| Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? | |
|
+29Friz FatCat Roman Abramovich Zeljko321 Tenerife Kobe Bryant Teletrader Dusan Fmember Agent osiguranja Limited011 MMcorp Smile Momir Aca kurbla Aleks Ars Vivendi Drasko Maca Zak10 Mistery 011 MORNAR pepsiman Orisni Drag65 Dalaj Lama Racunarko Sneki Cucla 33 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Orisni Our family
Broj poruka : 156 Points : 367 Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 12/5/2015, 05:04 | |
| - Ars Vivendi ::
- ako ne umreš koliki je prinos ukupno na tu sumu koju si uplaćivao svakog meseca?
Obrisan mi je detaljan odgovor koji sam ti ostavio ovde. Ako vidis ovo pre nego sto bude obrisano, javi se na mejl orisni@yahoo.com. Poenta je da na riziko osiguranje nemas nikakav prinos na sumu koju si uplacivao, ali uplacujes daleko manje nego za mesovito osiguranje i tu razliku izmedju uplata mozes sam da investiras kako hoces. @Moderatori: mozete li da mi vratite post koji je bio obrisan? Edit: dodao molbu za moj post | |
|
| |
Fmember VIP
Broj poruka : 1623 Points : 5153 Datum upisa : 01.11.2010
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 12/7/2015, 10:11 | |
| Kad smo vec kod osiguranja, razmisljam o kasko osiguranju.
koje kasko osiguranje se najvise isplati? _________________ Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
| |
|
| |
Drag65 VIP
Broj poruka : 611 Points : 1423 Datum upisa : 12.07.2009
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 12/8/2015, 11:20 | |
| - Fmember ::
- Kad smo vec kod osiguranja, razmisljam o kasko osiguranju.
koje kasko osiguranje se najvise isplati? Verovatno misliš na auto-kasko. Nekako mi je najbolje sa učešćem u šteti i na rate, a dosta zavisi od starosti/vrednosti vozila. Za ponude vidi: http://www.kasko-osiguranje.rs/zahtevzakaskoponude ... i dosta toga o kasko osiguranju na tom sajtu. | |
|
| |
Orisni Our family
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/26/2016, 04:24 | |
| Da li ovde moderatori i dalje brisu postove? | |
|
| |
Limited011 Old member
Broj poruka : 2045 Points : 5487 Datum upisa : 07.05.2009
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/26/2016, 10:31 | |
| Tema ti je sama zamrla i to bez osiguranja. Kao što vidiš nit se isplati štedeti, nit imati bilo koje osiguranje... Kamate su smešne. _________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
| |
|
| |
Orisni Our family
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/29/2016, 07:20 | |
| - Limited011 ::
- Tema ti je sama zamrla...
Kao što vidiš nit se isplati štedeti, nit imati bilo koje osiguranje... Tema je zamrla jer su mi moderatori bili obrisali jedan post pa nisam hteo vise da pisem dok se ne uverim da ne brisu. Za to da li se osiguranje isplati, mislim da ti i dalje ne razumes sta je riziko osiguranje zivota, i pored sve diskusije na ovoj temi. Takvo osiguranje se i dan danas isplati kao sto se uvek bilo isplatilo: sigurno gubis sve pare koje u to stavis (ali zato mozda tvoji dobiju neke znatno vece pare!). Nadam se cu to uspeti da (ti) objasnim nekad, ako se uverim da vredi ovde pisati. | |
|
| |
Maca VIP
Broj poruka : 1867 Godina : 47 Localisation : Sombor Points : 5157 Datum upisa : 28.05.2007
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/29/2016, 20:41 | |
| Legendo!! Dugo te nije bilo? Šta se dešava s tobom? Još nemaš nameru da baciš kašiku? O osiguranju si nam sve lepo objasnio, ne moraš više!!! Sada kakvo je stanje bilo koje životno os. se ne isplati, osim ako nameravaš da umereš, a i to ne tebi lično, nego naslednicima.... Ali nas interesuje kako zaraditi lovu za SEBE, a ne za naslednike, pa ako imaš neku ideju ti napiši... _________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
| |
|
| |
Orisni Our family
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/30/2016, 05:35 | |
| - Maca ::
- Još nemaš nameru da baciš kašiku?
Sta znaci taj izraz? - Maca ::
- životno os. se ne isplati, osim ako nameravaš da umereš
Orisni zivi vecno. Nema nameru da umre. Osoba koja je prva stavila to ime "Orisni" ne postoji vec vise godina, ali tradicija (i kvalitet!) postova pod imenom "Orisni" nastavljaju. Iako Orisni ne namerava da umre, ipak ga zanima zivotno osiguranje, zbog onih forumasa koji mozda ne zive vecno. Posto smo se svi slozili da je RIZIKO osiguranje zivota bolje nego bilo koje drugo, mozes li nam reci koje je najbolje riziko osiguranje ovih dana u Srbiji? - Maca ::
- Ali nas interesuje kako zaraditi lovu za SEBE, a ne za naslednike
Vi, bre, neki sebicni. :) Hajde ti meni reci koje je (riziko) zivotno osiguranje najbolje, i za one koji nisu ovo pratili objasni im zasto je riziko osiguranje bolje nego ostala, pa mogu onda ja tebi da kazem kako da zaradis lovu za sebe. | |
|
| |
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2808 Points : 7993 Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/30/2016, 12:17 | |
| Fuck off! _________________ Prazan listić nije stav! Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
| |
|
| |
Orisni Our family
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/31/2016, 09:44 | |
| | |
|
| |
Voiceoflaw VIP
Broj poruka : 541 Points : 1212 Datum upisa : 20.05.2011
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/31/2016, 10:04 | |
| - Orisni ::
- ?
Ajd da ti prevedem,verovatno misli da si dvopolac i da mozes sam sebe. Da i potrudi se da bacis kasiku sto dalje vise dobijes od osiguranja. | |
|
| |
Boranija Old member
Broj poruka : 2193 Points : 6066 Datum upisa : 25.07.2010
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 3/31/2016, 20:05 | |
| Vidim da sam mnogo propustio što ovu temu nisam pomno pratio, ima mnogo korisnih saveta.
Posebno ovo oko kašike: treba uzeti zardjalu kašiku (to je sad in) i baciti je što dalje kako tvrdi kolega Voice, ali po mogućnosti u glavu policajca (najbolje u SAD jer tamo sledi adekvatan odgovor) ili u prozor omraženog komšije.. time premija osiguranja (kakvog god) samo može da eksplodira i pre nego što umreš bićeš bogat, jer os. kuće vole upravo takve kao što si ti, posebno kada upražnjavaju novi sport: bacanje kašike u dalj, uz extra bonus kad se pogodi policajac u glavu, a s nešto manjim bonusom ako se pogodi prozor ili šoferka nekog auta u pokretu...
Postoje i pravila u tom novom sportu, ali nisu baš transparentna - ali os. kuće znaju kako to da hendluju.
Tvoje je samo da je baciš što dalje i da nešto pogodiš!!! _________________ Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
| |
|
| |
Orisni Our family
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 4/1/2016, 04:50 | |
| Koja je, bre, prica sa kasikom? Da li moze neko da me uputi da ne ispadnem "glup u drustvu"? :)
Sto se tice zivotnog osiguranja, da li se zna za nekog bivseg forumasa da nije vise sa nama? | |
|
| |
Dalaj Lama Member
Broj poruka : 714 Points : 1914 Datum upisa : 30.11.2010
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 1/7/2019, 13:11 | |
| Evo, neki novi Orisni imaju čak i svoj sajt
KAKO FUNKCIONIŠE ŽIVOTNO OSIGURANJE?
https://najosiguranje.rs/kako-funkcionise-zivotno-osiguranje _________________ Karma kažnjava sve
| |
|
| |
milos87popovic Just looking
Broj poruka : 1 Points : 1 Datum upisa : 16.01.2017
| Naslov: Re: Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? 1/9/2019, 15:51 | |
| I mene zanima, pa ako neko ima iskustva sa osiguranjem neka napise :) | |
|
| |
| Da li ima neko iskustva sa osiguranjem u Srbiji? | |
|