| RADIKALSKI ĆOŠAK !! | |
|
+33Limited011 Fmember Ars Vivendi Looser kaktusic StefanMR Zane Ris Mc.Intosh Vidovnjak StefanoProdi Atomski mrav Slovenac1 Rajan Posmatrač Milica1 Vlada Dusan Jegulja BojanNS Friz pionir Kobe Bryant Dragan Mima mirami Sneki Lurije pepsiman Greta Mitar Milos86 Admin 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
pepsiman VIP

Broj poruka : 1774 Godina : 69 Localisation : Melenci_Banja Rusanda Points : 3428 Datum upisa : 05.01.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/14/2008, 12:42 | |
| Da to sam i ja pratio.Voja je bio izricit da je general direktno odgovoran za streljanje na ovcari.
Zatrazio je od suda da ga i pod supenom dovedu da svedoci.
Pokusaj od tima za odbranu Vojislava Seselja,oni imaju sve snimke. | |
|
 | |
Friz VIP

Broj poruka : 1682 Godina : 52 Points : 2975 Datum upisa : 16.12.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/19/2008, 22:46 | |
| Koja je razlika izmedju zgaženog psai zgažeog političara? Ispred zgaženog psa postoji trag kočenja.... | |
|
 | |
Friz VIP

Broj poruka : 1682 Godina : 52 Points : 2975 Datum upisa : 16.12.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/20/2008, 14:28 | |
| Ne dopada mi se, ali je red da čestitam radikalima: Postignut dogovor o gradskoj vladi SRS-DSS-SPS !! | |
|
 | |
Milos86 VIP

Broj poruka : 2213 Godina : 36 Localisation : Nish Points : 1299 Datum upisa : 20.05.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/20/2008, 14:51 | |
| - Friz ::
- Ne dopada mi se, ali je red da čestitam radikalima:
Postignut dogovor o gradskoj vladi SRS-DSS-SPS !! Hvala, neka vam se vrati | |
|
 | |
Mitar VIP

Broj poruka : 729 Points : 1976 Datum upisa : 14.11.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/20/2008, 20:31 | |
| - milos86 ::
- Friz ::
- Ne dopada mi se, ali je red da čestitam radikalima:
Postignut dogovor o gradskoj vladi SRS-DSS-SPS !! Hvala, neka vam se vrati Svakog cuda dva dana dosta :king: nema od toga nista :wave1: | |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka : 5380 Localisation : Centar grada Points : 6835 Datum upisa : 21.05.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:11 | |
| -------------------------------------------------------------------------------- Shpekulant :: Slovenac je 100000000 % u pravu. Ko nam je kriv kad nam se svi podsmevaju i gledaju poput nekih budala kad i jesmo,istina boli ...
SLOVENAX!> Veseli me da vas je večina na forumu normalnih i da možemo normalno razgovarati i da imamo isto mišljenje o aktualnom dogadjanju.
Ma, u redu je al ti stvarno ko da veruješ da ćeš ovde (na forumu) kuknjavom i sl. uspeti da izmeniš političku sliku Srbije !! ??? :shock: U zabludi si, samo iritiraš "patriote" i sl. Mani se toga! Ti si ušao u srpske akcije i sad čuti i čekaj !! Nema ti druge. Ako baš misliš da treba da nas sve ubijaš u mozak ... ti izvoli, ali od toga neme ništa. Izbori su bili i prošli - tako je kako je !!
Uživaj!! Ako možeš, a ako ne možeš, ako je tuga, bol, patmja, neizdrživa, savetujem da se samo-ubiješ!!
8) _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
 | |
Rajan Just looking

