| | Dobra ideja !! | |
| | Autor | Poruka |
---|
Sneki Beli Mag

Broj poruka : 5386 Localisation : Centar grada Points : 6855 Datum upisa : 21.05.2007
 | Naslov: Dobra ideja !! 2/18/2009, 15:00 | |
| Dok naša berza tavori, drugi rade... Upravo sam postala akcionar, nove firme !! :cheers: Uskoro se otvara nov Sajt, i svi koji se sada registruju, postaju akcionari !! Neka vrsta IPO !! Dakle, sve što je potrebno je da se registrujete na
www.me2everyone.com/136779
i dobijate BESPLATNO akcije!! U koliko sve propadne vi nemate nikakve troškove - što bi se rekolo: NIKOM NIŠTA 8)
:respect: _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|  | | Vidovnjak VIP

Broj poruka : 280 Localisation : Beograd Points : -80 Datum upisa : 04.06.2008
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 2/18/2009, 16:09 | |
| Ja se registrovao :lol: _________________ EPP http://www.blogger.com/profile/06618273967972866898
| |
|  | | Friz VIP

Broj poruka : 1682 Godina : 53 Points : 2975 Datum upisa : 16.12.2007
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 2/19/2009, 10:11 | |
| I ja danas upisao akcije! Nek ide život! _________________ All we need is love
| |
|  | | Friz VIP

Broj poruka : 1682 Godina : 53 Points : 2975 Datum upisa : 16.12.2007
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 6/1/2009, 14:22 | |
| TIRANA - Do kraja ove godine albanska burza, koja je davno formirana, trebala bi početii raditi, piše podgorička Pobjeda. To je kazao prof. Djok Uljdedaj, predsjednik Gospodarske komore Tirana. U drugoj polovini ove godine trebalo bi značajnije potaknuti funkcioniranje burze koja je odavno formirana, ima direktora i kompletnu administraciju, postoje i brokerske kuće, ali ovaj kompletan sistem na funkcionira. Nema trgovine dionicama albanskih kompanija. Brokerske kuće rade preko reality statea - odnosno sistema agencija koje su vrlo razvijene naročito u Tirani i Draču. Uljdedaj kaže da će funkcioniranje burze potaknuti strane kompanije kojih je u Albaniji sve više. Dolazak stranih kompanija i promjene odnosno reforme stvaraju potrebu funkcioniranja burze. To je, jednostavno rečeno, neophodno. Tražit će se mogućnost za poticanje trgovine zato što je naglo povećan broj stranih kompanija u Albaniji koje u svojim zemljama imaju razvijene burze. - To što burza nije funkcionirala je pomalo pitanje mentaliteta jer su ljudi u Albaniji naviknuti da poslove završavaju direktno,a ne preko posrednika. To je bolest malih zemalja. Zato je i pokrenuta inicijativa da se formira jedna jaka regionalna burza s jedinstvenim tržištem. Više vjerujem da će zahtjevi stranih investitora učiniti da burza u Albaniji profunkcioniše nego u ideju međunarodnih financijskih institucija da se formira regionalna burza, kaže Uljdedaj. I dobra vijest za investitore iz bivše Jugoslavije. Strani građani, odnosno investitori bez ikakvih problema moći će kupovati dionice na burzi kada ona bude profunkcionirala - kao i domaći građani. Oni će to moći raditi pod istim uvjetima, objasnio je Uljdedaj. Mislim da je ovo ideja za Orisnog!!  _________________ All we need is love
| |
|  | | ALHEMICAR 07 Still learning

Broj poruka : 76 Points : 62 Datum upisa : 23.05.2008
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 6/1/2009, 16:01 | |
| - Sneki ::
- Dok naša berza tavori, drugi rade...
Upravo sam postala akcionar, nove firme !! :cheers: Uskoro se otvara nov Sajt, i svi koji se sada registruju, postaju akcionari !! Neka vrsta IPO !! Dakle, sve što je potrebno je da se registrujete na
www.me2everyone.com/136779
i dobijate BESPLATNO akcije!! U koliko sve propadne vi nemate nikakve troškove - što bi se rekolo: NIKOM NIŠTA 8)
:respect: Sneki, kako napreduje ovo? I ocemu se tu zapravo radi? Nisam bas najbolje razumeo kako to funkcionise. | |
|  | | Sneki Beli Mag

Broj poruka : 5386 Localisation : Centar grada Points : 6855 Datum upisa : 21.05.2007
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 6/1/2009, 17:20 | |
| - ALHEMICAR 07 ::
- Sneki ::
Uskoro se otvara nov Sajt, i svi koji se sada registruju, postaju akcionari !! www.me2everyone.com/136779 :respect: Sneki, kako napreduje ovo? I ocemu se tu zapravo radi? Nisam bas najbolje razumeo kako to funkcionise. Ništa posebno, registruješ se i čekaš... stvar ne može da ti škodi! Svi su izgledi da će biti neki $ od svega!! :flower: P.S. Mada i ovo sa Albanijom... hmmm! Ne izgleda mi loše! Hajde da se pronadje neki kontakt u Tirani! . _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|  | | StefanMR Dr. Economy

Broj poruka : 2983 Points : 2867 Datum upisa : 30.05.2009
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 6/1/2009, 18:06 | |
| Mislim da treba neko ozbiljno da se raspita za ovo... Može da bude dobra stvar da se priča unucima! "Ja sam bio jedan od prvih trgovaca na Albanskoj berzi!!!" | |
|  | | Dusan VIP

Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 6/1/2009, 18:10 | |
| - StefanMR ::
- "Ja sam bio jedan od prvih trgovaca na Albanskoj berzi!!!"
A kako trgovati tamo? Pa ni mi ne možemo online da trgujemo, a kamoli albanska berza, koja će tek da počne sa radom?! :joker: _________________ BelexClub na youtube!
| |
|  | | Gargamel011 VIP

Broj poruka : 249 Godina : 43 Localisation : belgrade Points : 265 Datum upisa : 24.03.2009
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 6/1/2009, 19:07 | |
| Imam ja familiju na Kosovu, a nisu vaterpolisti*, pa kažu može da se sredi da se trguje na albanskoj berzi ali tamo za sada samo trgovina sa :joint: :joint: :joint: *vaterpolista - pripadnik nacionalne većine (nažalost) sa belu kapu primer:   | |
|  | | StefanMR Dr. Economy

Broj poruka : 2983 Points : 2867 Datum upisa : 30.05.2009
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 9/5/2009, 10:14 | |
| E, jel ima nekih novosti sa našim besplatnim akcijama ove firme??? _________________ Forumski portfolio: AGBN (30%), ENHL (30%), TGAS (10%), JMBN (10%), DNOS (10%), SJPT (10%)
| |
|  | | | Dobra ideja !! | |
|
Similar topics |  |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |