BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi

Vlasnik Kurira osniva stranku!?

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Cicija
Member
Member
Cicija

Broj poruka : 899
Datum upisa : 10.01.2008

Vlasnik Kurira osniva stranku!? Empty
PočaljiNaslov: Vlasnik Kurira osniva stranku!?   Vlasnik Kurira osniva stranku!? Icon_minitime6/8/2017, 10:37

Nisam po ukusu intelektualaca u Srbiji. Ne vole me ni političari. Ali šta imam? Imam hrabrost da uđem u borbu s najprljavijim i najgorim diktatorskim režimom u istoriji Srbije, koji predvodi najveći politički manipulant Vučić, poručio je Aleksandar Rodić, predsednik Adria medija grupe i najavio ulazak u politiku.

Rodić je u pismu za javnost objasnio razloge zbog kojih se odlučio na ovaj korak.
- Izmanipulisani, uplašeni i osiromašeni su danas građani Srbije. Kontrolisani i porobljeni u državi koju je zarobila jedna partija, SNS. Vladavina Aleksandra Vučića simbol je manipulacije, pretnji i korupcije. U istoriji će jednog dana pisati da je to bila najgora vlast u Srbiji.

Najveći broj političkih stranaka danas je samo dekor u pozorištu u kome su odavno podeljene uloge. Jedan deo njih je u strahu od Vučićevih fioka, a neki drugi politiku doživljavaju kao posao iz fotelje, odakle se povremeno tvituje. Nema nade. Zato danas svi ćute, i ponižena prosveta, zdravstvo, pravosuđe, svi intelektualci učaureni u svoje salone u kojima međusobno mudruju bez želje za akcijom. Studenti su bar nešto pokušali. Ali...
Nazad na vrh Ići dole
Al Kapone
VIP
VIP

Broj poruka : 1153
Datum upisa : 06.12.2011

PočaljiNaslov: Re: Vlasnik Kurira osniva stranku!?   Vlasnik Kurira osniva stranku!? Icon_minitime5/7/2018, 15:59

Vlasnik Kurira osniva stranku!? 00000010

Old member
Old member

Broj poruka : 2216
Datum upisa : 25.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Vlasnik Kurira osniva stranku!?   Vlasnik Kurira osniva stranku!? Icon_minitime5/7/2018, 17:13

Al Kapone,
tii si ovo gore postavio iz nekog razloga, iz kog?

Jel to obavestenje (vest), kritika, pohvala....

Nemoj da kazes n"eka svako odluci kako ce to da shvati", jer ja TEBE bitam iz kog razloga, s kojom pobudom si to postavio..

Licno, meni je to vest, ne zanimljiva.
Kurtoazna izjava. Koliko shvatam i Šutanovac i Jankovic itd su cestitali.

VIP
VIP

Broj poruka : 1153
Datum upisa : 06.12.2011

PočaljiNaslov: Re: Vlasnik Kurira osniva stranku!?   Vlasnik Kurira osniva stranku!? Icon_minitime5/7/2018, 17:40

To sam postavio da bi se videli stavovi i jednog i drugog (AR i AV). Pre godinu dana su se mrzeli i pljuvali najgore, a sada...

VIP
VIP

Broj poruka : 585
Datum upisa : 09.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Vlasnik Kurira osniva stranku!?   Vlasnik Kurira osniva stranku!? Icon_minitime5/8/2018, 00:46

Boranija ako ti ja ta vest nezanimljiva,  zasto je tebi zanimljivo sto je neko nezanimljivuvest postavio. 
Meni je ta situacija zanimljiva,  intetesantno kako se od nezanimljivog dodje  do zanimljivog.
Nazad na vrh Ići dole

Vlasnik Kurira osniva stranku!?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» KO JE VLASNIK FIASCONOMIJA ??
» Vicevi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Deponija-
Skoči na: