| Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo | |
|
+66trind BiSnet Fmember sindjelic philips1 rupert21 Posejdon Drag_Mlad Maxx MYSTIC021 Bulat Kupi akcije Bookmaker Staljinka nemanjak Infinity Stefanakuv Nikola hey-ho Dragan MORNAR Ceras Sneki Bond smiljana777 Steve McQueen Prokuplje Greta Bombica Aritmeticar Popaj Dejansss muitobom Zab196 MHE kila(H)WATacina Friz Matthew Greenburgh Maca Igi-bg Nikolaj3 Dragot Kobe Bryant Aria Dkolak Sasuolo Berza011 Boranija Momir Magi2 Goast JelenaS Dalaj Lama Ars Vivendi Facts&Figures Zoranecc Smile direktor84 Toulouse Lautrec Frenky Boby Vladulns Mitar Limited011 Taliban Voiceoflaw Malimis 70 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Aria VIP
Broj poruka : 109 Points : 399 Datum upisa : 07.09.2010
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 10/21/2013, 00:13 | |
| Sličan tekst kao što je objavljen i u "Danasu":
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:459828-RBV-Nestale-akcije-malih-akcionara | |
|
| |
trind Still learning
Broj poruka : 122 Points : 571 Datum upisa : 01.09.2013
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 10/21/2013, 15:26 | |
| Da li se novi ministar privrede igde oglasio povodom slucaja RBV? Postovanje prava malih akcionara bi sigurno pomoglo boljem ambijentu za privlacenje investitora. U sudskom sporu on "formacijski" pripada tuzenoj strani, mogao bi da predlozi neku pogodbu i brzo okonca slucaj. Radulovicu, oglasi se! | |
|
| |
Zeljko321 VIP
Broj poruka : 496 Points : 1459 Datum upisa : 19.01.2013
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 10/28/2013, 19:17 | |
| Da li moze neko da okaci neki primerak Zahteva za naplatu iz stecajne mase Treba mi za PBB:udrimile: | |
|
| |
sindjelic Just looking
Broj poruka : 6 Points : 6 Datum upisa : 29.04.2013
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/25/2013, 21:18 | |
| Da li moze da se podnese zahtev za naplatu iz stecajne mase? ili sam zakasnio ? Podneo sam zahtev za otkup akcija razvojnoj banci? ali nisam dalje preduzimao nikakve korake?! Sta dalje? Molim za savet.... | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2825 Points : 8046 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/25/2013, 22:40 | |
| - sindjelic ::
- Da li moze da se podnese zahtev za naplatu iz stecajne mase? ili sam zakasnio ?
Podneo sam zahtev za otkup akcija razvojnoj banci? ali nisam dalje preduzimao nikakve korake?! Sta dalje? Molim za savet.... Probaj ovde: Advokatska kancelarija Vuković nnvlaw@gmail.com _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Momir Old member
Broj poruka : 2089 Points : 5788 Datum upisa : 06.12.2008
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/27/2013, 21:29 | |
| I, šta je rekao advokat? _________________ “Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
| |
|
| |
sindjelic Just looking
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/28/2013, 09:12 | |
| Prenosim odgovor Advokata: Morate proveriti u rešenju o otvaranju stečaja koliki je rok ostavljen poveriocima za prijavu potraživanja, taj rok može biti od 30 do 120 dana od dana objavljivanja stečaja. Ako je taj rok protekao vaša prijava će biti odbačena kao neblagovremena. Inace je stecaj otvoren 16.07.2013 rok je bio 60 dana, tako da sam zakasnio Ako zna neko jos neki pravni ili drugi lek, SLUSAM | |
|
| |
Zeljko321 VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/28/2013, 10:20 | |
| Pošto imam slican problem sa PBB zanima me dali mora lično da se preda Zahtev ili može i poštom | |
|
| |
Aria VIP
Broj poruka : 109 Points : 399 Datum upisa : 07.09.2010
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 13:26 | |
| - Zeljko321 ::
- Pošto imam slican problem sa PBB zanima me dali mora lično da se preda Zahtev ili može i poštom
Može lično a može i poštom, u dva primerka. Ako predaješ lično ponesi i treći primerak da ti overe prijem. Ako predaješ poštom onda pošalji preporučeno sa povratnicom. Pošto nisi bio siguran da li može poštom, onda je zabrinjavajuće da li ćeš to moći da odradiš sam u propisanoj formi. Ako imaš ozbiljniji broj akcija onda je bolje da uzmeš advokata jer se po pravilu prijavom potraživanja ne završava sav posao. | |
|
| |
Zeljko321 VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 13:35 | |
| - Aria ::
- Zeljko321 ::
- Pošto imam slican problem sa PBB zanima me dali mora lično da se preda Zahtev ili može i poštom
Može lično a može i poštom, u dva primerka. Ako predaješ lično ponesi i treći primerak da ti overe prijem. Ako predaješ poštom onda pošalji preporučeno sa povratnicom. Pošto nisi bio siguran da li može poštom, onda je zabrinjavajuće da li ćeš to moći da odradiš sam u propisanoj formi. Ako imaš ozbiljniji broj akcija onda je bolje da uzmeš advokata jer se po pravilu prijavom potraživanja ne završava sav posao. Aria hvala, imam ozbiljniji broj akcija, ali nisam siguran da li ce biti nesto od toga. Uzorke Zahteva sam pronasao na nekim sajtovima tj. pronasao sam sta obavezno mora da sadrzi jedan takav zahtev. Medjutim, ako mozes da preporucis advokata, vrlo rado cu ga kontaktirati | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 13:39 | |
| Advokatska kancelarija Vuković nnvlaw@gmail.com
Odradio za mene... _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Zeljko321 VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 13:45 | |
| - Ars Vivendi ::
- Advokatska kancelarija Vuković
nnvlaw@gmail.com
Odradio za mene... Obratio sam im se mejlom, ali nisu cak ni odgovorili:lale: | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 14:06 | |
| Ma ja sam greškom postavio ranije pogrešnu mail adresu, ova je sad ispravna.... _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Zeljko321 VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 16:02 | |
| - Ars Vivendi ::
- Ma ja sam greškom postavio ranije pogrešnu mail adresu, ova je sad ispravna....
