Broj poruka : 1047 Godina : 38 Localisation : Haifa Street, Baghdad, Iraq Points : 2437 Datum upisa : 23.06.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 1/25/2011, 11:40
Ja sam licno za srpsku naprednu stranku, Toma je pravi domacin, a bogami ga i dame sve vise gotive.
Sto se agbn tice, ne znam sta bih rekao, a da vec nisam.
Mali akcionar Still learning
Broj poruka : 58 Points : 221 Datum upisa : 14.06.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 1/26/2011, 09:42
MilanLaki ::
Ja sam licno za srpsku naprednu stranku, Toma je pravi domacin, a bogami ga i dame sve vise gotive.
Kad već pominješ politiku, vidi se da si za Tomu - crni radikal u kratkim pantalonicama, a spreman za veliku koaliciju sa žutima i crvenima koji ti već greju noge i druga mesta koja su se ohladila.
MilanLaki never learning
Broj poruka : 1047 Godina : 38 Localisation : Haifa Street, Baghdad, Iraq Points : 2437 Datum upisa : 23.06.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 1/26/2011, 09:52
A sto si ljut? Toma je i lepsi i bolji od Tadica!
Sofke Our family
Broj poruka : 330 Points : 1228 Datum upisa : 13.11.2009
Naslov: Toma Nikolić - SNS 1/26/2011, 09:53
Mali akcionar ::
Kad već pominješ politiku, vidi se da si za Tomu - crni radikal u kratkim pantalonicama, a spreman za veliku koaliciju sa žutima i crvenima koji ti već greju noge i druga mesta koja su se ohladila.
mislim da postoje strane za stranacka prepucavanja na ovom forumu,nas ostale postedite toga na agrobanci.hvala
Mali akcionar Still learning
Broj poruka : 58 Points : 221 Datum upisa : 14.06.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 1/27/2011, 13:43
A sto si ljut? Toma je i lepsi i bolji od Tadica!
Delujem ljuto? Jok, malo se zezam, nacrtao si se. A vidiš da se zezam i na račun žutih i crvenih. Ja sam van politike, zezam se na račun svih boja.
Aritmeticar Moderator
Broj poruka : 725 Points : 2414 Datum upisa : 01.12.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 1/27/2011, 17:08
Pre skoro četiri godine Toma Nikolić je bio izabran za predsednika parlamenta na nekoliko dana. Berza je odreagovala padom istim tim danima. Šta mislite, da li Toma i danas može imati takav efekat na berzu? Ja mislim da ne baš.
HUACHUMA VIP
Broj poruka : 523 Localisation : valjevo Points : 1619 Datum upisa : 25.05.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 1/27/2011, 18:29
Laki, ovo je pitanje za tebe. Da ponovim: da li da selimo svoj portfolio u Hrvatsku ako na vlast dodje Toma ili ovoga puta nama opasnosti posto je on za Evropu. Sta se moze ocekivati i sta bi on mogao promeniti. To sto je lepsi od Tadica nece nam mnogo pomoci jer lepota je prolazna.
_________________ Bolje je imati akcije na grani nego nekretnine u ruci!
Limited011 Old member
Broj poruka : 1942 Points : 5237 Datum upisa : 07.05.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 1/29/2011, 22:11
PRONADJITE RAZLIKU
Racunarko VIP
Broj poruka : 612 Godina : 44 Localisation : Beograd Points : 2814 Datum upisa : 22.06.2010
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/16/2011, 18:47
Kako komentarisete danasnju odluku lidera SNS?
Sneki Beli Mag
Broj poruka : 5380 Localisation : Centar grada Points : 6835 Datum upisa : 21.05.2007
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/16/2011, 19:14
Malo pretenciozno, al nek mu bude. Drski su i ovi odgovori iz DS. Koliko sam čula jedno saopštenje (iz DS) apeluje na Tomino pravoslavlje i hrišćanstvo? Jer hrišćanstvo ne podržava suicidne ideje! (ovo za mog Valjevca Huačumu )
Treba bandu razjuriti, rasterati... ne znam da li je to Tomina stranka? Možda, ljudi jednostavno mislim da neće glasati za ove na vlasti, ja lično NEĆU!!