Broj poruka : 4 Points : 0 Datum upisa : 19.05.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:15 | |
| Svi zaboravljamo cinjenice...bez ratifikacije SSP u parlamentu,i bez resavanja problema Haga,u ovoj zemlji cemo se i dalje snabdevati po buvljim pijacama a u kvalitetne radnje ulaziti jednom mesecno.. Zakon brojeva je cudo jedno..A ovde su neophodne investicije..Rusa I njihovih investicija nesto nema dovoljno(daleko BRE!) a zna se da sve pare i investicije dolaze sa zapada.Tacka.I kada ljudi budu poceli da razmisljaju svojim novcanikom, a ne svojim emocijama -ja se iskreno nadam da je to vreme vec doslo-krenuce nam.. :cheers: :cheers:  | |
|
 | |
Slovenac1 VIP

Broj poruka : 2523 Localisation : Ljubljana Points : 6095 Datum upisa : 04.01.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:15 | |
| - Sneki ::
- --------------------------------------------------------------------------------
Shpekulant :: Slovenac je 100000000 % u pravu. Ko nam je kriv kad nam se svi podsmevaju i gledaju poput nekih budala kad i jesmo,istina boli ...
SLOVENAX!> Veseli me da vas je večina na forumu normalnih i da možemo normalno razgovarati i da imamo isto mišljenje o aktualnom dogadjanju.
Ma, u redu je al ti stvarno ko da veruješ da ćeš ovde (na forumu) kuknjavom i sl. uspeti da izmeniš političku sliku Srbije !! ??? :shock: U zabludi si, samo iritiraš "patriote" i sl. Mani se toga! Ti si ušao u srpske akcije i sad čuti i čekaj !! Nema ti druge. Ako baš misliš da treba da nas sve ubijaš u mozak ... ti izvoli, ali od toga neme ništa. Izbori su bili i prošli - tako je kako je !!
Uživaj!! Ako možeš, a ako ne možeš, ako je tuga, bol, patmja, neizdrživa, savetujem da se samo-ubiješ!!
8) Ti nastavljaš na drugoj temi? Mislio sam da si umirenija i racionalnija. Nikog ja ne želim ubiti u mozak, žao mi je ako to shvataš tako. Još jedanput, ovo je forum, žao mi je ako neke, ali stvarno samo neke od forumaša irituju moji postovi, mene nijedan vaš ne irituje u stilu prestani da pišeš, a mogao bi me posebno zbog toga jer pišem isto kao i večina forumaša. Ali znam problem je to što sam iz Slovenije. I još jedanput sa večinom na forumu odlično se razumemo, kao probleme sa mnom imaju samo ti, Greta i Miloš i niko drugi.
Poslednji izmenio Slovenac1 dana 5/22/2008, 22:26, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
 | |
Dusan VIP

Broj poruka : 5270 Points : 6307 Datum upisa : 23.03.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:20 | |
| Spustite malo loptu, smirite se...
Nemojte da sve političke diskusije moramo zaključati!!!
Sneki, takvo ponašanje ti ne priliči, spominjati samoubisto, i predlagati kao rešenje je stvarno neukusno | |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka : 5380 Localisation : Centar grada Points : 6835 Datum upisa : 21.05.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:40 | |
| Ma, da ne bude zabune, ja sam za EU, svim srcem, slažem se da je to JEDINI put Srbije, ali NIŠTA se ne postiže ako samo to ponavljamo... i cene akcija NEĆE od toga skoćiti... zato ne razumem tvoju STRAST kojom pokušavaš da "popraviš" stvar, stanje u Srbiji... nećeš ga pisanjem na forumo popraviti i nee cene akcija zbog toga porasti. Jasno je SVIMA šta ti želiš i ZAŠTO, i sad ako to želiš da ponavljaš do besvesti... izvoli, ali od toga nema KORISTI !! Baš kao što nećeš da pišeš o akcijama dok se poloitički ne razreše stvari, isto tako je besmisleno pisati o politici u kojoj NIŠTA ne zavisi od tebe ili mene !!
:flower: _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
 | |
Slovenac1 VIP

Broj poruka : 2523 Localisation : Ljubljana Points : 6095 Datum upisa : 04.01.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:43 | |
- Ma, da ne bude zabune, ja sam za EU, svim srcem, slažem se da je to JEDINI put Srbije, ali NIŠTA se ne postiže ako samo to ponavljamo...
i cene akcija NEĆE od toga skoćiti... zato ne razumem tvoju STRAST kojom pokušavaš da "popraviš" stvar, stanje u Srbiji... nećeš ga pisanjem na forumo popraviti i nee cene akcija zbog toga porasti. Jasno je SVIMA šta ti želiš i ZAŠTO, i sad ako to želiš da ponavljaš do besvesti... izvoli, ali od toga nema KORISTI !! Baš kao što nećeš da pišeš o akcijama dok se poloitički ne razreše stvari, isto tako je besmisleno pisati o politici u kojoj NIŠTA ne zavisi od tebe ili mene !!
:flower: Pa dobro, mislio sam da je ovo forum na kome samo diskutiramo. Tako ili onako je svakome jasno da porukama na forumu neče okrenuti svet. Ne znam zašto uopšte čitaš onda politički forum, ako te toliko iritira. Jednostavno čitaj i piši samo na forum akcije i to je to. Kažeš da nema koristi od postova na političkom forumu jer se situacija neče promeniti, naravno da je nema, ali na kom forumu ima neke koristi od postova? Zašto uopšte postoje forumi? | |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:47 | |
| Ma, samo mise učinilo da si pomislio kako ćeš OVDE na forumu uspeti da promeniš svet, Srbiju i sl. :D Nema zle krvi, al lopta mora malo da se spusti... Sad odlučuju drugi o Srbiji, a ja i ti se ne pitamo... I glasaći su glasali kako su glasali, i tebi i meni se ne dopada, ali tu više ništa ne može da se promeni...
:joker: _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:48 | |
- Ma, samo mise učinilo da si pomislio kako ćeš OVDE na forumu uspeti da promeniš svet, Srbiju i sl. :D
Nema zle krvi, al lopta mora malo da se spusti... Sad odlučuju drugi o Srbiji, a ja i ti se ne pitamo... I glasaći su glasali kako su glasali, i tebi i meni se ne dopada, ali tu više ništa ne može da se promeni...
:joker: A ja kao ne znam to, da ne sastavljam ja vladu Srbije? I ja dajem utisak da ču na forumu promeniti svet ili Srbiju? Molim te lepo. Još jedanput samo diskutiram na forum, baš kao što Miloš piše o tome kako su radikali cool, ja pišem nešto drugo. Ali samo u funkciji diskusije na forumu, a ne sa idejom promeniti bilo koga. A možda bi trebalo administrativno odrediti da na političkom forumu može svako samo dati dva posta i to je to, da li bi ti to bilo u redu?
Poslednji izmenio Slovenac1 dana 5/22/2008, 22:53, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:52 | |
| :D Da, tako si mi delovao... 8) Možda si pao u vatru... Pisti da se stvari dese... . _________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
| |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:54 | |
- :D Da, tako si mi delovao... 8)
Možda si pao u vatru...
Pisti da se stvari dese...
. Pa žao mi je što si me totalno loše procenila | |
|
 | |
Atomski mrav Moderator

Broj poruka : 1071 Godina : 44 Points : 1232 Datum upisa : 19.11.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:54 | |
| Zar je ovo poznata srpska gostoljubivost? Stvarno ne vidim razlog za ovakvo ponasanje. Slovenac1 je jedan od najstarijih clanova nasih foruma o berzi. Covek nikoga ne vredja, govori samo ono sto je i svima nama jasno hteli to da priznamo ili ne. Njegovo misljenje se uglavnom podudara sa velikom vecinom nasih forumasa prema tome stvarno ne znam u cemu je problem a ne zelim da verujem da ovakvo ponasanje ima veze sa njegovim poreklom. Nemam nikakvog razloga da ga branim ali mislim da bi njegovo prisustvo i iskustvo mnogima moglo da pomogne. Zato, budimo pre svega ljudi, ne politicari i pokusajmo zajedno da ucinimo svoj zivot boljim i sigurnijim! | |
|
 | |
Dusan VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 22:57 | |
| Podržavam sve što je atomski mrav napisao. Isto tako mislim i ja, to sam već danas i pisao u sličnom kontekstu. Znači smirite strasti, i lepo se ponašajte. Nema ovde nikakvih ograničenja broja postova, slobodno diskutujte, ali pristojno. _________________ BelexClub na youtube!
| |
|
 | |
Rajan Just looking

