BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum
 
PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi
 

 Chista egzotika

Ići dole 
+61
FatCat
Smile
Fast
Sutra
Dragan11
BoS
Boby
C R A Z Y
Metatrader
Big Mile
Dax
Greta
Ris
Dnenad85
Aritmeticar
HUACHUMA
Limited011
pepsiman
Kupi akcije
MilanLaki
MarkoJTD
Cicija
Ars Vivendi
Dusan
Dmitar
StefanoProdi
Friz
kaktusic
1jelena
Joe
Dragan
Emerald
Boo
Kobe Bryant
ZoranZ
Posmatrač
segrt
BojanNS
Nole
Mima
Sare
chuka011
Actarus
Matthew Greenburgh
Drasko
Grlja
Sisoje
Raiden
Ivan
mirami
Karlito Brigante
masni1
cromodora
IN&ON
genijeurazvoju
Stane Dolanc
Rade
Milos86
slalic
erichser
Sneki
65 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Najsmesnije akcije na BB   Chista egzotika Icon_minitime5/22/2007, 09:57

Komentari, smeh i plakanje... nad akcijama kao sto su BIP ili AGBN...

Osim toga, edukacija i saveti pocetnicima i nervoznim investitorima, ljudima koji se lako pale i podlezu navlakama posebno ekipe sa Fiasconomy-foruma Suspect
Nazad na vrh Ići dole
erichser
Still learning
Still learningBroj poruka : 37
Points : 0
Datum upisa : 19.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/22/2007, 12:00

Jbg, ja sam se zeznuo pa sam uleteo u AGBN po 40700 rsd, sada mi je zao sto za te pare nisam otisao u kafanu i castio drustvo 10 dana a od kusura otisao na letovanje na Ibicu. Cim se vrati na nivo cene po kojoj sam usao, prodacu je. :D
Nazad na vrh Ići dole
slalic
Partner
PartnerBroj poruka : 91
Points : -12
Datum upisa : 20.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/22/2007, 12:50

erichser ::
Jbg, ja sam se zeznuo pa sam uleteo u AGBN po 40700 rsd, sada mi je zao sto za te pare nisam otisao u kafanu i castio drustvo 10 dana a od kusura otisao na letovanje na Ibicu. Cim se vrati na nivo cene po kojoj sam usao, prodacu je. :D
Strpljenja prijatelju. FIS je nizak, i to j... naše kokoške :)
Ja sam ulazio po 28.000 pa prodao po 44.990, pa ponovo ušao na prosečno 41.300. Sve u periodu od šest meseci. Takav je momenat na Belexu, sada. Pogledaj npr MTBN, jaka k'o crna zemlja, stoji i klizi na dole...nema loših vesti, nema lošeg poslovanja.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/22/2007, 20:03

Berza i ja


Uobicajena komunikacija paralelno sa redovnim obavezama, evo npr. danas kada dovrsavam ovaj tekst: Šta misliš, da li da sutra kupujem i po kojoj ceni: „Soko Štark“ – To je dobro, ali postoji mogućnost da većinski vlasnik vrlo brzo dođe do 95 odsto vlasništva, pa da ostalo kupi prisilno... Nego, Novosadski sajam je vrlo interesantan... Šta si saznao o investicionom fondu „Delta Plus“? Sakupili su do sada 700.000 evra, 30 odsto će ulagati u inostranstvu… Razmisliću i još se raspitati. „Vrenje“ krenulo posle, čini mi se, sto godina, izašao sam iz crvenog… Kupio malo Veterinarskog zavoda Subotica iako je visoka cena, čuo da će dividende biti u akcijama... Imam pravo na jednu akciju Metals banke preko prava preče kupovine – moram uplatiti do kraja meseca, a onda moram i izračunati koliko još da upišem… Slede dokapitalizacije Univerzal banke, Agrobanke, na kraju sezone verovatno i Komercijalne banke… Prošle godine sam za dokapitalizacije uzeo kredit i isplatilo se, sa istim novcem sam prošao kroz tri dokapitalizacije i na taj način ostvario najveći prihod prošle godine.

Prvi motiv da investiram na berzi nije bio prvenstveno zarada već sticanje znanja i iskustva. Hteo sam da što više saznam o berzi, akcijama, akcionarskim društvima, trgovini hartijama od vrednosti, utvrđivanju vrednosti firmi, jer sam bio na čelu kompanije koja je ulazila u privatizaciju, vlasničku transformaciju i unutrašnju transformaciju menadžment strukture, odnosno u potpunu promenu filozofije funkcionisanja B92.

Tokom Miloševićeve vladavine, najveći deo operacija finansiran je iz donacija i upravo zbog toga što je prikupljanje donacija takođe veoma ozbiljan posao; trošenje i izveštavanje o utrošenom još ozbiljniji – naša znanja o pravom tržištu nisu bila na zavidnom nivou.

Težište odgovornosti odjednom se pomerilo na teren za koji nisam bio mentalno pripremljen, ali odgovornost koju sam osećao prema očuvanju vrednosti koje je B92 proizvodio, naterala me je ne samo da učestvujem u transformaciji, već i da budem lider u tome.

Početak je uvek vezan za prikupljanje informacija, razgovor sa onima koji su već investirali, sa onima koji su posrednici, sa onima koju su imali međunarodno iskustvo… Potražio sam literaturu, i bilo je logično da sam bogatiju literaturu pronalazio u Hrvatskoj. Poštovao sam savete koji su nametali izuzetnu odgovornost prema novcu i opreznost u ulaganjima. Naravno, kod nas je to mnogo komplikovanije u ovom procesu uspostavljanja berze i dobrih poslovnih običaja.

Tri meseca sam simulirao ulaganje i trgovinu, i to zaista puno pomaže. I danas paralelno radim simulacije sa nekim akcijama, pratim potom šta se zbiva. Ova aktivnost vam donosi izvesne probleme jer se često kajete zbog čega tada niste kupili upravo tu akciju. Investiranje na Beogradskoj berzi izgleda jednostavno. Belex 15 je u proteklom periodu odlično funkcionisao i donosio je garatnovan prinos. Belex sentiment je dobar vodič za planiranje, ali sve važnije postaje i praćenje celokupnog tržišta, rezultata koji se mogu pronaći o različitim preduzećima… Nedostatak transparentnosti otežava ovu aktivnost, ali nama novinarima verovatno je lakše jer je stalno istraživanje prirodno stanje. Iz prakse se zaista najviše nauči. Znanje iz knjige će biti od koristi u budućnosti kada se tržište razvije, kada svetska praksa i pouke iz te prakse postanu aktuelni. Dokapitalizacije banaka iz prošle godine i one koje slede svakako donose najviše profita. Isplati se uzeti ozbiljniji kredit za ove operacije budući da je potrebna velika količina keša jer je usled zagarantovane dobiti zainteresovanost izuzetno velika.

Drugi razlog za investiranje vezan je praktično za efekat koji se javio tokom učenja: odgovornost za sopstveni novac i budućnost porodice; shvatio sam da sledi osamostaljivanje dece, što samo znači da će biti novih izdataka, da slede sve veći troškovi za ostarele roditelje, da sledi starost koju bi trebalo obezbediti na vreme. Prvi refleks bio je životno osiguranje. Čudio sam se sâm sopstvenoj neodgovornosti da svih ovih opasnih godina nisam imao životno osiguranje koje bi pomoglo u slučaju nesrećnih ili namerno izazvanih “slučajeva”. Drugi je razmišljanje o dopunskom penzionom osiguranju, treći o životnom osiguranju članova porodice...