Evo poslao mejl pa cemo videti. U svakom slucaju, zahvaljujem | |
|
| |
MMcorp Our family
Broj poruka : 177 Godina : 53 Localisation : Belgrade Points : 488 Datum upisa : 17.07.2013
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 20:43 | |
| Meni takodje nisu odgovorili na mejl...evo skoro mesec dana :(
Edit: samo 2 posta iznad tvog Ars se izvinio jer je pogrešno naveo e-mail adresu svog advokata i dao ispravku, ali kao da nisi čitao? Pošto te mrzi da čitaš evo ispravne e-mail adrese: Advokatska kancelarija Vuković nnvlaw@gmail.com Mod D. | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 11/29/2013, 21:20 | |
| Već sam napisao da sam pogrešio (slovna greška) u navodjenju e_majl adrese! Ovo je ispravno: Advokatska kancelarija Vuković nnvlaw@gmail.com Izvinjavam se još jednom svima... _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
sindjelic Just looking
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 12/2/2013, 09:10 | |
| Znaci mi koji nismo prijavili potrazivanja u stecajnu masu, a na osnovu zahteva za otkup akcija ne saglasnih akcionara , nista ne mozemo ? a i vi sto ste podneli je ? Ako budem kupio jednu jedinu akciju na B.B. onda sam stvarno zreo za | |
|
| |
Snezana Just looking
Broj poruka : 1 Localisation : Beograd Points : 1 Datum upisa : 25.09.2011
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 2/7/2014, 01:44 | |
| - sindjelic ::
- Znaci mi koji nismo prijavili potrazivanja u stecajnu masu, a na osnovu zahteva za otkup akcija
ne saglasnih akcionara , nista ne mozemo ? a i vi sto ste podneli je ? Ako budem kupio jednu jedinu akciju na B.B. onda sam stvarno zreo za I ja sam nažalost u istoj kategoriji jer nisam prijavila potraživanje u stečajnu masu (o kakvoj stečajnoj masi mi govorimo kada je sve vredno već van iste?!). Da li postoji šansa da se pridružimo već postojećoj tužbi malih akcionara? Ja imam, bar za mene, značajan broj akcija. Nadam se da će posle ovoga što se desilo i sa UNBN, Vučić i svi ostali uraditi više da se mali akcionari konačno zaštite i nadoknadi nam se šteta, bez potrebe za dugotrajnim postupcima koje vodi AOD i koji traju po 15-20 godina. Svi znamo da mali akcionari nikako ne mogu da utiču na upravljačku politiku bilo koje banke a da je u slučaju RBV bilo materijala za krivične prijave i oduzimanje celokupne imovine svima od Borovice, preko Jerkovića i gomile drugih "biznismena" pa sve do Pajtića i njegove ekipe. Ne sme se zanemariti ni odgovornost NBS. Šta se uopšte dešava sa potraživanjima od Mitrosa, Krivaje i drugih kompanija koje su veštački gurnute u stečaj? Svaka informacija od forumaša koji su više u materiji, sta dalje, je dobro došla. | |
|
| |
Bond Moderator
Broj poruka : 14001 Localisation : Novi Sad Points : 52635 Datum upisa : 03.06.2009
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 3/4/2014, 13:10 | |
| Podignute optužnice protiv rukovostva Razvojne banke Vojvodine
Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnice protiv šest osoba zbog zloupotreba prilikom odobravanja kredita u Razvojnoj banci Vojvodine (RVB) nakon čega je ova banka otišla u stečaj aprila prošle godine.
Optužni su Biljana Jovanović, bivša predsednice IO RBV, Goran Kostić, Jelena Kokelj- Protić i Slobodan Bajin, bivši članovi Kreditnog odbora, Dušan Borovica i Željka Jovovića, bizmnismeni iz Rume I Novog Sada, zbog, kako se navodi u optužnici, sumnivih kredita I bankarskih garancija.
Dušan Borovica, optužen je za 28 kredita i 16 bankarskih garancija koje je RBV odobrila njegovom poslovnom sistemu u ukupnom iznosu od oko 2,7 milijardi dinara. Dok će Jovović odgovarati za pet kredita i jednu bankarsku garanciju u ukupnom iznosu od oko 800 miliona dinara.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/447111/Podignute-optuznice-protiv-rukovostva-Razvojne-banke-Vojvodine | |
|
| |
Drag_Mlad Forumska Legenda
Broj poruka : 772 Godina : 51 Points : 2536 Datum upisa : 06.01.2010
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 3/9/2014, 19:55 | |
| Sta imamo mi od toga, mali akcionari sto su podignute optuznice, kada na kraju balade niko ne bude osudjen i niko ne ode u zatvor | |
|
| |
FatCat Member
Broj poruka : 856 Points : 1944 Datum upisa : 14.12.2008
| Naslov: Re: Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo 3/10/2014, 00:52 | |
| Boga mi ne bih da budem siguran da niko neće robijati.... Samo polako. _________________ Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam JA bio premijer !!
| |
|
| |
| Razvojna banka Vojvodine a.d. Novi Sad MTBN 2. deo | |
|