| Vrenje a.d. Beograd - VREN | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Rade Our family
Broj poruka : 269 Points : -271 Datum upisa : 23.05.2007
| Naslov: Vrenje a.d. Beograd - VREN 5/27/2007, 15:48 | |
| Zakazana redovna skupština za 28.06.2007. Tekst saziva skupštine AD Vrenje,Beograd,može se pročitati i na sajtu [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Pametnom je i komarac muzika.
| |
|
| |
Rade Our family
| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN 7/17/2007, 14:44 | |
| Molim za mišljenje,zbog čega se obara vrednost sa samo jednom akcijom!!?? Jednom akcijom sa 1600,na 1500,umesto da svaki dan skače 7%! E pa to nije lepo! TO JE NEPRAVDA! Kalimero! _________________ Pametnom je i komarac muzika.
| |
|
| |
ntvala Just looking
Broj poruka : 16 Points : 0 Datum upisa : 11.07.2007
| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN 7/17/2007, 18:41 | |
| Kuloarska prica koju sam cuo pre par meseci od ljudi koji nemaju veze sa berzom i akcijama glasi otprilike ovako-most Zirafa koji treba da spoji Novi Beograd i Banovo brdo treba da se spusti upravo na zemljistu fabrike Vrenje u Radnickoj ulici, otuda interesovanje spekulanata za akcijama firme kojoj realno gledajuci ne treba pogon na par kilometara od centra grada govori se o prodaji i premestanju lokacije, izvestaji su im losiji nego prethodnih godina, samo da jos g-din gradonacelnik ozdravi jer on i njegova ekipa su najvise spomonjani kao kupci. -Sve ovo ne mora uopste da bude tacno, ali mozda odgovor lezi u tome da sa jednom akcijom obaraju cenu oni koji hoce da je dokupe | |
|
| |
Rade Our family
| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN 7/18/2007, 08:17 | |
| Ova ti je vredela! Nije loše da se prenose i kuloarske priče.Značiće i to nekome. _________________ Pametnom je i komarac muzika.
| |
|
| |
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5399 Localisation : Centar grada Points : 6886 Datum upisa : 21.05.2007
| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN 7/21/2007, 03:19 | |
| Mislim da nad ovom akcijom lebdi losa Karma Salu na stranu: davno sam proucavala ovu akciju i raspitivala se - receno mi je da je menadzment "sebican" ako nije jasno pitaj, recicu.... | |
|
| |
Rade Our family
| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN 7/21/2007, 09:50 | |
| - Sneki ::
- Mislim da nad ovom akcijom lebdi losa Karma
Salu na stranu: davno sam proucavala ovu akciju i raspitivala se - receno mi je da je menadzment "sebican" ako nije jasno pitaj, recicu.... Čuo sam i ja nešto,al objasni,kad se guraš. _________________ Pametnom je i komarac muzika.
| |
|
| |
Kobe Bryant VIP
Broj poruka : 2998 Godina : 48 Localisation : N.BGD Points : 5579 Datum upisa : 22.05.2007
| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN 5/30/2008, 00:20 | |
| - ntvala ::
- Kuloarska prica koju sam cuo pre par meseci od ljudi koji nemaju veze sa berzom i akcijama glasi otprilike ovako-most Zirafa koji treba da spoji Novi Beograd i Banovo brdo treba da se spusti upravo na zemljistu fabrike Vrenje u Radnickoj ulici, otuda interesovanje spekulanata za akcijama firme kojoj realno gledajuci ne treba pogon na par kilometara od centra grada govori se o prodaji i premestanju lokacije, izvestaji su im losiji nego prethodnih godina, samo da jos g-din gradonacelnik ozdravi jer on i njegova ekipa su najvise spomonjani kao kupci.
-Sve ovo ne mora uopste da bude tacno, ali mozda odgovor lezi u tome da sa jednom akcijom obaraju cenu oni koji hoce da je dokupe Šta bi od ovoga? | |
|
| |
gogloee VIP
Broj poruka : 1024 Points : 2865 Datum upisa : 10.01.2008
| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN 5/30/2008, 09:30 | |
| Koliko ja znam plac koji spominjes vec je davno prodat/obecan nekom jacem. Aktivno rade na izmestanju pogona. Proizvodni program odlican, vecinom osiguran izvoz. Korporativna kultura-slaba. | |
|
| |
| Vrenje a.d. Beograd - VREN | |
|