Naravno, u isto vreme razmišljam o tome kako popularizovati kroz B92 učešće što većeg broja građana na berzi, kako stvarati pozitivnu atmosferu u kojoj će naši slušaoci i gledaoci videti šansu da se sami uključe, bore, pokušaju, profitiraju... Prošli smo takođe kroz dve vrlo uspešne dokapitalizacije naše kuće, procene vrednosti kapitala, uredili finansijsko izveštavanje, transparentnost kompanije (već drugu godinu imamo reviziju KPMG), već treću godinu imamo rast gledanosti po 30 odsto... Nastojimo i vrednost svoje kompanije da uvećamo. Sada radimo kratkoročne i srednjoročne strateške planove. Razvijamo konvergenciju radija, televizije i weba i zaista je vrlo frustrirajuće raditi bez ozbiljne tehnološke infrastrukture, IT zaostatka, malog broja korisnika interneta, slabih veza, itd.

Destimulišući faktor jeste nedostatak informacija, porez na kapitalnu dobit koji postoji u Republici Srpskoj i Crnoj Gori, a kod nas se ne razmišlja ni o ukidanju ni o smanjenju. (Kažu mi brokeri da tamo još ima jeftinijih a atraktivnih akcija Telekoma CG, investicionih fondova i u RS i CG, Telekoma RS, Elektrana u RS, itd.). Bilo bi vrlo dobro ako bismo mogli da dajemo on-line naloge putem interneta kako bi se ubrzala trgovina i smanjio značaj brokera... To jest, kako bi oni koji nisu profesionalni investitori dosta jednostavnije pored svog osnovnog posla trgovali.

Čini mi se da nema dovoljno kvalitetne literature i da je najveći deo sveden na bombastične naslove kako da postanete vođa za jedan dan, kako da se obogatite za nedelju dana, kako da sve o marketingu saznate za nekoliko časova.

Upravo čitam knjigu ''Inteligentni investitor'' Bendžamina Grejema (kupio sam je u Zagrebu). Istorija berzanskog poslovanja i investiranja, puno informacija koje su trenutno neupotrebljive zbog nerazvijenosti tržišta, ali je potrebno pripremiti se i za vreme kada će tržište biti mnogo razvijenije i samim tim sofisticiranije. Paralelno čitam vrlo zabavnu i poučnu knjigu Tima Harforda (novinar 'Fajnenšel tajmsa', radi za Svetsku banku, predaje na Oxfordu) pod naslovom “Ekonomist na tajnom zadatku” (između ostalog, u ovoj knjizi se bavi temom zašto su bogati bogati a siromašni siromašniji i zašto nije moguće kupiti dobar polovni auto), a za zabavu koristim knjigu "Kako se lažima, smicalicama i krađama probiti do VRHA" - 60 pravila za preživljavanje u korporacijskom svetu - vrlo precizno identifikovane sve mogućnosti za foliranje, zabušavanje, simuliranje, itd. Veoma zanimljivo i poucno štivo, vrlo duhovito napisano, sto je retkost u literaturi o biznisu.
V. Matic :geek:
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/22/2007, 21:05

Opa!!! :pirat: Citiranje - danas:

Masni
Član
Registrovan: 2006-09-11
Poruke: 68
Re: Fidelinka - FIDL

Sneki upisano:
Mrcvarice se ovo... lepo sam rekla: dok ne nestane Citadel, sumnjam Chista egzotika Hmm
Trend nije los, ko je usao na vreme ne moze da izgubi.
</BLOCKQUOTE>

Mislim da je Citadel izasao sa svojih 23 000 akcija
Nazad na vrh Ići dole
slalic
Partner
PartnerBroj poruka : 91
Points : -12
Datum upisa : 20.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/23/2007, 17:10

Bez ljutnje Sneki, a da oladiš malo...
Pa na šta god kliknem tu su tvojih x postova,
Aman, polako...
75 postova za nepuna dva dana???
Nazad na vrh Ići dole
Milos86
VIP
VIP
Milos86


Broj poruka : 2223
Godina : 38
Localisation : Nish
Points : 1309
Datum upisa : 20.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/23/2007, 17:12

Od sl nedelje forum mozete koristiti kao mobilni, znaci 1000 dinara 100 poruka na forumu, isto ko PRI PEJD :bball:
Nazad na vrh Ići dole
Rade
Our family
Our  familyBroj poruka : 269
Points : -271
Datum upisa : 23.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/23/2007, 20:59

milos86 ::
Od sl nedelje forum mozete koristiti kao mobilni, znaci 1000 dinara 100 poruka na forumu, isto ko PRI PEJD :bball:
HOHOHAHAHIHI........... lol!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/25/2007, 18:32

Da li ste culi ono sa Laletom? Ima li ko misljenje?
Nazad na vrh Ići dole
Stane Dolanc
Our family
Our  familyBroj poruka : 334
Points : 814
Datum upisa : 22.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/25/2007, 19:30

Jos jedna ZABORAVLJENA ali apsolutno najsmesnija akcija FASMA - ne mogu da verujem "Zakazana skupstina - glavna tema: pokrivanje gubitaka :D :D :D

koristan site:
https://www.sureproxy.com/nph-index.cgi/011110A/http/www.sneakysurf.info
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/25/2007, 20:19

PMRK - 1.Maj Ruski Kustur?
Panamera je debelo ushla! alien
Izgleda da taj Bokica ima njuhalo?
Nazad na vrh Ići dole
slalic
Partner
PartnerBroj poruka : 91
Points : -12
Datum upisa : 20.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/26/2007, 00:55

Sneki ::
PMRK - 1.Maj Ruski Kustur?
Panamera je debelo ushla! alien
Izgleda da taj Bokica ima njuhalo?
Panamera odavno unutra.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/26/2007, 00:59

jbg. ja sa sichom ushla jedva, na 2.500.-

Daj slalicu jos neku exotiku...alien
Videlasam tvoj post na Moj Novac - svaka chast! confused
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrvaBroj poruka : 165
Points : -92
Datum upisa : 22.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: d   Chista egzotika Icon_minitime5/26/2007, 01:16

Mozda  THHM..........
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/26/2007, 01:21

genijeurazvoju ::
Mozda THHM..........

Who the fuck is GOJKOVIĆ RISTO ?????
To bi nam znachilo! alien
Nazad na vrh Ići dole
genijeurazvoju
Kajmanska ostrva
Kajmanska  ostrvaBroj poruka : 165
Points : -92
Datum upisa : 22.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/26/2007, 01:25

Sneki ::
genijeurazvoju ::
Mozda THHM..........
Who the fuck is GOJKOVIĆ RISTO ?????To bi nam znachilo! alien
E to ne znam...
Nazad na vrh Ići dole
IN&ON
Just looking
Just lookingBroj poruka : 18
Points : 0
Datum upisa : 23.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/27/2007, 09:40

DuVan Grocka - DNVG

Ko navucen, ko podvucen, trecih nema!

:?:
Nazad na vrh Ići dole
Milos86
VIP
VIP
Milos86


Broj poruka : 2223
Godina : 38
Localisation : Nish
Points : 1309
Datum upisa : 20.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/27/2007, 10:25

Sad je smesna ali nije bila svojevremeno je harala berzom zajedno sa Ruma kozom, fino sam proso na njih...
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/29/2007, 10:07

Jel znamo nesto o vecinskom za HTRA ??
Nazad na vrh Ići dole
cromodora
Partner
PartnerBroj poruka : 123
Points : -27
Datum upisa : 23.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/29/2007, 10:57

Uffff....čim vidim ove nazive "global"..."international"...nešto mi pripadne muka.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/29/2007, 23:30

cromodora ::
Uffff....čim vidim ove nazive "global"..."international"...nešto mi pripadne muka.


Sta da radimo... da im se prikljucimo?


.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/30/2007, 10:42

Pa neko mora da proba....

Ti rece da volis jevtine akcije, al zato da bude bar 100 il 1000 kom,
Pa zvekni ih, sa jednim manjim PC-om (20 kom) a stavi i nalog na 230 osd 50-60 kom...
Pa da vidimo?

.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/30/2007, 11:12

Evo neko kvari posao Bokici, obara cenu PMRK-a na 3.500,-, bas da vidimo dal ce Panamera da brani cenu?
:D :D
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/30/2007, 20:44

Tgropromet a.d. Kraljevo ?? :roll:
Skupstina...
odluka o odkupu sopstvenih akcija za 600,- din po akciji ??

P.S. Zanimljiva vlasnicka struktura :D


.Rbr Akcionar Broj akcija % od ukupne emisije
1. KONZORCIJUM 51038 69,99945
2. PANAMERA D.O.O. BEOGRAD 3056 4,19135
3. ILINČIĆ DRAGOŠ 72 0,09875
4. BOGDANOVIĆ RATKO 48 0,06583
5. DRAŽOVIĆ VIDOSAVA 48 0,06583
6. ILIĆ STANIMIR 48 0,06583
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/31/2007, 12:43

Danas TRPK sa 600 na 700 din?
Prvo se pojavio PC (5 kom) a noda i ponuda (kontrolisano) na 700, takodje 5 kom ?? :D
Nazad na vrh Ići dole
masni1
Just looking
Just lookingBroj poruka : 22
Points : -9
Datum upisa : 27.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/31/2007, 22:05

Bravo Sneki
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime5/31/2007, 22:11

Dizanje cene.Navlaka za izlaz rodjaci.

Obratiti paznju ako ne mislite da zimujete u Kraljevu,il da bude...

Nad Kraljevom ziva vatra seva,da vidimo kog cetnika nema....
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/1/2007, 10:11

Na Trgoprometu TRPK 54 PC naloga ??
Nazad na vrh Ići dole
Karlito Brigante
Don
DonBroj poruka : 36
Points : 0
Datum upisa : 23.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/1/2007, 20:37

Momcov bi direktno na 4. mesto sa angazovanih ravno 45360 din, samo jos da ima ponude :shock:
Pa mogao je jos koju hiljadu da izdvoji, pa se smesti odmah iza vecinskog i Panamere lol!

A da nisi ti to Sneki? 8)

_________________
If you don't know jewelry, know the jeweller!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/2/2007, 14:10

Lovis Sneki lovis.

Napravice tebi Majstor misolovku tkz.batu.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/4/2007, 00:35

Mozda cu sutra da probam sa 10 Pc-a na HTRA, pa da vidimo... alien

Mozda!
Ponude nema danima.... a nesto po novinama hvale letovanje na Tari.. ?.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/4/2007, 11:13

HTRA ponuda 394 kom po 200 din ????

:D.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/4/2007, 11:23

Trgopromet K. :joker: :joker:
1.100 PC NALOGA ???
HEJ? Jel TO samo ja pratima???.


Poslednji put izmenio dana 6/6/2007, 20:10, izmenio ukupno 3 puta
Nazad na vrh Ići dole
Rade
Our family
Our  familyBroj poruka : 269
Points : -271
Datum upisa : 23.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/5/2007, 12:31

Antikor ANTK.Simpaticna akcija.
A ni LHB NLB banka nije losa.Bar danas.

_________________
Pametnom je i komarac muzika.
Nazad na vrh Ići dole
Rade
Our family
Our  familyBroj poruka : 269
Points : -271
Datum upisa : 23.05.2007

Chista egzotika Empty
PočaljiNaslov: Re: Chista egzotika   Chista egzotika Icon_minitime6/5/2007, 16:43

Mislim da jako treba obratiti pažnju na VETZ I Planinku.Ne znam zašto,ali obratiti pažnju!

_________________
Pametnom je i komarac muzika.
Nazad na vrh Ići dole
 
Chista egzotika
Nazad na vrh 
Strana 1 od 7Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-
» Ezoterija vs. Egzotika

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: BERZA, trendovi, aktuelnosti...-
Skoči na: