BELEX Club
BELEX Club
BELEX Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BELEX Club

Ekonomski Forum
 
PrijemTABLEEventsPublicationsTražiRegistruj sePristupi
 

 JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić

Ići dole 
+10
Kobe Bryant
Fmember
Boby
Maca
Fast
Drag65
Smile
GogaAna
BoS
Limited011
14 posters
Idi na stranu : 1, 2  Sledeći
AutorPoruka
Limited011
Old member
Old member
Limited011


Broj poruka : 2023
Points : 5444
Datum upisa : 07.05.2009

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeUto Sep 20, 2011 1:21 am

Marketinške agencije kandidatima za visoke državne funkcije friziraju biografije. Boris Tadić, se kao kandidat za tu funkciju na januarskim izborima 2004. godine, oslonio se na drugove iz detinjstva. Srđan Šaper, propali glumac, osmislio je izbornu kampanju Borisa Tadića na izborima koji su održani. On je napisao i predsednikovu biografiju. Biografija je lažna i da smo demokratska država, predsednika bi optužili za krivokletstvo. Gospodin Šaper je vodio i izbornu kampanju 2008. Službena biografija pobedničkog kandidata Borisa Tadića na izborima za predsednika Srbije objavljena na sajtu B92, i u svim medijima. Evo nelogičnosti:

Boris jeste diplomirao je na psihologiji, ali nije završio poslediplomske studije na temu "Subverzivnost u segmentu seksualnosti". Za to nema dokaza na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Iz biografskog navoda zaključuje se da je Boris Tadić magistrirao na navedenu temu. Ovakav studijski smer ne postoji niti je ikada postojao na Filozofskom fakultetu - postoji samo smer psihologija. Ova obmana bila je potpuno nepotrebna i bezrazložna, sem u okviru sugestija marketinške agencije da ga predstavi kao čoveka nauke i struke. Ključno pitanje je da li je Boris obmanuo građane, ili nije?
Da li je Boris Tadić kao student radio kao kolporter nije moguće utvrditi, jer nema nijednog svedoka koji se toga seća. Svi ga se sećaju kao dobrostojećeg mladića, sina dvoje univerzitetskih profesora (otac Ljubomir akademik i majka Nevenka dečji psihijatar), ljudi uvek solidnih primanja. Namera marketinške agencije je bila da Borisa predstavi kao vrednog i čoveka koji se od rane mladosti sam starao za svoj džeparac.
Da li je i kada Boris radio na Radio Indeksu, nije moguće utvrditi. Ne znači da on nije možda pripremio neki prilog za tu radio stanicu, ali u njoj nikada nije bio zaposlen. Bivši urednik Radio Indeksa Nenad Cekić tvrdi da nikada nije sreo saradnika po imenu Boris Tadić!
U bolnici "Laza Lazarević" u kadrovskoj evidenciji nema imena kliničkog psihologa Borisa Tadića! Ako je ipak bio zaposlen u ovoj bolnici, postavlja se logično pitanje - zašto je napustio tu ustanovu, jer je to prirodno mesto rada za jednog kliničkog psihologa? Klinički psiholog koji pređe u gimnaziju za profesora psihologije, prelazi u profesionalnom smislu s konja na magarca. Razlozi ne mogu biti političke prirode, jer je mesto profesora u gimnaziji, u to vreme, bilo politički svakako delikatnije, i tražena je moralno-politička podobnost kandidata za mesto za katedrom, a predsednik ističe u svojoj službenoj biografiji da je bio u zatvoru iz političkih razloga.
U biografiji, dalje, piše da je Boris potom bio psiholog u vojsci, ali nema nikakvih dokaza, niti mogućnosti da se to proveri. Boris Tadić je vojsku služio 1984. godine u Čapljini i u Sarajevu. U vojsku ga je otac Ljubomir Tadić poslao te 1984. godine, jer se u to vreme pred Okružnim sudom u Beogradu sudilo šetorici intelektualaca iz grupe Otvorenog univerziteta. Da bi spasao Borisovu devojku Veselinku Zastavniković hapšenja, Ljubomir Tadić je, preko starih partizanskih veza, uspeo da njegov sin dobije odsustvo i da se venča sa Veselinkom, kojoj se potom izgubio trag. U vojsci je bio običan redov, sa privilegijama. Vojni psiholog u to vreme, nije bio u formacijskom sastavu, već su taj posao obavljali u vojnim zdravstvenim ustanovama isključivo vojna lica!
Kada je Boris Tadić bio zaposlen u beogradskom Institutu za psihologiju? Takav institut postoji pri Filozofskom fakultetu u Beogradu, ali u evidenciji zaposlenih nema Borisa Tadića. Ako je radio u Institutu, zašto ga je napustio? Ako je radio na istraživanjima, gde su mu objavljeni radovi?
U biografiji se dalje kaže da je Boris bio osnivač i prvi direktor Centra za demokratiju i političke veštine. Na internetu ne može da se nađe nikakav trag o delatnosti takvog centra. U registrima udruženja građana nema traga gde je taj centar osnovan, kada, ko su osnivači, da li postoji i koje je stavove iskazao da bi postao relevantan za biografiju predsednika države?
U biografiji piše da je Boris Tadić radio na projektu uspostavljanja regionalnog sistema političke edukacije u zemljama jugoistočne Evrope. Koji je to sistem, ko ga je finansirao?
Dalje u biografiji piše da je Boris bio hapšen osamdesetih godina. Iz uvida u dosije Policijske uprave za grad Beograd - Uprave za analitiku i evidenciju, Boris Tadić je uhapšen 30. jula 1982. godine, priveden dežurnom sudiji za prekršaje i kažnjen sa 25 dana zatvora. Kazna je izvršena odmah - zbog ''povrede nacionalnih osećanja građana''. U stvari, Tadić je sa grupom u kojoj su bili i Vesna Pešić, Nebojša Popov, Milan Nikolić, Dušan Gamaser... protestovali ispred knjižare "Komunista" noseći majice sa natpisom "Pustite naše drugove'', a protiv hapšenja i zatvaranja grupe koja je 9. jula te godine demonstrirala u znak podrške poljskom sindikalnom pokretu "Solidarnost'', u kojoj su bili Dragomir Olujić, Pavluško Imširović, Veselinka Zastavniković (tada Borisova devojka), Jovica Mihajilović, Radmila Karajović, Gordan Jovanović i Branislava Katić, koji su bili osuđeni na po 60 dana zatvora. Boris je kaznu izdržao u Padinskoj skeli.
Od 2003. je, piše u službenoj biografiji, bio profesor politike i advertajzinga na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Fakultet dramskih umetnosti valjda ima proceduru za izbor profesora u smislu Zakona o visokom školstvu. Boris Tadić nema ni jednu referencu za predavanje politike i advertajzinga na FDU. Kao predsednik ne bi smeo da obavlja druge profesionalne dužnosti, a ipak na ovom fakultetu predaje jedan od glavnih “dramskih” predmeta - politiku i advertajzing!
Juna 2004. godine izabrali smo za predsednika Srbije čoveka koji, u 46. godini života, nema rešeno stambeno pitanje, koji nije stekao svoj stan, a radio je tako mnogo, piše u biografiji. Biografi su zaboravili da je Boris Tadić bio vlasnik dvosobnog stana na Novom Beogradu kod "Merkatora", koji mu je poklonio otac Ljubomir, a koji je on ostavio ocu svoje bivše supruge Veselinke Zastavniković. Nedavno je u imovinskoj karti Borisa Tadića odjednom navedeno da ima 50.000 evra. Otkud mu ta ušteđevina? Ako je poseduje od ranije, zašto nije pokušao da reši stambeno pitanje, jer nije na ponos da za predsednika biramo beskućnika u 50. godini života.
Sumnjivo je puno toga što je Boris Tadić naveo u biografiji.