A i kako za ORTOPEDA kome je prvo radno mesto (sa 28 god.) bio predsednik Skupštine (2. čovek u državi) a onda počeo da se bavi rudarstvom, izdavanjem dozvola za gradnju, ekologijom...
Tadić (ne verujem da ima više od 6 meseci staža) počeo kao prof. psihologije u I beogr. gim,(gde su ga zamolili da da otkaz jer su se roditelji žalili da im pipka ćerke) , a zatim EKSTREMNA karijera: ministar telekomunikacija, ministar vojini, predsednik države???
Čeda sa ulice postao potpredsedik Djindjićeve vlade??? Koje to on iskustvo ima?
Vučić: ne verujem da ima i JEDAN dan staža makar kao pripravnik?
Dačić: jedino radio kao funkcioner stranke! I op... ministar policije? Pa kako?? I tako dalje... sve sami amateri, a Djunić i ekipa ???
Užas!!
Samo bog može da nam pomogne...
_________________ Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Fmember VIP
Broj poruka : 1612 Points : 5126 Datum upisa : 01.11.2010
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/16/2011, 20:32
Sneki ::
Dačić: jedino radio kao funkcioner stranke! I op... ministar policije? Pa kako?? I tako dalje... sve sami amateri, a Djunić i ekipa ???
Užas!!
eh, neću da branim ove sadašnje, ali to kakva im je bila karijera pre političke nema nikakve veze. imali smo mi i profesionalce sa godinama radnog staža kao što su bili Mirko Marjanović, Dragan Tomić, još jedan Dragan Tomić, pa i sam Milošević je imao dužu bankarsku karijeru i sve su nas usrećili.
Danas se i kod nas i u svetu politikom bave profesionalni političari, a poneki izuzetak samo potvrđuje to pravilo, i treba im suditi samo po njihovim političkim rezultatima a ne po tome kavu su karijeru imali pre ulaska u politiku.
HUACHUMA VIP
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/16/2011, 21:22
Potpuno podrzavam Mahatmu. Demokrate nemaju pojma. Mahatma je trenutno prava inkarnacija cuvene srpske mudrosti: J*BES ZIVOT CUVAJ ZDRAVLJE
BBrroo VIP
Broj poruka : 585 Points : 1870 Datum upisa : 09.03.2010
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/16/2011, 23:26
Sneki ::
Užas!!
HUACHUMA VIP
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/18/2011, 00:49
Citat :
Možda, ljudi jednostavno mislim da neće glasati za ove na vlasti, ja lično NEĆU!!
Hej Sneki! Jer moze to malo hrabrije. Evo ja cu ,na primer sledece godine glasati za DS ili LDP. Hajde da cujem tebe i ostale. Predlozite mi nesto drugo, imam dosta vremena da razmislim. Samo, molim vas, da mi ne predlazete da glasam iz inata (da bih nekog a i sebe kaznio) vec da glazam za nekog ko ima najpozitivniju politiku koja, iako ne idealna, nece biti protiv nas i nasih osiromasenih porfolia. Ti Sneki pripazi sta predlazes jer ovaj Broo te sledi i imas odgovornost za njega. Prizivate Boga na temi Politika, ali nije ni cudo jer ja sam danas video politicara koji lezi na trosedu sa brojanicama i neodoljivo podseca na Majku Terezu.
Dakle hajde da se malo hrabrije izjasnimo. Uvek imamo pravo da se predomislimo i promenimo, pa idealno bi bilo da smo svi Swing Voters a ne clanovi partija, zar ne?
''
Aritmeticar Moderator
Broj poruka : 725 Points : 2414 Datum upisa : 01.12.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/18/2011, 08:17
Ne verujem da bi dobro prošli ako bi osnovali Špekulantsku partiju. Sumnjam da bi nešto takvog naziva bilo prijemčivo za široke narodne mase.
iki VIP
Broj poruka : 1609 Godina : 51 Localisation : NBGD Points : 2429 Datum upisa : 15.11.2007
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/18/2011, 08:29
Lepse zvuci Narodno-demokratska Spekulantska partija.
Novosadjanin007 Member
Broj poruka : 690 Godina : 46 Localisation : Novi Sad Points : 3232 Datum upisa : 06.12.2010
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/18/2011, 12:14
Veceras u 19h ponovo okup naprednjaka...koliko cujem i Kostunicine snage ce da im se pridruze...mislim da nam lelex polako ide u bunar...predlazem finu akumulaciju para dok se sve ovo ne slegne!!!
_________________ Tiha voda, breg roni.
BBrroo VIP
Broj poruka : 585 Points : 1870 Datum upisa : 09.03.2010
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/18/2011, 14:55
HUACHUMA ::
Prizivate Boga na temi Politika...
''
Eto vidis dokle smo dosli.
Samo moramo i mi malo podsetiti boga da nam pomogne, da nas skroz ne zaboravi.
Ars Vivendi VIP
Broj poruka : 2693 Points : 7748 Datum upisa : 21.01.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/18/2011, 16:08
Kovačević: Nikolić tera investitore Izvor: Beta Beograd -- Savetnik za strana ulaganja Milan Kovačević upozorio je da će se štrajk glađu i žeđu lidera SNS-a Tomislava Nikolića negativno uticati na dolazak investitora. "Jedan od faktora investicione klime je i politički rizik i nestabilnosti koja se razvija oko slučaja štrajka glađu i žeđu Tomislava Nikolića umanjuje percepciju o opravdanosti ulaganja u Srbiju", rekao je on.
Kovačević je kazao da Srbija ionako nema dobru investicionu klimu, ali i dodao da postoje različiti ulagači i da će oni koji imaju jedinstvenu dobru priliku nastaviti da investiraju.
"Ipak, generalno sve ovo ide ka odbijanju stranih ulagača jer oni rade na duge staze, što znači da očekuju stabilnost zemlje i normalno odvijanje političkih procesa", kazao je on.
Rogy VIP
Broj poruka : 517 Points : 2119 Datum upisa : 10.09.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/22/2011, 12:04
Štrajk Nikolića je odlična prilika da se vidi ko stoji iza finansiranja Vučićeve (SAD) stranke. 18 aprila ga posećuje Beko, a 20-og i Zečević. Time se jasno stavlja do znanja, i nevernim Tomama, da Nikolić nikakvo dobro Srbiji doneti neće, već će pospešiti rad kriminalne Đunićeve bande, što se i ne razlikuje od politike i ponašanja žutih !
_________________ .
C R A Z Y VIP
Broj poruka : 536 Points : 1938 Datum upisa : 19.03.2010
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/22/2011, 14:13
Meni nešto pada na pamet da bi sve ovo moglo biti zbog Šekija (naravno pod uslovom da je toma dobio neki info da će ga pustiti uskoro - do kraja godine). Jer, ako je to tako, onda je jsano što su mu datumi toliko bitni. Pomislio je, da mu je ovo poslednja prilika da zbog pada popularnosti DSa i pre povratka Šešelja (ako se uopšte vrati) uzme vlast. Jer kad se onaj vrati iz Haga biće za nevernog Tomu povuci potegni...
A razlog zbog čega mi se mota po glavi da bi Šekija mogli da puste pre izbora (osim što neki pričaju da će se to dogoditi) je upravo pad popularnosti DS. Sjajna prilika za EU da napravi haos u opoziciji i da na taj način pokuša da na vlasti očuva ovog dinosaurusa od vladajuće koalicije (iako ja ne verujem da je narod toliko lud).
Jasno je da će Tomu ova farsa koju pravi skupo koštati što se tiče procenta biračkog tela. Nego šta ako ipak Šekija ne puste, niti raspišu prevremene izbore (čega verovatno neće ni biti). Onda će raja koja je razočarana i ovom .... vladom i ovim nevernim Tomama ili da apstinira od izbora ili će neko treći da pokupi njene glasove. To mene golica. Ko bi mogao biti taj treći s'obzirom da je većina kandidata politički potrošena. Želi li neko da podeli svoja razmišljanja na ovu temu
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 51 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/22/2011, 22:59
Seki odvlaci deo glasova Tomi,to sigurno,pitanja je koliko,ali po meni je Seki tempirana bomba,a nisam siguran da ga zasigurno mogu kontrolisat...Iskreno,mislim da EU I SAD,vec imaju garancije da Toma nece pisati uz vetar,pa iz istog tanjira jedu...tako da bezobzira ko ce dobiti od njih,pitanje je ko ce s kime u koaliciju,Bog nece doci i on je digao ruke od nas.
nemanjaRU Just looking
Broj poruka : 23 Points : 57 Datum upisa : 15.02.2011
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/23/2011, 10:04
Rogy ::
Štrajk Nikolića je odlična prilika da se vidi ko stoji iza finansiranja Vučićeve (SAD) stranke. 18 aprila ga posećuje Beko, a 20-og i Zečević. Time se jasno stavlja do znanja, i nevernim Tomama, da Nikolić nikakvo dobro Srbiji doneti neće, već će pospešiti rad kriminalne Đunićeve bande, što se i ne razlikuje od politike i ponašanja žutih !
za ovo se u potpunosti slazem,toma i vucic i za teglu dzema bi se prodali kao sto se i jesu prodali...
Boby VIP
Broj poruka : 2614 Godina : 51 Localisation : banat Points : 10639 Datum upisa : 04.02.2011
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 4/23/2011, 22:30
Pa jeftiniji su zato ce na vlast,ovi zuti, su skupi,nece vise da trose na njih...
Rogy VIP
Broj poruka : 517 Points : 2119 Datum upisa : 10.09.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 2/26/2012, 11:22
Ovo sam skoro našo, mada je stariji od godinu dana. Zanimljiva rekcija Tome. Nije za decu ispod 16 godina, incert sadrži sočne psovke.
_________________ .
Boza Belex VIP
Broj poruka : 657 Points : 2387 Datum upisa : 23.04.2011
Naslov: sns 5/22/2012, 00:10
Tax Plan
Nikolic’s party has said it wants to introduce a tax on banks to “relax pressure on the manufacturing” to spur as much as 100 billion euros in new investment from Russia and China over ten years. Nikolic will travel to Moscow on his first foreign visit, though he said yesterday the trip is to attend the United Russia party congress and was planned before the vote.
Limited011 Old member
Broj poruka : 1942 Points : 5237 Datum upisa : 07.05.2009
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 5/22/2012, 01:21
Božo, svašta papir trpi. Hajde malo napni vijuge: kako predsednik može da uvede bilo kakav porez? Jel ti uopšte razmišljaš kad ovde pišeš?
Jesi li ti uopšte čuo da će Tadiš da bude premijer i da će vladu praviti sa SPS?
_________________ Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
gogloee VIP
Broj poruka : 1024 Points : 2865 Datum upisa : 10.01.2008
Broj poruka : 154 Points : 496 Datum upisa : 29.06.2011
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 6/28/2012, 10:49
Pa, čestitam glasačima SNS što će dobiti par ministara u novoj Vladi.
Samo malo opravdano sumnjam da su oni baš za takvu Vladu i glasali.
Boby VIP
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 6/28/2012, 22:43
kako se covek popisao po svojim biracima...svaka mu cast...
Fmember VIP
Broj poruka : 1612 Points : 5126 Datum upisa : 01.11.2010
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 6/29/2012, 08:49
Boby ::
kako se covek popisao po svojim biracima...svaka mu cast...
ma to svi oni rade vec vise od 20 godina.
Boby VIP
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 6/29/2012, 10:18
,,,ALI UVEK SE NANOVO IZNENADIM...kad sam nepopravljivi optimista....nikada nisam bio za Tomu,ali je covek zasluzio glavne poluge vlasti,dobio je izbore...ALI KLONIRANI SLOBA,PIJANO MALO KRME...mi aktivira nesto protiv cega sam polivan vodom i lupao u serpe...ako mislite da sam idealista,da sam zadovoljan...nisam...ne treba se biti pametan ...vec samo pogledati istorija...i odgovor je tu...eeee da su se TOMA I BORIS,,DOGOVORILI PA DA OTERAJU PRASICE I LOPOVE...I AKO JE NESPOJIVO ,,,BILO BI MI DRAGO
Maca VIP
Broj poruka : 1842 Godina : 45 Localisation : Sombor Points : 5095 Datum upisa : 28.05.2007
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 6/29/2012, 10:27
Mali Sloba kažeš? A ko je njega vratio u život? Ko se s njim izmirio i uveo u vladu? Da nisu glasači DS glasali za koaliciju DS - SPS prošli put? Nema nam spasa! Jedino je dobro što će brzo vanredni izbori.
Pogledaj ovo: Razlaz DS i LSV u Novom Sadu? Sve izvesnija je gradska vlast u kojoj neće biti LSV-a, a činiće je DS, SPS, DSS, SRS i Dveri
Pošto vidim da si glasao za DS, jesi li glasao i za ovo?
_________________ Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Grom Our family
Broj poruka : 154 Points : 496 Datum upisa : 29.06.2011
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 6/29/2012, 11:59
Maca ::
Mali Sloba kažeš? A ko je njega vratio u život?
Glasači su ga 'vratili u život', a teško mogu da nam pomognu 'vanredni izbori', jer oni neće ništa bitno promeniti u odnosima.
Možda kroz godinu dana kada ova vlada odradi svoj posao.
Boby VIP
Naslov: Re: Toma Nikolić - SNS 6/29/2012, 13:31
Maco...nikada nisam bio za njega i nista mu ne verujem nikada ni nisam...za ds zam glaso i ne stidim se...ne zeto sto su dobri...nisu ni za ku..c...ali dati krmetu premijersko mesto a bitangi Dinkicu finnsije...kraj Tome i pre pocetka...44 ODBORNICKA MESTA I PREMIJER I POLICIJA..PROSVETA...I STA LI VEC...SRAMOTA..ucena CELE ZEMLJE I NACIJE...da je Toma dao premijera i glavne poluge vlasti...OK...POBEDIO JE,ali ovo...TO SAM MACO HTEO DA KAZEM...ALI TI TO VEROVATNO I ZNAS...licno sam mnogim prijateljima iz ds;a rekao da je najbolje da odu u opoziciju...TADIC JE IZGUBIO...KOJI CRNI PREMIJER...U DIPLOMATIJU ILIZA SAVETNIKA I KRAJ...TOMA JE IMAO TAMAN TOLIKO MORALA DA PODNESE OSTAVKU KADA JE GUBIO OD BORISA..TO JE PROTOKOLARNO a Tadic ni to...on je po meni politicki istrosen...sledeceg koga vidim tu je svakako DJILAS
EDIT: Bobi ovo je već skandalozno kako ti pišeš po forumu. Ovaj post je prevršio meru! Malo se potrudi, interpunkcija, mala i velika slova, tačka, zarez (iz kojih ide spejs). Ti si razvio svoje pismo koje je na ivici čitljivosti. Molim te potrudi se i piši srpski, sa poštovanjem gramatike i interpunkcije! U suprotnom moraćemo da brišemo ovakve, blagorečeno, nepismene i nečitljive postove! Admin