| Fabrika Secera, Crvenka - CRFS | |
|
+51Zexx boxxi boban75 goxi Zak10 Mima 96 muitobom djudjo Kupi akcije Mendo Lolita Nestrpljivi Prokuplje Beli Cucla Danx Momir Sasuolo Lutvi bundija Tods Big Mama Bjekam23 Beko el dijego bonum.mm Steve McQueen Colle Smile Nenadnenad67 Greta BuffetSon Matthew Greenburgh JMBR Kurajber Ars Vivendi Voiceoflaw Fmember Rogy Dragot DelBoy Petar Pan MarkoJTD Peka Sahbaz Nemesis Jumbo Big Mile Boby Bond Pera Božić 55 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JMBR VIP
Broj poruka : 140 Points : 489 Datum upisa : 24.11.2007
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 20 Jun - 23:20 | |
| - Boby ::
- PHILIP MORRIS OPERATIONS ILI TI DUVANSKA INDUSTRIJA NIS...
off topic: da, to je bilo zanimljivo...cini mi se da je bila nesaglasnost na promenu osnivackog akta :) ...cena oko 2500 din ...pocetkom 2011. od tada samo pada a mislim da od tada ni dividende nije bilo oko dvadesetak akcionara je bilo nesaglasno....verovatno samo dobro obavesteni kao sto sam i napisao, nema veze sa temom crfs | |
|
| |
Matthew Greenburgh Partner
Broj poruka : 1578 Localisation : EC4A 2BB Points : 2526 Datum upisa : 09.08.2007
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 9:21 | |
Naravno, isplatila je i Postanska stedionica...i to skoro 2x vecoj ceni od berzanske. _________________ He makes millions of dollars come out of those phones. He is the most revered of all species: a Big Swinging Dick.
| |
|
| |
BuffetSon VIP
Broj poruka : 145 Points : 659 Datum upisa : 18.09.2010
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 10:15 | |
| Pa jeli moguce da niko nece da kupi po 4500 i zaradi dvadesetak proc. za dva meseca?
| |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 10:20 | |
| Evo hocu ja, ali nema u ponudi po toj ceni, neda niko ni na 7200!!! | |
|
| |
BuffetSon VIP
Broj poruka : 145 Points : 659 Datum upisa : 18.09.2010
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 10:23 | |
| izvinte tema promasena mislio na SJKS | |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 11:01 | |
| - JMBR ::
- Boby ::
off topic: da, to je bilo zanimljivo...cini mi se da je bila nesaglasnost na promenu osnivackog akta :) ...cena oko 2500 din ...pocetkom 2011. od tada samo pada a mislim da od tada ni dividende nije bilo oko dvadesetak akcionara je bilo nesaglasno....verovatno samo dobro obavesteni kao sto sam i napisao, nema veze sa temom crfs
novembar 2010...ali bilo dividende za poslednji kvartal,te godine i prvi 2011.a bice i sada | |
|
| |
Nemesis VIP
Broj poruka : 791 Godina : 41 Points : 3448 Datum upisa : 11.02.2010
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 14:41 | |
| Jel dobio neko dividendu mozda...Jedan clan je napisao da je SJKS pocela sa isplatom ali ovde nikakvo desavanje po tom pitanju.... | |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 15:28 | |
| - Nemesis ::
- Jel dobio neko dividendu mozda...Jedan clan je napisao da je SJKS pocela sa isplatom ali ovde nikakvo desavanje po tom pitanju....
Pogledaj u poštansko sanduče, možda ti je stiglo pismo od njih. Ja sam danas dobila obaveštenje da treba da im dostavim svoje podatke (pismenim putem ili lično) u vezi isplate dividende. Nezavisno od ovog obaveštenja, zvala sam ih telefonom pre dva dana, da se raspitam. Rečeno mi je sledeće: Može e-mailom da se dostave podaci ( [You must be registered and logged in to see this link.]) 1. skenirana lična karta 2. skeniran potpis 3. skenirana kartica banke srećno! _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
Nemesis VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 15:33 | |
| - Greta ::
- Nemesis ::
- Jel dobio neko dividendu mozda...Jedan clan je napisao da je SJKS pocela sa isplatom ali ovde nikakvo desavanje po tom pitanju....
Pogledaj u poštansko sanduče, možda ti je stiglo pismo od njih. Ja sam danas dobila obaveštenje da treba da im dostavim svoje podatke (pismenim putem ili lično) u vezi isplate dividende.
Nezavisno od ovog obaveštenja, zvala sam ih telefonom pre dva dana, da se raspitam. Rečeno mi je sledeće:
Može e-mailom da se dostave podatci ( [You must be registered and logged in to see this link.])
1. skenirana lična karta 2. skeniran potpis 3. skenirana kartica banke
srećno!
Posto sam dobijao i prosle godine dividendu ja sam im tad poslao podatke, a ove godine pre skupstine sam za svaki slucaj ponovo poslao ali jos uvek nista.... | |
|
| |
Greta VIP
Broj poruka : 1280 Localisation : Bgd Points : 3147 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 15:37 | |
| mene nisu imali u evidenciji, jer sam od skoro u ovoj akciji.
_________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
| |
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 53 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 21 Jun - 19:23 | |
| dividenda,sutra ili najkasnije u ponedeljak,jos malo da zavrse spiskove... | |
|
| |
Nenadnenad67 Still learning
Broj poruka : 100 Godina : 44 Localisation : beograd Points : 450 Datum upisa : 27.01.2012
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Pet 22 Jun - 12:48 | |
| upravo uplacena dividenda | |
|
| |
Nemesis VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Pet 22 Jun - 12:51 | |
| | |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13922 Localisation : Novi Sad Points : 52264 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Pet 22 Jun - 12:55 | |
| - Nenadnenad67 ::
- upravo uplacena dividenda
I ne samo to, nego izgleda da nam ove godine nisu odbili onaj samodoprinos pa sam dobio desetak hiljada više. Ne bunim se. | |
|
| |
MarkoJTD VIP
Broj poruka : 1164 Godina : 35 Points : 3673 Datum upisa : 19.10.2009
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Pet 22 Jun - 12:56 | |
| Isto kao i na SJKS, iznos je bio nesti veci od ocekivanog :) | |
|
| |
MarkoJTD VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Pet 22 Jun - 16:26 | |
| - Greta ::
- Nemesis ::
Pogledaj u poštansko sanduče, možda ti je stiglo pismo od njih. Ja sam danas dobila obaveštenje da treba da im dostavim svoje podatke (pismenim putem ili lično) u vezi isplate dividende.
Nezavisno od ovog obaveštenja, zvala sam ih telefonom pre dva dana, da se raspitam. Rečeno mi je sledeće:
Može e-mailom da se dostave podaci ( [You must be registered and logged in to see this link.])
1. skenirana lična karta 2. skeniran potpis 3. skenirana kartica banke
srećno!
Sta uraditi za potpis? Samo potpisati prazan papir? | |
|
| |
Rogy VIP
Broj poruka : 517 Points : 2119 Datum upisa : 10.09.2009
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Uto 26 Jun - 18:43 | |
| Ne šaljite ništa. Datum isplate dividende je 22.06.2012. godine, a isplata se vrši: 1. Akcionarima – domaćim fizičkim licima u neto iznosu od 1.305,00 dinara po akciji ... Isplata se vrši - uplatom na tekuće račune: za zaposlene u društvu, strana fizička lica, domaća pravna lica, strana pravna lica i kastodi račune - putem poštanskih uputnica: za ostala domaća fizička lica. ... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ .
| |
|
| |
Sahbaz VIP
Broj poruka : 333 Points : 1288 Datum upisa : 30.06.2008
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 15:49 | |
| Prvi put imam ovu situaciju sa nesaglasnoscu, pa uopste "nisam pametan". Mislio sam da je dovoljno da ne glasam da bih imao pravo da budem nesaglasan. Vise nisam siguran da je tako. Zvao sam i Crvenku i Sajkasku i nisam dobio definitivan odgovor. Direktor pravnog sektora Crvenke nije u kancelariji, a i ovi iz Sajkaske upucuju na njega. U Zabalj sam poslao potpisanu i overenu izjavu o tacki 5 (protiv), ali u Crvenku mi to nece stici na vreme, tako da cu tamo otici licno. Autobus mi polazi u 6:15h. Interesuje me sta su i da li su im ostali nesto slali? _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
|
| |
Nemesis VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 15:54 | |
| - Sahbaz ::
- Prvi put imam ovu situaciju sa nesaglasnoscu, pa uopste "nisam pametan". Mislio sam da je dovoljno da ne glasam da bih imao pravo da budem nesaglasan. Vise nisam siguran da je tako. Zvao sam i Crvenku i Sajkasku i nisam dobio definitivan odgovor. Direktor pravnog sektora Crvenke nije u kancelariji, a i ovi iz Sajkaske upucuju na njega. U Zabalj sam poslao potpisanu i overenu izjavu o tacki 5 (protiv), ali u Crvenku mi to nece stici na vreme, tako da cu tamo otici licno. Autobus mi polazi u 6:15h. Interesuje me sta su i da li su im ostali nesto slali?
Druze koliko sam ja ukapirao izjavu o nesaglasnosti mozes poslati najkasnije 15 dana posle odrzavanja skupstine...Pored toga nema potrebe da budes prisutan...Ako se ne ispostuje to sto su napisali u pozivu, ima materijala da se presavije tabak... | |
|
| |
Sahbaz VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 16:32 | |
| Slazem se da bi bilo materijala da se presavije tabak, slazem se i da su do sada bili vrlo korektni i da ce verovatno takvi i ostati, ali sam ipak kupio povratnu do Crvenke. U odlasku cu da odspavam, na skupstini da dremkam (sa kratkim prekidima, nadam se da ce me neko probuditi u pravom trenutku), a u povratku cu mozda nesto i da procitam (sad shvatam kako se osecaju nasi poslanici). Bolje mi je to, nego da razmisljam. A i red je da odem na skupstinu, da vidim mrmota koji mi godinama zavija dividendu u foliju.
Mene i dalje interesuje da li su ostali forumasi ista slali, ili mozda nameravaju da dodju licno? _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
|
| |
MarkoJTD VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 16:54 | |
| Sta mislite koliko ce trajati skupstina (vremenski)? Jel moguce iz Crvenke stici na vreme za skupstinu u Zablju? | |
|
| |
Sahbaz VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 17:02 | |
| Verujem da ce biti moguce ako dodjes kolima. Cini mi se da neke ljude (npr. Zorana Subica iz pravnog sektora Crvenke) mozemo ocekivati na obe skupstine, pa bi zbog njih to trebalo da bude moguce. _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
|
| |
Peka Still learning
Broj poruka : 104 Points : 516 Datum upisa : 07.12.2010
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 17:59 | |
| Za Šahbaza i ostale
Ja u zadnjih mesec dana ne izlazim iz opštine. Kad me vide službenice koje overvaju potpise čupaju kose od očaja. Sve moguće stvari overavam. Za Crvenku sam im prvo pisao da nisu objavili formular za glasanje u odsustvu, pa kada ga uprkos tome niu objavili na sajtu, onda sam im poslao overeno da glasam po svim tačkama dnevnog reda protiv i da zahtevam otkup svojih akcija. Isto sam i formular zahteva za otkup overio i poslao ga u istom pismu. Još sam im sve to poslao mejlom i faksom. Posle skupštine ću opet da im pošaljem overeni formular zahteva za otkup, preporučeno sa povratnicom, plus faksom i mejlom "Što je sigurno, sigurno je", reče kaludjerica i stavi k... ( prezervativ) na sveću. | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 19:28 | |
| Vi bas ne odustajete....mnogi sa jedne skupstine idu i na drugu,,,,autom se stize...NEMA POTREBE DA SE BUDE NA SKUPSTINI...DA BI SE ISTAKLA NESAGLASNOST I ONI SU TO LEPO NAPISALI,,,AJDE DA TO VISE NE POTEZEMO..JA SAM U EGIPTU I SADA JA NE MOGU BITI NESAGLASAN,,,MOLIM VAS,DA TO VISE NE POTEZEMO,prebacice nam temu. | |
|
| |
Sahbaz VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 19:35 | |
- Vi bas ne odustajete....mnogi sa jedne skupstine idu i na drugu,,,,autom se stize...NEMA POTREBE DA SE BUDE NA SKUPSTINI...DA BI SE ISTAKLA NESAGLASNOST I ONI SU TO LEPO NAPISALI,,,AJDE DA TO VISE NE POTEZEMO..JA SAM U EGIPTU I SADA JA NE MOGU BITI NESAGLASAN,,,MOLIM VAS,DA TO VISE NE POTEZEMO,prebacice nam temu.
Boby, nije pitanje da li mora da se bude na skupstini da bi se istakla nesaglasnost (jasno da ne mora). Pitanje je da li mora da se glasa (protiv, ili uzdrzan) da bi se istakla nesaglasnost. _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
|
| |
Sahbaz VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 19:45 | |
| Upravo sam proverio sa covekom koji se razume u ove stvari. Kaze da je siguran da onaj ko ne glasa ima ista prava kao onaj koji glasa protiv, ili je uzdrzan. Cini mi se da mu se moze verovati, tako da mozda ipak ne odem u Crvenku. _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
|
| |
Smile Old member
Broj poruka : 1643 Points : 4794 Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Sre 27 Jun - 22:10 | |
| Čestitam svim nesaglasnim akcionarima, lepo ete se opariti!! Mogli bi i da častite vaše kolege sa foruma? | |
|
| |
Boby VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 8:51 | |
| MA DRUZE I ONI SU NAPISALI DA NIJE POTREBNO DA SE NITI GLASA NITI DODJE,licno su mi vise puta to rekli i napisali,nije to moja interpretacija...a ti SMILE,gde zuris,pare od ovog ako i bude sve ok mogu leci tek septembra,da podsetim...15 dana NESAGLANOST PA OD TADA TECE ROK OD 60 DANA ZA ISPLATU,,,dakle oko 13 septembar krajnji rok...a sto se tice slavlja i casti...bice,barem s moje strane | |
|
| |
Sahbaz VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 9:10 | |
| OK, ako su tebi tako napisali, onda ce tako i biti. U obavestenju akcionarima i u zakonu stoji samo da ne mora da se dodje. Meni je bilo logicno da ne mora da se glasa i tako tumacim zakon (o cemu sam pre par dana kuckao na temi GMON), ali kad sam za svaki slucaj to hteo da proverim, vrteli su me preko 5 telefona i opet nisam dobio odgovor. Na kraju sam, kao sto napisah, prihvatio argument autoriteta, jer nigde nisam nasao napismeno da ne mora da se glasa. Ono sto me je zabrinulo je da su u Zakonu o privrednim drustvima lako mogli da napisu da ne mora da se glasa, ali to nisu uradili. Lici mi na namerno postavljenu rupu, a te stvari mogu biti nezgodne. _________________ Ne veruj menadzmentu koji te laze. | |
|
| |
Nemesis VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 11:41 | |
| Ajde ko bude stigao neka pusti neku informaciju sa skupstine...Unapred zahvalan! | |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 13922 Localisation : Novi Sad Points : 52264 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 15:53 | |
| - Nemesis ::
- Ajde ko bude stigao neka pusti neku informaciju sa skupstine...Unapred zahvalan!
Nisam bio ali sam se raspitao, usvojena je odluka o kreditima i imamo 15 dana da se izjasnimo da li smo nesaglasni. | |
|
| |
Nemesis VIP
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 15:57 | |
| EXCELLENT! JA SAM SE VEC IZJASNIO JUTROS POSTOM... | |
|
| |
Big Mile VIP
Broj poruka : 1658 Points : 6510 Datum upisa : 19.02.2011
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 17:25 | |
| Ja bio na obe, (mislim i na SJKS), sve OK , usvojene odluke na obe o kreditima, rok 15 dana za nesaglasne, sve ide po planu. | |
|
| |
Colle Still learning
Broj poruka : 100 Points : 428 Datum upisa : 11.07.2011
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 21:20 | |
| Da li je dovoljno popuniti formular: [You must be registered and logged in to see this link.] i poslati ga? Da li ga je potrebno poslati preporučeno sa povratnicom? Unapred hvala i pozdrav svima. | |
|
| |
Bond Moderator
| Naslov: Re: Fabrika Secera, Crvenka - CRFS Čet 28 Jun - 21:40 | |
| - Colle ::
- Da li je dovoljno popuniti formular: [You must be registered and logged in to see this link.] i poslati ga? Da li ga je potrebno poslati preporučeno sa povratnicom?
Unapred hvala i pozdrav svima. Najbolje preporučeno a pored toga ne bi bilo loše skenirati i poslati mejlom, neka se nađe. | |
|
| |
| Fabrika Secera, Crvenka - CRFS | |
|