Treba procitati i OVO: https://www.aikb.net/t1183-ds-stranka-umivenih-ekstremista
Nazad na vrh Ići dole
BoS
VIP
VIP
BoS


Broj poruka : 479
Points : 1359
Datum upisa : 05.01.2008

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeUto Sep 20, 2011 8:01 am

Predstavnici SAD, V.Britanije, Nemačke, Francuske, Vatikana itd. nemaju primedbe.
Dakle, sa svetskog stanovišta, biografija je sasvim OK; za sada. 84

Kako izgleda kada u tim zemljama imaju primedbe, videli smo na primerima Miloševića, Sadama, Gadafija i gomile drugih legalno izabranih predsednika raznih zemalja - jedni su proglašavani za neprijatelje ljudskog roda, drugi za članove narko mafije, treći za diktatore itd. affraid
A onda bi "razvijene" zemlje iz čistog čovekoljublja dovodile stvari u red - naravno po svom viđenju reda. bicevanje kalas heng

Zaključak:
Nemojte se previše zamarati pronalaženjem laži i sumnjivih mesta u friziranim biografijama. Ima ko o tome vodi računa. od
Nazad na vrh Ići dole
GogaAna
VIP
VIP
GogaAna


Broj poruka : 505
Localisation : NIŠ
Points : 1336
Datum upisa : 16.11.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: ds   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeNed Okt 23, 2011 7:25 pm

PRAVA BIOGRAFIJA BORISA TADICA !!!

https://www.youtube.com/watch?v=CoIzxHRTgLQ&feature=related

Šta Boris Tadić NE želi da znate?!
Saznajte zasto je Zoran Đinđić zvao Tadića "Barbika"
https://www.youtube.com/watch?v=MXueN6BDHlk&feature=related
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile


Broj poruka : 1620
Points : 4751
Datum upisa : 04.06.2008

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSre Jun 27, 2012 9:55 pm

Direktorka „Lutrije Srbije“ Tijana Anđelić dobila dete.
Ko je srećni otac?

Najnoviji primer ustoličenja nekadašnjih Tadićevih gimnazijalaca je nova direktorka „Lutrije Srbije“ Tijana Anđelić (30). Mlada direktorka se u svom prvom intervjuu za jedne dnevne novine i sama pohvalila time da ju je predsednik Srbije ne tako davno učio psihologiji u gimnaziji na Dorćolu.

U novembru će biti tri godine kako kao direktor vodi Lutriju, a pre toga je, kao finansijski stručnjak, radila u „Dilojtu“ i „Bol Pekidžingu“.

Po gradu se priča da je Boris Tadić otac vanbračnog deteta sa gorepomenutom gospodjicom!
Dete ima manje od godinu dana.

Treba procitati i OVO: https://www.aikb.net/t1183-ds-stranka-umivenih-ekstremista
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011


Broj poruka : 2023
Points : 5444
Datum upisa : 07.05.2009

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Jun 28, 2012 4:15 pm

Tačno je sve ovo što je napisao Smile.

I još se MAMLAZ zaljubio i hteo da prisustvuje porodjaju, ali mu je regularna žena pripretila da će ići u medije, pa je odustao...
A i Toma je hteo to da baštini u kampanji, ali su ga oni ameri što su mu vodili kampanju odgovorili!
STRAŠNO!!
titanik

Jedino me buni kako to za vladavine DS-a cice sa 27 god. postaju direktorke? Bez iskustva (ne mislim na sex)!

Ali ako su kod njih ministri ljudi kojima je to prvo radno mesto, onda je možda i ovo OK?

Treba procitati i OVO: https://www.aikb.net/t1183-ds-stranka-umivenih-ekstremista

_________________
Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011


Broj poruka : 2023
Points : 5444
Datum upisa : 07.05.2009

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSub Jun 30, 2012 7:15 pm

Citat :
Kada se na "Google" ukuca vaše ime, jedina vest jeste da ste izabrani za direktora "Lutrije". Gde se radili do sada?

- U "Lutriju" sam stigla iz firme "Ball Packaging Europe", gde sam se bavila finansijskim kontrolingom i bila jedan od menadžera odgovornih za ukupnu kontrolu poslovanja. Ova firma je jedna od najvećih svetskih proizvođača limenki i najveća grinfild investicija u Srbiji u poslednje vreme.

A pre toga?

