BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Ideja oko saradje forumasa izmedju sebe.

Ići dole 
AutorPoruka
Ris
VIP
VIP
Ris

Broj poruka : 1997
Godina : 42
Datum upisa : 24.12.2007

Ideja oko saradje forumasa izmedju sebe. Empty
PočaljiNaslov: Ideja oko saradje forumasa izmedju sebe.   Ideja oko saradje forumasa izmedju sebe. Icon_minitime3/30/2011, 08:15

Dobio sam, jednu ideju za koju mislim da bi mogla da zazivi na ovom forumu. Ovaj forum radi sasvim ok ima dosta clanova dosta tema, svakim danom je posecen. Svi smo na njemu iz jednog razloga jer volimo mnogo Novac, ali mislim da nije forum dovoljno iskoristen, s tim cu izneti jedan svoj predlog pa da se ukljuce svi oni koji razmisljaju kao ja.
Svakom od nas berza nije jedini posao koji radimo, svi se bavimo nekim drugim stavrima zaposlenismo ili druge zaposljavamo. Dodatna sretsva jos koja bi zaradali nikada nisu na odmet. Kako bi mogli da razvijemo trgovinu izmedju sebe, da pomognemo jednima drugima oko plasmana robe sa kojom trgujemo ili da pocnemo sa istom da trgujemo. Npr meni se javi neko iz NIS i ptame Darko imam to i to da li mozes da tu robu plasiras u NS ili cak da budes moj posrednik..... S tim ja cu prvi izneti par ponuda pa ako je neko zainteresovana okko saradnje naka mi se javi.
Treba mi ko zeli da radi odkup zlata i srebra (starog) koliko god ga ima. npr placa gr zlata od 10-13e a ja mu platim 14-16e \ Srebro odkupljuje za 25-30din gr a ja mu plaitm 40din.
Hajde i neka drugi daju neke ponude pa da trgujemo i pomazemo jedni drugima. armo
Nazad na vrh Ići dole
https://www.youtube.com/watch?v=cu_EeCdckgI

Ideja oko saradje forumasa izmedju sebe.
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Dobra ideja !!
» Neoplanta a.d. Novi Sad - NEOP
» Agrobanka - AGBN (6. DEO)

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Deponija-
Skoči na: