlicnom ste putu..!!! Od danas cu biti mnogo cesce sa vama. Delti, dobrodošla! :flower1: |
|
| |
Shane Just looking
Broj poruka : 6 Localisation : Ispod shina Points : -3 Datum upisa : 19.01.2008
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Čet Jan 24, 2008 6:41 am | |
| Pozitivna strana je retko banovanje. A negativna previse tema sa slichnim sadrzajem.Jednostavno ako hoces da pises ili citas ne znas gde pre... | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Čet Jan 24, 2008 7:36 am | |
| - Shane ::
- Pozitivna strana je retko banovanje.
A negativna previse tema sa slichnim sadrzajem.Jednostavno ako hoces da pises ili citas ne znas gde pre... Svaki predlog koji će učiniti da Forum bude bolji je dobrodošao ! Izvoli... P.S. Valjda ima još po nešto dobroga na ovom Forumu osim retkog banovanja... | |
|
| |
Dragan Member
Broj poruka : 413 Points : 1279 Datum upisa : 30.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Čet Jan 24, 2008 8:03 am | |
| - Admin ::
- .. Valjda ima još po nešto dobroga na ovom Forumu osim retkog banovanja...
A, šta ima bolje i lepše od Slobode ! ... govora i pisanja. ps .. ako može da se promeni ta krvava-crvena-preteća boja u nap. naranđzastu. | |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5404 Localisation : Centar grada Points : 6907 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Čet Jan 24, 2008 8:13 am | |
| Dragane, pa nenapisa šta bi poboljšao i kako ? P.S. Centurion - imaš Poruku.... . _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Shane Just looking
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Čet Jan 24, 2008 8:46 am | |
| Uplasih se i ja ovih crvenih...bas me skoro banovali tamo verovatno istim takvim. Ne znam Admin samo vidim previse tema i pod tema sa slichnim sadrzajem. | |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Čet Jan 24, 2008 8:56 am | |
| E, Shane, videh tvoj slučaj na Fiascu - :D :D A boja bi stvarno morala da se promeni jer sam pomislila da je ARLEHIN vaskrsao !! Vidim sad s Vitom pumpa Kablove Zajećar.... :no: Nego, što NIKO od vas ne kaže kako da se ovo popravi, reorganizuje, ja ne znam Koju temu brisati ? ili baciti u Arhivu... ili ??? . _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Shane Just looking
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Čet Jan 24, 2008 10:36 am | |
| Ovde sam tek nedelju dana i jos nisam uspeo sve da pregledam. -Svasta nesto je zaista svasta nesto.U cemu je razlika izmedju -dnevni kom.- i velika tishina? + info berza kom... U edukaciji ima rechnik x 2..itd Htedoh da pomenem i politiku i ostale gluposti ali sad ne mogu da je nadjem u ovoj shumi. -ovo nije forum za slab stomak ---to mi se svidelo al sad ni to ne mogu da nadjem... | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Uto Feb 12, 2008 1:13 am | |
| - 46 Doctor Valentino Rossi ::
- Zelim da ulozim protest...
Ovo sto se radi sa mail-ovima... ako sam se vec registrovao nije u redu da mail zloupotrebljavate kako bi reklamirali site-ove....
mani te se toga....
Poz NEĆE SE PONOVITI !! Ustupak je ućinjen starom našem članu Miloš86... Admin | |
|
| |
Dusan VIP
Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Maj 09, 2008 6:31 am | |
| Gde ste stari članovi? :?:
Šta je bilo sa članovima koji su ranije pisali: Rade, Matthew Greenburgh, pijacar, sare, grlja, cromodora, tigrovic, komsinica, slalic... ne samo da ne pišu, nego više ni ne posećuju forum (izuzev pijacara i sareta koji "samo" ne pišu, ali povremeno posećuju)??? | |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Maj 09, 2008 6:53 am | |
| Stvaro, što ste se stisli narode?? Udarila apatija... crvenilo vam odnelo dušu, šta li? Ovde je nekad bilo daleko veselije... Hajde... recite, šta vas mući? Može i kod meme u Savetovalištu !! 8)
,. _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Ned Maj 11, 2008 11:17 am | |
| - Slovenac1 ::
- Sneki ::
- Inreresantno je u ovom trenutku i na ovom mestu konstatovati kako je demokratičnost naših članova i pored "mekanog" moderisanja na veoma zavidnom nivou!! :clap:
I ovde ima članova koji su za SRS, ali su nekako korektniji i potpuno OK, u odnosu na one bandite sa Fiasca !! :smokeing: I još: mnogo smo bliže bili u procenama rezultata!! :icecream:
Čestitam i sebi i svim članovima na toleranciji !! :clap: :clap:
, Zato sam ja i prestao da pišem na onaj forum i nikad više neču tamo pisati. :clap: :clap: :clap: BRAVO !!! . _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Jun 27, 2008 10:24 am | |
| PRESTIGLI SMO IH !!
Ako na Google ukucate reč BELEX , naš forum je na 3. mestu :cheers:
Савет: Уштедите време притиском на тастер ENTER, уместо клика на дугме за претраживање
Beogradska Berza a.d.Glasajte za BELEX Sentiment Glasajte! Hartija. Pretraga HoV Pretraga svih listiranih HoV. Pretraga Web sajta. Dnevni izveštaj Dnevni izveštaj ... www.belex.co.yu/ - 11k - Кеширано - Сличне странице Pretraga svih listiranih HoV Pretraga Dnevne statistike Brokeri Engleska verzija Prospekti A.D PIROT Velika Plana Више резултата са belex.co.yu »
BELEX AkcijeDijagram (dana):. Uporedi sa simbolom:. BELEX. Cena, 1.123.200. Promena, 20,00% 187200 Din. Obim, 1. Promet, 1.123.200. Cena na otvaranju, 1.123.200 ... www.belex.co.yu/srp/akcije.php?s=BELEX - 10k - Кеширано - Сличне странице
Unesite vase korisničko ime i lozinku i aktivirajte dugme prijava ...Novi servis - Belex.info je vaša stalna veza sa Beogradskom berzom. Ne morate čekati da vas drugi informišu, sami pratite trgovanje na Beogradskoj berzi i ... www.belex.info/ - 1k - Кеширано - Сличне странице
BELEX CLUB BELEX Club, BELEX Club Ekonomski Forum. Home · FAQ - Često Postavljana Pitanja · Traži · Registruj se · Pristupi. Dobro dosli na BELEX Fun Club forum ... aikb.net/ - 41k - Кеширано - Сличне странице
....
B92 - Biz - Berza - BELEXIzdavalac, Simbol, Promena %, Cena, Obim, Promet. Fall, AIK banka a.d. Niš · AIKB, 0,00, 7 999, 6 696, 53 157 944. Rise, Energoprojekt holding a.d. Beograd ... www.b92.net/biz/berza/belex_pregled.php - 95k - Кеширано - Сличне странице
. _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Vidovnjak VIP
Broj poruka : 280 Localisation : Beograd Points : -80 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Jun 27, 2008 10:30 pm | |
| @Sneki Ukucaj u google "deponija vidovnjak" na drugom sam mestu :lol: :lol: :lol: :king: _________________ EPP http://www.blogger.com/profile/06618273967972866898
| |
|
| |
Mima VIP
Broj poruka : 218 Points : 90 Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Jun 27, 2008 10:33 pm | |
| Ja sad ukucah, kod mene si na prvom :shock: :clap: :clap: :clap: Bravo :guitar: | |
|
| |
Vidovnjak VIP
Broj poruka : 280 Localisation : Beograd Points : -80 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Jun 27, 2008 10:42 pm | |
| jel? pa ja kucam na onaj britanski google,to je verovatno pretraga na srpskom. znaci drugi sam u svetu prvi u srbiji :lol: :lol: :lol: Hvala Mima :flower1: :wave1: _________________ EPP http://www.blogger.com/profile/06618273967972866898
| |
|
| |
Mima VIP
Broj poruka : 218 Points : 90 Datum upisa : 21.10.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Pet Jun 27, 2008 10:47 pm | |
| Vazno je da si ti nama ovde prvi :sampion: :respect: | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Uto Apr 14, 2009 3:08 am | |
| Poseban poklon za sve članove i prijatelje Belex Cluba.
Please see this http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741
Stvarno: vredi pogledati. _________________ BELEX Club je forum slobodnih ljudi koji podržava slobodu govora.
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Uto Apr 14, 2009 11:38 am | |
| :clap: :clap: _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 27.05.2007
| Naslov: Re: Pozitivne i negativne strane ovog foruma Sre Apr 15, 2009 1:15 am | |
| i meni se sviđa, a vidim admine, imamo i novi avatar _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
| Pozitivne i negativne strane ovog foruma | |
|