BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemPortalliFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi

Delite | 

SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

Broj poruka: 4331
Datum upisa: 21.05.2007

PočaljiNaslov: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Pon Jun 01, 2009 1:59 pm

Ivica Dačić: Uskoro hapšenja političara iz vladajućih stranaka

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić najavljuje nova hapšenja osoba umešanih u korupciju, među kojima će biti i političara iz vladajućih stranaka.
Dačić je u izjavi listu Press naveo da će zbog sumnje da su umešani u korupciju, biti uhapšeni pojedini predsednici opština i direktori firmi. Ministar policije je objasnio da je u pitanju organizovana akcija koju policija drži u najvećoj tajnosti, a javnost će sve znati za nekoliko dana.

On je rekao da ni članovi Socijalističke partije Srbije, čiji je lider, neće biti izuzeti ukoliko se dokaže da su umešani u korupciju.

"Ja sam svojima to jasno rekao! Nema skrivanja iza partije i policija će njih prvo uhapsiti ako za to postoje dokazi. Ako se utvrdi da je bilo ko iz SPS korumpiran, da se bavi kriminalom ili da koristi stranku za lične interese, biće uhapšen. Krenuli smo u najoštriju borbu protiv korupcije i kriminala i idemo do kraja", naglasio je Dačić.

Izgleda da smo se "ogrešili" o ovog čoveka!! Suspect
Smejali smo se, kada je neko njega predlagao za premijera... 8)
Mieni se danas čini da je Ivica jedini političar u Srbiji koji ne lupa gluposti, zna šta govori,
ume da se ponaša... itd!
Bravo Iivce! :clap:
Čini mi se da ću na sledećim izborima OZBILJNO razmotriti mogućnost da glasam PO PRVI PUT za SPS !!

Ivice, Iviceeee... SPASI SRBIJU IZ LUDNICEEE!!!

P.S. Eto, DOTLE JE DOŠLO !!!!
scratch
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Gargamel011
VIP
VIP

Broj poruka: 249
Godina: 32
Datum upisa: 24.03.2009

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Pon Jun 01, 2009 4:05 pm

Sneki ::
Ivica Dačić: Uskoro hapšenja političara iz vladajućih stranaka

Ministar policije je objasnio da je u pitanju organizovana akcija koju policija drži u najvećoj tajnosti, a javnost će sve znati za nekoliko dana.

Pazi samo rečenicu, još je samo falilo da kaže imena, a oni to među sobom verovatno već znaju, i toliko o tajanstvenoj akciji.

Sneki ::

Meni se danas čini da je Ivica jedini političar u Srbiji koji ne lupa gluposti, zna šta govori,
ume da se ponaša... itd!

Daj bože da bude kao što priča, ali plašim se da su izbori za Zemun, Voždovac, ... blizu, pa ko vele Tadić sa Đilasom otvara most preko Ade i pominje korupciju u svojim redovima (ali i tuđim), Dinča ... (ne sećam se šta je lupao, ali jeste nešto), pa sad i Ivica sa ovim.
Ne prolazi to više, bar ne kod mene, ali da ponovim DAJ BOŽE da bude tako.
Nazad na vrh Ići dole
Gargamel011
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Uto Jun 02, 2009 4:03 pm

Dačić: Pogrešno sam interpretiran

Beograd -- Ministar Ivica Dačić kaže da je proteklih dana pogrešno interprertiran u medijima i da nikada nije stavio predsednike opština u fokus interesovanja policije.

Ministar policije Dačić je na predstavljanju nove Internet prezentacije i internog časopisa MUP-a "Policija danas", rekao da je samo govorio o intenzivnoj borbi protiv korupcije i kriminala, uz objašnjenje da neće biti privilegovanih.

“Prvo se u novinama objavi tekst onako kako nisam rekao, pa 100 ljudi ne može mirno da spava. Ja nisam naivan čovek da bih najavljivao koga ćemo da hapsimo i koju akciju sprovodimo”, kaže Dačić.

"Nikakve akcije nisam najavio. Samo sam govorio o intenzivnoj borbi protiv korupcije i kriminala i, kao što je i predsednik Tadić rekao, najavio da neće biti privilegovanih. Mi želimo da vodimo borbu protiv korupcije i u njoj neće biti zaštićenih", precizirao je Dačić.

Odgovarajući na pitanje o kontrolama poslovanja opština, Dačić je rekao da policija ni na koga ne vrši pritisak, već da samo radi svoj posao.

"Policiju ne interesuje ko je iz koje stranke", poručio je Dačić.

B92
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Pet Jun 05, 2009 11:51 am

Uhapsiše nekog muvatora predsednika opštine !
Bata je je iz SRS !!
Još se nadam :pale:

Inače, evo šta Ivica kaže o lokalnim izborima:
"SPS sigurno nije partija koja se bori za cenzus i molim istraživače javnog mnjenja da promene uzorak!"

alien

.
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
pepsiman
VIP
VIP

Broj poruka: 1674
Godina: 58
Datum upisa: 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Pet Jun 05, 2009 11:57 am

jedan vas pa jedan nas. :lol:

Vidicemo krajnji rezultat. affraid

Ako ga bude. :no:
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Gargamel011
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Pet Jun 05, 2009 1:00 pm

Ali nema još nijedan njihov. scratch
:lol: :lol: :lol:
Nazad na vrh Ići dole
ALHEMICAR 07
Still learning
Still learning

Broj poruka: 76
Datum upisa: 23.05.2008

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Pon Jun 08, 2009 11:50 pm

Ivici zafalio jedan mandat na Vozdovcu, pa su ponistili izbore. Jos jedna izborna kradja crveno- zute koalicije. Vucic veceras izjavio da ce taj mandat, na ponovljenim izborima da gepe DSS-u.

Dakle, najbolje je da Ivica u'apsi, retroaktivno, Voju Kostunicu. Tako ce odrzati predizborno obecanje, a istovremeno znatno oslabiti DSS pred ponovne izbore na Vozdovcu. zatvor
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Sub Jun 13, 2009 1:18 am

Ivica Dačić: Zašto Tadić i Nikolić ne bi formirali koaliciju?
BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić rekao je danasda nema ništa protiv formiranja koalicije Demokratske stranke i Srpske narodne stranke na lokalnom nivou.

"U Srbiji se više ne postavlja pitanje ko s kim ne može ili može, već šta nudi i za šta se zalaže. Ipak, pitao bih samo šta o tome misle oni koji su mene žestoko kritikovali zbog saradnje sa Tadićem", kazao je Dačić.
"Koalicija između DS-a i SNS-a ili između Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, što da ne. Sve je moguće i za mene su takve koalicije prihvatljive", rekao je Dačić novinarima i dodao da još nije bilo pregovora o formiranju koalicija u opštinama Zemun, Voždovac i Kosjerić.

8) :lol:

Stariji članovi se verovatno dobro sećaju da sam odavnina govorila da će JEDNOG DANA DS i SRS (dobro: SNS) sastavljati vladu... :drunken: Belka - izvini!!! :pirat:

Kako vam se sada čini ta ideja??
Skrenula bih vam pažnju i na današnju izjavu gradonačelnika Beograda: G17+ ako je s nama u kolaliciji, mora s nama i da se dogovori šta je zajednički stav... ako imaju "izdvojen" stav onada možda više i nisu s nama u koaliciji !!
:flower:

.
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
StefanMR
Dr. Economy
Dr. Economy

Broj poruka: 2984
Datum upisa: 30.05.2009

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Sub Jun 13, 2009 9:05 am

Mene uopšte ne bi iznenadilo da se oni dobro uklope u koaliciju na Voždovcu. Samo je pitanje ko će šta dobiti u opštini, ko će koliko svojih zaposliti, koliko para za svačija preduzeća, itd...

Off topic: bio bih jako srećan kada bi ovi opštinski izbori bili upozorenje za DS, G17, LDP, i slične partije za koje glasam(o) "da ne bi došli oni drugi", šta može da se dogodi kada se svi mi odgovorni SMORIMO i mrzi nas da izađemo na izbore na kojima pobeđuju političke partije, a mi gubimo! Ja se posle godinu dana iskreno pitam šta je ta ekipa na vlasti uradila za mene (na mojoj opštini), i spremam se na sledećim izborima da zaokružim Rasima Ljajića!
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Ned Jun 21, 2009 5:58 pm

Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Sre Avg 05, 2009 11:06 am

"Neću da učestvujem u pritiscima na medije, poništavanju izbornih rezultata. Neću da bilo kojom svojom odlukom doprinesem ratovima, novim sankcijama. Nisam siguran da su oni koji su izašli petog oktobra na ulice bili za ovakav zakon o informisanju", naveo je Dačić.

On je rekao da hoće da promeni SPS i da neće da učestvuje u stvarima zbog kojih bi posle rekli da su socijalisti ostali isti.

"Ne želim svađu, osuđujem neargumentovane napade, ali ne prihvatam da se nešto mora ako mislim da nije dobro. I pre 2000. godine se govorilo da se mora, pa je posle SPS zamalo nestao sa političke scene", naveo je Dačić.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
iki
VIP
VIP

Broj poruka: 1574
Godina: 40
Datum upisa: 15.11.2007

PočaljiNaslov: Re: SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!   Sub Maj 22, 2010 12:38 pm

Da li ce slucajno ovaj gospodin postati predmet istrage MUP-a zbog divljacke voznje i bahatog ponasanja u ocigledno alkoholisanom stanju? :zid:

Nazad na vrh Ići dole

SAMO TAKO, IVICE... i Marice !!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Similar topics

-
» "Taksi-Javna služba ili privatna delatnost?”
» Samo za članove 2
» Samo za članove 1
» Samo za članove 3

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: POLITIKA-