Broj poruka : 4 Points : 0 Datum upisa : 19.05.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 23:00 | |
| @Slovenac Daj dobaci neku litru domace iz SLO-ali neregistrovane...A znam da ih ima..pa da zalijemo svi zajedno..da se zna da nas ta Evropa nece unifomisati... A onda mozes komotno i da osnujes politicku partiju.. :cheers: :king: | |
|
 | |
StefanoProdi VIP

Broj poruka : 241 Points : -15 Datum upisa : 22.04.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 23:05 | |
| Prilično sam razočaran zatvaranjem teme.
Diskusija može da se nastavi na bilo kojoj drugoj temi sa više tolerancije. Prethodna tema se suviše zatrovala međusobnim vređanjima i neprihvatljivim ispadima. Hvala. | |
|
 | |
Dusan VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/22/2008, 23:15 | |
| Guto, bar se potpiši kad moderišeš :D
Već me znaju da sam BEO :albino: | |
|
 | |
Vlada Still learning

Broj poruka : 57 Points : -92 Datum upisa : 03.01.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 00:20 | |
| - StefanoProdi ::
- Prilično sam razočaran zatvaranjem teme.
Diskusija može da se nastavi na bilo kojoj drugoj temi sa više tolerancije. Prethodna tema se suviše zatrovala međusobnim vređanjima i neprihvatljivim ispadima. Hvala. Mislim da nije bilo strasno.Sta , malo se zakuvalo ali to ljudski , bilo je to i pre pa se smiri .Kao na nasoj berzi malo dole pa malo gore . :drrr: :smeshan: :mf_argue: :icecream: :guitar: | |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 12:21 | |
| - StefanoProdi ::
- Prilično sam razočaran zatvaranjem teme.
Diskusija može da se nastavi na bilo kojoj drugoj temi sa više tolerancije. Prethodna tema se suviše zatrovala međusobnim vređanjima i neprihvatljivim ispadima. Hvala. Ma evo, ja neču više da pišem na temi politika, samo da budu dame Sneki i Greta zadovoljne. | |
|
 | |
mirami Forum queen

Broj poruka : 395 Points : -90 Datum upisa : 22.05.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 13:10 | |
| @Slovenac1 Niko nije imao losu nameru,nadam se,malo smo svi na ivici ovih dana,svako misljenje je dobro doslo,narocito informacije iz okruzenja :flower1: | |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 13:12 | |
| - mirami ::
- @Slovenac1 Niko nije imao losu nameru,nadam se,malo smo svi na ivici ovih dana,svako misljenje je dobro doslo,narocito informacije iz okruzenja :flower1:
Ma videlo se ko je imao lošu namjeru i to 99% samo zato jer sam iz Slovenije. Bez veze. | |
|
 | |
mirami Forum queen

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 13:25 | |
| Zarad dobrosusednih odnosa ja OCEKUJEM IZVINJENJE svih onih koji su uvredili coveka(prvenstveno mislim na Gretu)
MOMENTALNO !!!! | |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 13:33 | |
| - mirami ::
- Zarad dobrosusednih odnosa ja OCEKUJEM IZVINJENJE svih onih koji su uvredili coveka(prvenstveno mislim na Gretu)
MOMENTALNO !!!! Ma pusti je, nema veze, ima pravo na svoje mišljenje kakvo god bilo. Pisaču na forumu akcije kad dobijete vladu, možda je tamo neču toliko iritirati. Ali ko zna... | |
|
 | |
pionir VIP

Broj poruka : 190 Points : -29 Datum upisa : 31.01.2008
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 13:42 | |
| Nisam razočaran zatvaranjem teme već postupkom urednika.
Nije u redu da zbog primitivnog ponašanja jednog člana svi budemo u radikalskom ćošku.
Samo zatvaranje teme a gde je, bar, opomena? Ako je zbog mog pisanja tema zatvorena, izviniću se.
Hoću da znam.
Opomena ima. Proveri http://aikb.net/politika-f10/rezultati-izbora-t520-220.htm Mod Guta | |
|
 | |
Dusan VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 13:59 | |
| Pošto mod-a Gute nema (a on je temu zaključao), moram ja da se oglasim:
Pionir Ni sam ne znam konkretan razlog zašto je tema zatvorena, ali nije sigurno zbog tvog pisanja
Ostali Otvorio sam novu, širu temu (POLITIČKA DISKUSIJA) na kojoj možete da nastavite diskusiju.
Takođe, bilo bi lepo da se Greta izvini za svoje ponašanje.
Isto, ne slažem se sa zatvaranje teme REZULTATI IZBORA, ali pošto je ja nisam zaključao, neću je ja ni otključavati... | |
|
 | |
Greta VIP

Broj poruka : 1274 Localisation : Bgd Points : 3141 Datum upisa : 28.05.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 18:37 | |
| @Mirami, @Dušane,
Nemam nameru nikome da se izvinjavam, a kad porastete možda će te shvatiti i zašto. Došlo je vreme da potražim neko malo bolje društvo, ja ovaj forum više ne doživljavam kao svoj.
Greta, samo opušteno. Ti si stari i uvaženi član i ovde si uvek dobrodošla. Mod Guta :flower1: _________________ Samo hrabri pobedjuju
| |
|
 | |
Milos86 VIP

Broj poruka : 2213 Godina : 36 Localisation : Nish Points : 1299 Datum upisa : 20.05.2007
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 19:26 | |
| Ponistite privatizaciju, vratite form radnicima :) | |
|
 | |
Dusan VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 19:49 | |
| Ispred belex foruma, tačnije kod radikalskog ćoška na političkom bulevaru, okupila se veća grupa demonstranata na čelu sa Milošem, uzvičući parole: poništite privatizaciju, vratite forum radnicima!!!  | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 19:53 | |
| - milos86 ::
- Ponistite privatizaciju, vratite form radnicima :)
I vratite ovu temu Radikalima, bre :D :D :D |
|
 | |
mirami Forum queen

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/23/2008, 23:06 | |
| - Greta ::
- @Mirami, @Dušane,
Nemam nameru nikome da se izvinjavam, a kad porastete možda će te shvatiti i zašto. Došlo je vreme da potražim neko malo bolje društvo, ja ovaj forum više ne doživljavam kao svoj.
Greta, samo opušteno. Ti si stari i uvaženi član i ovde si uvek dobrodošla. Mod Guta :flower1: Ovo je krajnji bezobrazluk,pa Boze moj ponasas se kao KOSTUNICA-ako nije po mome smak sveta- Ohladi glavu par dana,razmisli malo! ....dok se sa sobom borim da tačno izgovorim tu tesku, stranu reč "izvini"....Dj.Balasevic I znaj da nije tesko reci IZVINI... | |
|
 | |
Milos86 VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/24/2008, 01:11 | |
| | |
|
 | |
Dusan VIP

| Naslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !! 5/24/2008, 04:35 | |
| Bravo Miloše! :clap: :clap: :clap:
Slatko sam se nasmejao u ove sitne sate :lol: | |
|
 | |
| RADIKALSKI ĆOŠAK !! | |