- Gotovo tri godine u revizorskoj kući "Deloitte" kao finansijski konsultant i u reviziji i taj posao mi je omogućio da dobro upoznam privredu Srbije. U nekoliko navrata prošla sam kroz veliki broj društvenih i državnih preduzeća, od EPS preko svih drugih. Bila sam angažovana na projektima privatizacije i revizije RTB Bora, "Tigra", "Hemofarma", rudnika boksita Nikšić, banjalučke pivare...

I otkud vi u Državnoj lutriji?

- Kontaktirali su me iz kabineta potpredsednika Vlade Božidara Đelića i pozvali me na sastanak. Tada mi je gospodin Đelić rekao da je došao do mog CV-ja i predložio mi da preuzmem mesto direktora "Lutrije". Imali smo nekoliko stručnih sastanaka vezanih za moje ideje o tome kako bi trebalo voditi "Lutriju" i nakon toga, Vlada Srbije me je izabrala.

Zanimljivo je i da vas gotovo niko ne zna u DS, koja je i dobila "Lutriju"?

- Ne znam ni zašto bi me poznavali u DS, kad nisam član ni ove, niti bilo koje stranke. I za sada ne planiram da ulazim u bilo koju stranku.

Kako onda objašnjavate to da vas je DS predložila za direktora "Lutrije"?

- DS želi da sposobni i uspešni ljudi dođu na rukovodeća mesta. Uverena sam da su me za direktora "Lutrije" predložili zato što sam se dokazala prevashodno svojim profesionalnim rezultatima.

Znači, vi smatrate da ste primer "srpskog sna", odnosno da neko ko je uspešan sa 30 godina može da postane direktor jednog velikog preduzeća.

- Ako Amerika može da ima svoj "american dream", verujem da je i u našoj Srbiji to moguće.Kod nas ima mnogo mladih i stručnih ljudi koji će, kada im bude pružena prilika, radom, zalaganjem, kreativnošću i sposobnostima, ostvariti velike uspehe. Vreme za mlade, stručne i uspešne u Srbiji tek dolazi.
http://www.ekapija.com/website/sr/page/139022
E, moj Borise Tadiću, pa mogao si i neku zgovdniju cicu da nadješ...
Ova Tijana Anđelić je baš krš od cice...
cekic

_________________
Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
Nazad na vrh Ići dole
Drag65
VIP
VIP
Drag65


Broj poruka : 611
Points : 1423
Datum upisa : 12.07.2009

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: m   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeNed Jul 01, 2012 7:43 pm

[quote="Limited011"]
Citat :
Kada se na "Google" ukuca vaše ime, jedina vest jeste da ste izabrani za direktora "Lutrije". Gde se radili do sada?

Sajt Lutrije Srbije danas ne radi ceo dan (a možda i od ranije ? )

Slučajnost ?
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: JADAN naš ex PREDSEDNIK!   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSre Avg 08, 2012 9:53 pm

Ako pažljivo čitate novine videćete da je ex predsednik Srbije golo xxxxx Mod. D

Em nema gde da stanuje, em nema nikave prihode uz molbu da mu država plati bilo kakav smeštaj (tipa ubiće ga Šarić) a umeo je da se oženi i ima dve ćerke, plus vanbračnu sa direktorkom Lutrije?
Ko je on uopšte?
Stranka je spinovala ali nije prošlo. Sad su došli do toga da mu DS plati stanovanje u kući (kirija 4k evra) plus da mu stranka daje apanažu od 140k dinara...
Pa kako ga nije sramotA?
PA JEL ON UME NEŠTO DA RADI?


Kakva sramota i za njega iza Srbiju....
P.S. možda treba otvoriti neki žiro račun da mu svi uplatimo po neki dinar?

coca
Nazad na vrh Ići dole
Fast
VIP
VIP
Fast


Broj poruka : 745
Points : 2372
Datum upisa : 21.04.2011

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 12:34 am

@Sneki, stoji to što kažeš za (ne)sposobnost, ali ...

1. Šta tebe ili bilo koga drugog briga što njemu stranka plaća stan i daje platu? Ovo je pitanje za njegovu stranku i njene članove i ne vidim zašto je to sramota za Srbiju, kad se čovek trajno opredelio da se bavi politikom, samo što nije računao da može da sleti. Ako njima ne smeta ne smeta ni meni, a stava sam da svako treba da gleda u svoje, a ne u tuđe dvorište.

2. Poluproverene čaršijske priče na nivou abrova o vanbračnoj deci nisu na mestu.

Kako je radio tako je i prošao na izborima. Ne treba se baviti njime već problemima u Srbiji. Sad kad si u vlasti raspali po pravdi, jer narod to hoće, a oko njega bandita ima ihaj.
Nazad na vrh Ići dole
Fast
VIP
VIP
Fast


Broj poruka : 745
Points : 2372
Datum upisa : 21.04.2011

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 12:44 am

I nemoj mnogo da čekamo JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić 140736
Nazad na vrh Ići dole
Maca
VIP
VIP
Maca


Broj poruka : 1859
Godina : 47
Localisation : Sombor
Points : 5139
Datum upisa : 28.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 1:02 am

Šta god = nije čarsijska priča, ima vanbračno dete s cicom koja je njigovom zaslugom postala direktorka Lutrije Srbije!
Ako neko može da me demantuje - samo napred!!
Idemo ako treba i na sud! Toliko o tome. DEMANTUJTE ME !!!

A ko je ex predsednik Srbije i ko mu šta plaća o tome može da se diskutuje, vidim kolega Fast da vi za njega imate razumevanja, što je OK, ja nemam, ne mislim da ex predsednik treba da PROSI i MOLJAKA svojiu stranku ili DRŽAVU da mu ozbedi smeštaj i APANAŽU...

Dakle, to je lik nesposoban za život, sa 3. dece i 3 žene, od kojih je jedna u manastiru Pećke patrijaršije, ona je bar zbrinuta, ma kakva da je bila extremista i borac protiv komunizma... (mada iz trockističkog ugla = završila u manastiru, malo meni čudno, no dobro, preokreti su mogući)....

Da poentiram: kakav je to ex predsedink koji je pao na samilost stranke, koja mora da mu plaća stan i daje apanažu?
Halo--- pa ko je ON?

Imali ruke, imali neku diplomu, ima li neku čast???
KO JE ON UOPŠTE? I ŠTA JE BIO PRE NEGO ŠTO JE POSTAO PREDSEDNIK SRBIJE?
????

_________________
Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Nazad na vrh Ići dole
Maca
VIP
VIP
Maca


Broj poruka : 1859
Godina : 47
Localisation : Sombor
Points : 5139
Datum upisa : 28.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 1:08 am

ŠTA JE BIO PRE NEGO ŠTO JE POSTAO PREDSEDNIK SRBIJE?

ODGOVOR:

NIKO I NIŠTA!!

Jeb.ga .... sudbina, šta li?
Nije bio čak ni "grobar" u Kragujevcu!!

A to ima posledice.
Ako je to moguće onda i ja i ti možemo da budemo predesdnici Srbije,
ne bitno šta smo i ko smo.... uz dobre spin doktore!

_________________
Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Nazad na vrh Ići dole
Fast
VIP
VIP
Fast


Broj poruka : 745
Points : 2372
Datum upisa : 21.04.2011

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 1:14 am

Nemam uopšte razumevanja, jer je loše radio, ali je član i predsednik stranke koja mu to plaća i to nije ničiji problem osim njihov! Od nekih debejaca sam dobio skraćenu verziju ko je i šta je, ali i te priče kao i priče koliko ima žena i dece neće rešiti probleme u Srbiji i u principu me ne interesuju, niti im previše verujem bez obzira na izvor. Njemu samom je najteže. Pustite prošlost, okrenimo se budućnosti.
Nazad na vrh Ići dole
Maca
VIP
VIP
Maca


Broj poruka : 1859
Godina : 47
Localisation : Sombor
Points : 5139
Datum upisa : 28.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 1:32 am

Kolega Fast, varate se - nije to pitanje njegove stranke, mi, gradjani Srbije finansiramo tu stranku (zakon o finansirnju stranaka) nemaju oni para za takvu zajebanciju....
Dakle NESPOSOBAN otac TROJE dece od DVE majke, očekuje da gradjani kroz njegovu stranku finasiruju njegiv život (4k evra + 140k dinara mesečno) a sve zato što nova vlast nije nasela na zahteve DS!( Šarić kao strah i trepet!)

Kao što je Koštunica svojevremeno (valjda da dokaže da nije umešan u atentat na Djindjića) dodelio KRAVI od žene (RUŽICI Djindjić) ima i neko devojačko prezime pride - vilu na Dedinju - navodno je dala 2 stan za tu vilu?
Evo i ja ću da dam 2 stana (sigurno veča od njenih 2 stana) za vilu na dedinju...
Fast, ne folirajmo se, niko od nas nije naivan toliko baš....
kafa
Tadić bi najbolje voleo da dobije vilu na dedinju i da mu to doživotno plaća država (gradjani Srbije) - i samo toliko, uz naravno neku skromnu apanažu od recimo 1,5k evra...
Kakav folirant i BEDNIK!

_________________
Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost
JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 2:05 am

Boze, Sneki, nadao sam se da do ovoga nece doci, ali "ja kao predsednik" koji je odlucio da podrzi "nas kao stranku" je uticao na to da svi izgube kompas. Rasplet stvarno pocinje da lici na spansku seriju, sa razvlacenjem koje preti da nikad ne prestane, a politicki posmatrano, stetu trpimo on, porodica, stranka, svi mi...
Nazad na vrh Ići dole
Drag65
VIP
VIP
Drag65


Broj poruka : 611
Points : 1423
Datum upisa : 12.07.2009

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 2:36 am

Fast ::
Njemu samom je najteže. Pustite prošlost, okrenimo se budućnosti.
Capo di tutti capi.
Pa niko od njegovih nije mogao ni burek da kupi, a da ne dobije saglasnost.

Obim organizovane pljačke je toliko veliki, toliko sveobuhvatan i toliko sveprožimajući da se mora prioritetno procesuirati. U suprotnom, organizovana kriminalna grupa i sila njihovih nagomilanih paruština poništiće i svaku pomisao na slobodu i napredak.

Jer, ako posmatramo eruptivni razvoj korupcije:

- od plavih koverata (cca 300 eur),
- preko koferića (cca 100.000 eur)
- došlo se do banaka (cca 300.000.000 eur/kom, ukupno oko 800.000.000 eur),

jasan je trend: privatna, banana država sa porobljenim narodom. I ne preterujem, presedani širom sveta, a i veoma blizu, na jugu Srbije.

----------------------------------------
Srbija ima prosečnu platu manju od Albanije, i dvostruko manju od Hrvatske. Jednu platu, svakog meseca, svakom zaposlenom Srbije, neko ukrade. Nezaposlenima je ukradena i nada.
Nazad na vrh Ići dole
Fast
VIP
VIP
Fast


Broj poruka : 745
Points : 2372
Datum upisa : 21.04.2011

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 8:40 am

Maca ::
Kolega Fast, varate se - nije to pitanje njegove stranke, mi, gradjani Srbije finansiramo tu stranku (zakon o finansirnju stranaka) nemaju oni para za takvu zajebanciju....

Oni su te pare dobili po zakonu i imaju pravo da ih troše kako im volja. DS je vrlo ozbiljna "firma", čak i kad nije na vlasti, tako da 10k eura na mesečnom nivou je smešna cifra.

To što je Tadić nesposoban, na primer, ne opravdava Tomu da napravi hacijendu u Bajčetini, da mu put asfaltiraju do ispred praga i urade heliodrom, da poseduju luksuzan stan u Beogradu, respektivnu po izgledu i kvadraturi porodičnu kuću u Kragujevcu, da vozi alfu (brend iz fijatove game, čije diler do osnivanja FAS-a bila Delta, slučajnost?), da mu stariji sin radi u Komercijalnoj banci ...

Šta ovu zemlju više košta: Tadićevo nemanje ili Tomino imanje? Odgovor verovatno zavisi od političkih simpatija, a to je već neobjektivnost i ne zaslužuje dalju raspravu.

Izneo sam moj stav i ne bih dalje komentarisao na ovu temu. Za skoro svakog od njih se može izneti gomila gov...
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile


Broj poruka : 1620
Points : 4751
Datum upisa : 04.06.2008

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimePet Avg 10, 2012 1:47 pm

Citat :


Tadić je politička štetočina, osoba koja nakon osam godina provedenih na čelu Srbije toj državi, a ni Srbima, ne ostavlja ništa dobro. On nije bio ni srpski predsednik, trudio se da ne bude, u Srbiji je uvek delovao samo kao predsednik Demokratske stranke, a kao šefa države Srbije doživljavali su ga jedino u inostranstvu.

Tadić je narcisoidni egocentrik koji je politiku koristio za sopstvenu promociju i hranjenje ega nesagledivih dimenzija. On se svesno okružio savetnicima koji su mu hranili ego, stručnjacima za prodaju magle, doktorima za marketing. Ta grupa preuzela je njegovu političku ulogu i karijeru i sopstvene živote modifikovala, ulepšavala, materijalno uzdizala, proporcionalno visini medijskog talasa o "lepom predsedniku Srbije".

Visoku politiku, susrete sa najuticajnijim političkim figurama Evrope i sveta Boris Tadić nije prihvatao kao prilike da pomogne Srbiji već da promoviše sebe. Da je drugačije, Srbiji bi danas bilo drugačije.

Iscurelo je vreme političkog delovanja čoveka koji je u visoku politiku ušao kroz sulundar, gotovo neprimetno, tavorio na njenim marginama sabijen senkom Zorana Đinđića a na čelo Demokratske stranke i (na žalost) države Srbije, došao spletom gotovo neverovatnih okolnosti. Krug je zatvoren i evo svedoci smo bolnog rastanka Borisa Tadića od najviše državne funkcije, pozicije prvog demokrate, i svega onoga, a nije malo, što spomenuto nosi sa sobom. Istina, najavljeno je da će Demokratska stranka Tadiću iznajmiti vilu, mesečni zakup 4.000 evra, ali to i da se dogodi biće opozvano čim Boris ne bude predsednik DS-a.
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011


Broj poruka : 2023
Points : 5444
Datum upisa : 07.05.2009

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeUto Avg 21, 2012 1:03 am

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Tijana10

U narednim danima će se dogoditi još neke smene. Prema saznanjima "Blica", trebalo bi da budu razrešeni direktori Lutrije Srbije, Uprave za igre na sreću i Telekoma.


Treba procitati i OVO: https://www.aikb.net/t1183-ds-stranka-umivenih-ekstremista
_________________
Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
Nazad na vrh Ići dole
Maca
VIP
VIP
Maca


Broj poruka : 1859
Godina : 47
Localisation : Sombor
Points : 5139
Datum upisa : 28.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSub Nov 10, 2012 12:51 am

Citat :
David Petraeus (60) je dao ostavku zbog seks afere. Ostavku je dao putem pisma u kojem je naveo kako je u 37 godina koliko je u braku, napravio izuzetno lošu procjenu te se upustio u izvanbračnu aferu, piše CBSNews. Dodao je kako je takvo ponašanje neprihvatljivo.

I šta sad dragi TADIĆU?
Ti si napravio i vanbračno dete jadnoj bivšoj direktorki Lutrije, pored 2 ćerke iz legalnog braka?
Kako da sad budeš počasni predsednik DS?
Zar te ni malo nije sramora?

_________________
Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP
Boby


Broj poruka : 2614
Godina : 53
Localisation : banat
Points : 10639
Datum upisa : 04.02.2011

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSub Nov 10, 2012 9:59 pm

Maca ::
Citat :
David Petraeus (60) je dao ostavku zbog seks afere. Ostavku je dao putem pisma u kojem je naveo kako je u 37 godina koliko je u braku, napravio izuzetno lošu procjenu te se upustio u izvanbračnu aferu, piše CBSNews. Dodao je kako je takvo ponašanje neprihvatljivo.

I šta sad dragi TADIĆU?
Ti si napravio i vanbračno dete jadnoj bivšoj direktorki Lutrije, pored 2 ćerke iz legalnog braka?
Kako da sad budeš počasni predsednik DS?
Zar te ni malo nije sramora?
Izjava direktora cia-a,vredja inteligenciju i ne preterano visprenog gradjanina.
Nije mi jasno kakve to veze ima s BOTOM,covek voli zene,u Srba je to plus,ne valja da nema svalerku....
A moram pomenuti naseg voljenog PREMIJERA I MINISTRA POLICIJE...
terevenke s mladim damama svako vece,uz ozbiljnije doze alkohola,koji on ne koristi JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić 977504
nije ni to tako strasno,samo da ne daje izjave posle toga.
Sto se predsednika i vicepremijera tice,njima nemam sta da zamerim i zelim im srecu u bitci koju ce tesko dobiti.
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember


Broj poruka : 1619
Points : 5141
Datum upisa : 01.11.2010

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSub Nov 10, 2012 10:09 pm

Maca ::
Citat :
David Petraeus (60) je dao ostavku zbog seks afere. Ostavku je dao putem pisma u kojem je naveo kako je u 37 godina koliko je u braku, napravio izuzetno lošu procjenu te se upustio u izvanbračnu aferu, piše CBSNews. Dodao je kako je takvo ponašanje neprihvatljivo.

I šta sad dragi TADIĆU?
Ti si napravio i vanbračno dete jadnoj bivšoj direktorki Lutrije, pored 2 ćerke iz legalnog braka?
Kako da sad budeš počasni predsednik DS?
Zar te ni malo nije sramora?
Ti si im držala sveću pa znaš da joj ga je on načinio?
Nazad na vrh Ići dole
http://en.wikipedia.org/wiki/Boycie
Smile
Old member
Old member
Smile


Broj poruka : 1620
Points : 4751
Datum upisa : 04.06.2008

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeNed Dec 09, 2012 1:12 pm

Citat :
Boris Tadić se razvodi!

Tatjana Tadić nedavno je napustila svog supruga i sa decom se preselila kod roditelja.

Osim što je izgubio na izborima za predsednika Srbije, ali i bitku u sopstvenom DS, Boris Tadić doživeo je još jedan, lični poraz. Prema saznanjima Kurira, njegova supruga Tatjana odlučila je da više ne živi sa njim i sa decom se preselila kod svojih roditelja.

- Javna je tajna da Tanja i Boris već duže vreme nisu u odnosu kao ranije i ceo grad priča o tome. Ipak, sad je to zaista ozbiljno, čak toliko da je Tatjana sa ćerkama otišla kod svojih roditelja, a namerava i da uskoro podnese i zvanični zahtev za razvod braka - otkriva naš izvor.

Ko je Tatjana Tadić

Supruga Borisa Tadića Tatjana, rođena Rodić, poreklom je iz Knina i po obrazovanju je inženjer građevine. Prema nekim navodima iz medija, Tadićeva je ranije imala privatnu firmu, ali se poslednjih godina potpuno posvetila odgajanju dve ćerke koje ima s Borisom. Tatjana se retko pojavljivala u javnosti tokom mandata svog supruga.

Prva supruga monahinja

Veselinka Zastavniković, poreklom iz Osjeka, razišla se od Borisa Tadića 1997. godine. Nakon pet godina zamonašila se i dobila monaško ime Irina. Danas živi u manastiru u Peći. Prema navodima štampe, Veselinka je bila veoma lepa žena, a sa Borisom je imala skladan i srećan brak. Tadić je prodavao knjige, a Veselinka lutke koje je sama pravila. Dok je bila studentkinja imala je vrlo radikalne (trockističke) stavove, navodno je predlagala i nasilno rušenje "lažnog" socijalizma koji je u to doba bio u SFRJ. Više puta je zbog toga hapšena i privodjena. Jednom zajedno i sa Borisom... Očigledno je "prelomila u glavi" i od ekstremne levičarke postala monahinja. Čudan obrt!
https://www.aikb.net/t1183-ds-stranka-umivenih-ekstremistaValjda je sad u opciji ex direktorka „Lutrije Srbije“ Tijana Anđelić (30). ?
KAko reče neko vladao je kao sultan i imao svoje sultanije jer je potentan i jedna sultanija mu nije bila dovoljna. Sve te sultanije koje je jelte j... kasnije je razaslao po našim ambasadama da budu tamo nešto...
Ko će sad sve te žemske da posmenjuje i vratu u Srbiju?

Tijana Tadi' je o;igledno razvod odavno najavila, ali je učinila Borisu i sačekala da prodju izbori pa izbori u DS i sada više nema zbog čega da čeka.

Treba procitati i OVO: https://www.aikb.net/t1183-ds-stranka-umivenih-ekstremista

roshtilj
Nazad na vrh Ići dole
Maca
VIP
VIP
Maca


Broj poruka : 1859
Godina : 47
Localisation : Sombor
Points : 5139
Datum upisa : 28.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Jan 17, 2013 8:16 pm

Citat :
Čime Vam je obeleženo odrastanje?

Imala sam srećno detinjstvo. Uz mene su bili sve bake, deke, roditelji... Bavila sam se raznim aktivnostima. Odrasla sam u naučničkoj porodici. Dedovi su mi bili doktori nauka. Moj deda Tatomir Anđelić je bio akademik. S njim sam rešavala matematičke zadatke. Vodio me u opservatoriju, bavio se astronomijom i mehanikom, bio je u timu koji je napravio projekat „Apolo“, za slanje ljudi na Mesec. Bila sam okružena ljubavlju, znanjem, knjigama... Majka me je vodila na tenis, balet... Svirala sam klavir, iako nemam baš dovoljno sluha. Ali, volela sam sve da probam. A i to je kvalitet.

Nikad nisam bez ljubavi, ali bila sam bez novca: Tijana Anđelić Foto privatni album.
Ceo intervju na http://www.politika.rs/rubrike/spektar/zivot-i-stil/I-moj-deda-je-zasluzan-za-let-na-Mesec.lt.html
Vredi pročitati, zabava zagarantovana, vrištaćete od smeha od

Citat :
O kadrovskoj politici Tijane Anđelić najbolje govori spisak
top-menadžera Državne lutrije Srbije. Brend menadžerka za instant srećke
Olivera Paspetijević i finansijska direktorka Olja Sinđelić najbolje su drugarice Anđelićeve, dok je Vladimir Lopičić, referent za javne nabavke, rođeni brat Tome Lopičića, bivšeg dečka direktorke DLS. Slučajno ili ne, tek direktor marketinga Lutrije je Marko Milanković, momak rođene sestre Tijane Anđelić.

Podsetimo, ime direktorke lutrije i DLS došli su nedavno u žižu javnosti nakon izjava prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića u kojima se navodi da je DLS oštetila državnu kasu. Anđelićeva je tada reagovala i pozvala državne organe da odmah provere poslovanje DLS čime bi se “zaustavile laži koje objavljuje jedan dnevni list”.

Samo mesec dana kasnije Anđelićeva je, ničim izazvana, naprasno odlučila da podnese ostavku i pobegne glavom bez obzira sa svoje dosadašnje funkcije. Da li će to biti dovoljno da Tadićeva miljenica bude pošteđena i krivične odgovornosti ostaje da se vidi u mesecima koji dolaze. Plata joj je svih 5 godina direktovanja bila 3.500 evra mesečno!
http://www.e-novine.com/srbija/srbija-licnosti/72370-Odlazak-Tadieve-male.html
JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Tata10
Tijanin profesor i mentor i drug i švaler i vođa: Boris Tadić

_________________
Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
Kobe Bryant


Broj poruka : 2990
Godina : 47
Localisation : N.BGD
Points : 5556
Datum upisa : 22.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeUto Mar 26, 2013 5:46 pmBeba Popović o Borisu Tadiću i njegovim švalerkama...
50. minut pa na dalje.
Nije nazanimljiv ceo intervju.[youtube]


_________________
Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
Nazad na vrh Ići dole
Momir
Old member
Old member
Momir


Broj poruka : 2056
Points : 5701
Datum upisa : 06.12.2008

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimePet Maj 10, 2013 12:12 am

BEOGRAD - Bivši šef države pakuje kofere za selidbu kod mame i tate.

Počasni predsednik DS Boris Tadić ostaje bez krova nad glavom i uskoro bi mogao da se preseli u stan kod roditelja da ne bi ostao na ulici, saznaje Kurir.

Tadića je posle poraza na prošlogodišnjim predsedničkim izborima i automatskog iseljavanja iz predsedničke rezidencije njegov DS, rešio stambeno da zbrine.

Tadićev naslednik Dragan Đilas do sada se nije bunio protiv toga što je DS od „Diposa“ iznajmio vilu od 400 kvadrata na Dedinju, iako je između njih dvojice ostala snažna netrpeljivost.

Da li su se stvari promenile?

kafa

_________________
“Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
Smile


Broj poruka : 1620
Points : 4751
Datum upisa : 04.06.2008

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimePet Maj 10, 2013 10:55 am

Pa zar mu je stvarno neophodna kuća od 400 qm?
Jedino ako misli da živi zajedno sa svim svojim sultanijama koje je XXXXX Mod D., a to je stvarno zavidan broj, možda je čak i 400 qm malo?
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: f   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Maj 16, 2013 2:13 am

Citat :
Snaha Radmile Hrustanović, Ana (devojačko Urošević), biće nova ambasadorka Srbije u Italiji, umesto Sande Rašković – Ivić. Odluka koju je potpisao predsednik Srbije Boris Tadić objavljena je u “Službenom glasniku” i odmah stupila na snagu

U gornjoj vesti se pominje i naša ambasadorka Ana  love3

Samo još jedna švalerka potentnog (bez doma) Borisa Tadića...
Svekrva ambasadorka, snaha ambasadorka, naravno da je Ana snaha čuvene (po proneverama) Radmile Hrustanović, nekadašnje zamenice gradonačelnika BG i ambasadorke Srbije u Slovačkoj, ali su je i odatle smenili...

ANA, JEDNA KARIJERA: Svoju vrtoglavu karijeru Ana Urošević započela je zahvaljujući poznanstvu sa Srđanom Šaperom koji je – vešt u proceni ljudskih resursa – mladu prijateljicu 2003. preporučio Borisu Tadiću, tadašnjem ministru odbrane u zajednici Srbije i Crne Gore.
Ubrzo je Ana (sa 24 godina) pod Tadićem uznapredovala do predstavnice za štampu u njegovom ministarstvu, ali se njene ambicije tu nisu zaustavile. Uz preporuku moćnih prijatelja, Uroševićeva je prebačena u srpsko-crnogorsku ambasadu u Rimu gde je naučila italijanski i tri godine strpljivo čekala priliku za pobednički servis.
U međuvremenu se udala za jednog od sinova Radmile Hrustanović i nedavno se porodila. Vest o naimenovanju zatekla ju se na porodiljskom odsustvu, ali je zatekla i italijanske vlasti koje su tek posle 11 nedelja iščekivanja – Ani Hrustanović odobrile diplomatski agreman, odnosno nevoljno pristali na činjenicu da ovaj neiskusni kadar (31 godina) bez diplomatskog iskustva bude ambasador Srbije u njihovoj zemlji.

O trijumfu Ane Hrustanović nedavno je pisao i beogradski tabloid Alo: „Mada se predsednik Srbije Boris Tadić svojevremeno i javno pokajao što je dao šansu mladim kadrovima, to mu nije smetalo da aminuje atraktivni angažman svoje bivše saradnice. Naime, mlađana Ana je kao tek svršeni student karijeru započela na mestu portparola Ministarstva odbrane dok je na njegovom čelu bio Boris Tadić. Iskustvo koje je stekla uz Tadića kasnije joj je otvorilo vrata Ministarstva spoljnih poslova.
Kada je Ana zatrudnela, a Boris ustoličen na mesto predsednika Srbije, on potpisuje ukaz išalje je za diplomatskog službenika u Rim!

- Boris Tadić je kao šef zahtevan, ali nije strog. Zahvalan je za saradnju, prihvata sugestije. Ima čvrste stavove, ali je spreman da sasluša i mišljenje sa strane ako smatra da je to potrebno - govorila je svojevremeno Ana, devojačko Urošević, o svom tadašnjem šefu.

Hvale na Tadićev račun očigledno su se isplatile, pa je Hrustanovićeva 2009. godine, sa tek 28 leta, poslata na službu u Rim. Tamo je asistirala sad već bivšoj ambasadorki Srbije u Italiji Sandi Rašković-Ivić, koju je Tadić opozvao sa funkcije“.

coca

Dodatak: Nekadašnja gradonačelnica Beograda i članica Demokratske stranke Radmila Hrustanović, razočarana u rukovodstvo DS nakon odlaska Borisa Tadića, napustila je partiju pre dve nedelje! Kako kaže, ne vidi više nijedan razlog zbog kog bi ostala jer ne postoji više ništa od onoga zbog čega je proteklih godina pripadala DS.

Dragan Đilas je 2010. postavio R.Hrustanovićku na mesto svog pomoćnika, ali ubrzo je razrešio sa te funkcije.
Nikada nije zvanično objašnjeno zašto je Đilas smenio Hrustanovićku, ali, kako su mediji pisali, tome je prethodila ozbiljna svađa u kojoj su pale teške reči.

Nakon smene sa mesta pomoćnika gradonačelnika Beograda 2010, Radmila Hrustanović je imenovana na mesto ambasadora Srbije u Slovačkoj. Nedavno je povučena sa te funkcije i vraćena u Beograd. Interesantno je da je Ana Hrustanović, snaha Radmile Hrustanović i takođe kadar DS, ostala na funkciji ambasadorke Srbije u Rimu.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeNed Jan 19, 2014 12:21 pm

Boris Tadić ::
"Najveći problem za Srbiju je kada Demokratska stranka ne učestvuje u vlasti " - jer po njemu, to znači “da vlast nije u sigurnim rukama i da država nije u sigurnim rukama"

Boris Tadić ::
Zbog svoje finansijske situacije preselio sam se na selo!

 ajkula

_________________
Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
Kobe Bryant


Broj poruka : 2990
Godina : 47
Localisation : N.BGD
Points : 5556
Datum upisa : 22.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSre Feb 05, 2014 7:43 pm

Tadić ::
Tadić: Moj potez obara rezultat SNS na izborima

BEOGRAD – Sastav i forma demokratskog bloka, koji za sada čine Nova demokratska stranka, LSV, Zajedno za Srbiju i neke manjinske stranke, manje-više su poznati, rekao je danas lider tog saveza Boris Tadić, ocenivši da će njegov potez oboriti rezultat SNS na predstojećim izborima.

Tadić je rekao da njegova odluka da izađe iz DS i formira blok stranaka omogućava da „oni koji bi ostali kod kuće jer opozicione stranke ne bi mogle da ih motivišu, izađu i glasaju”.

On je rekao da će u narednom periodu videti da li će još neko postati deo bloka stranaka, „čiji su principi jasno definisani i čiji učesnici nemaju hipoteku učešća u malverzacijama i pogrešnim privatizacijama u prošlosti i imaju jasnu vizuju da Srbija treba da ide napred”.

Ključni protivnici bloka su, kako je dodao, SNS, SPS i sve ostale stranke koje su deo aktuelne vladajuće koalicije.

Na pitanje da li smatra da je njegov odlazak iz DS oslabio tu stranku, Tadić je odgovorio da je sam predsednik demokrata Dragan Đilas rekao da je stranka jača bez njega.

„Ako predsednik stranke kaže da je stranka jača bez mene, ja u to ne bih ulazio. Demokratska stranka je u prethodnih 15 meseci izgubila biračko telo koje je imala i moj čin omogućava da oni koji bi ostali kod kuće jer opozicione stranke ne bi mogle da ih motivišu, izađu i glasaju”, rekao je Tadić.

On tvrdi da bi, u suprotnom, rezultat SNS-a na predstojećim izborima bio „kudikamo veći”.

„Moj akt obara rezultat SNS na sledećim izborima i daje šansu svim opozicionim strankama da osvoje kudikamo veći rezultat”, smatra Tadić koji je rekao i da ime Nove demokratske stranke „nije šamar za DS”.

Boga mi nisam siguran da će preći 5%...
 titanik

_________________
Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
Nazad na vrh Ići dole
ivan45
VIP
VIP
ivan45


Broj poruka : 171
Points : 464
Datum upisa : 04.12.2011

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeSre Feb 05, 2014 9:08 pm

[quote="Kobe Bryant"]
Tadić ::Ključni protivnici bloka su, kako je dodao, SNS, SPS i sve ostale stranke koje su deo aktuelne vladajuće koalicije.


Ova mu je naj jaca!....... od  od  od  

Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
Fmember


Broj poruka : 1619
Points : 5141
Datum upisa : 01.11.2010

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeČet Feb 06, 2014 12:43 am

Verujem da je svima potpuno jasno da Novi Boris Tadić nije isto što i Boris Tadić i da će svima biti lako da prepoznaju razliku između nas dvojice i politike za koju se zalažemo.  od 

Read more: http://www.njuz.net/svi-clanovi-nove-demokratske-stranke-ispred-imena-dodaju-prefiks-novi/#ixzz2sUhk5wga
Nazad na vrh Ići dole
http://en.wikipedia.org/wiki/Boycie
Maca
VIP
VIP
Maca


Broj poruka : 1859
Godina : 47
Localisation : Sombor
Points : 5139
Datum upisa : 28.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimePet Feb 07, 2014 12:19 pm

NOVI DS? ::
Tadić: Formiranjem stranke spasavam ideju opozicije koju su uništli Đilas i Jovanović?

Da li sam ja ili Čedomir Jovanović nudio javno i otvoreno saradnju Aleksandru Vučiću? Da li bi Đilas i danas razgovarao sa Vučićem o projektu „Beograd na vodi“ i o drugim vidovima saradnje, da nije smenjen sa mesta gradonačelnika Beograda? Njihove optužbe su besmislene i te optužbe bi trebalo da budu upućene upravo njima. Takvom politikom su i uništili opoziciju u Srbiji i ostavili birače bez alternative. Takva politika je dovela do toga da su opcije da se glasa ili za SNS ili da se ne glasa uopšte - rekao je u intervjuu za Agenciju Anadolija Boris Tadić, bivšipredsednik Srbije, lider takozvanog građanskog bloka na izborima i buduće Nove demokratske stranke.


 od 

Ala se Vucko raduje, samo tako!
Njemu ni ne treba kampanja, samo treba da pusti ove pajace da se svadjaju, sto vise, to bolje po SNS....

_________________
Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
Limited011


Broj poruka : 2023
Points : 5444
Datum upisa : 07.05.2009

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimeUto Feb 11, 2014 6:52 pm

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić L1po
_________________
Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
Sneki


Broj poruka : 5397
Localisation : Centar grada
Points : 6880
Datum upisa : 21.05.2007

JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Empty
PočaljiNaslov: Re: JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić   JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić Icon_minitimePet Feb 14, 2014 12:14 am

BEOGRAD - DS se crno piše!
Boris Tadić, lider Nove demokratske stranke, juče je prilikom potpisivanja koalicionog sporazuma sa Dušanom Petrovićem i Nenadom Čankom izjavio da su sve opozicione stranke na ivici cenzusa, osim njih. Time je nekadašnji šef demokrata svojoj bivšoj stranci predvideo neslavan rezultat na predstojećim izborima.

Velika očekivanja

- Mogu samo da vam kažem da očekujem izuzetan rezultat. Zasad nije bilo nikakvih političkih dogovora ni sa strankama na vlasti, kao ni sa onima u opoziciji - rekao je Tadić, dodajući da će se o mogućim savezima odlučivati tek posle izbora.


 heng 

_________________
Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Nazad na vrh Ići dole
 
JADAN naš ex PREDSEDNIK+ Tijana Anđelić
Nazad na vrh 
Strana 1 od 2Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: POLITIKA-
Skoči na: