sutra PESIMISTA

Broj poruka: 690 Points: 2596 Datum upisa: 11.12.2010
 | Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 11.03.11 12:56 | |
| | Zmark :: | | sutra :: | Pregledao sam gomilu naftnih kompanija na svetu i nijedna nije jeftina kao NIIS. Po svim pokazateljima.
Doduse danas JESAM ispao glup ulazeci po 495. Nije prvi ni poslednji put.
|
Kazes da je jeftina po svim pokazateljima a kukas da si glupo usao na 495. Mislis da ce biti jos jeftinije iako je tako jeftina kao sto kazes. Ovo mi je kontradiktorno ili ja tebe nisam razumeo. |
Nije kontradiktorno. Jeftina jeste, ali je naravno bolje uci sto jeftinije, ja sam usao ranije po 477 i danas po 495. Nemam vise para inace bih jos ulazio. Kad prodam PKBT mozda ostane nesto i za NIIS.
Energetski sektor je trenutno u Srbiji predstavljen jedino sa NIISom, a verujem da u energiji treba da bude solidan deo portfolia, bar 20%. Naravno 20% je mozda puno ako je samo jedna akcija, ali recimo 10%.
@Delboy mozes ti da deponujes do 16.3, ali ne ako si kupio od danas pa nadalje |
|
Greta VIP

Broj poruka: 1219 Localisation: Bgd Points: 2990 Datum upisa: 28.05.2007
 | Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 11.03.11 13:22 | |
| | DelBoy :: | http://www.nis.rs/images/stories/invest_akcionari/ponuda/ponuda-za-preuzimanje-gasprom-nis-skraceni-tekst.pdf Ljudi ajde dobro pogledajte pa mi recite jer negde vidite da je danas poslednji dan za preuzimanje, lepo vam pise da svako moze da deponuje do 16.03 do 12h i nije ovo dividenda pa da treba tri dana ranije da bi bili CRHOV. Svako ko ima akcije NIIS moze da deponuje i posle tri dana ce mu novac leci na racun. |
Juče je bio poslednji dan za kupovinu (ako hoćeš da ti se te akcije upišu u CRHOV do 16. 03), a poslednji dan za deponovanje 16.03 do 12h |
|
Mira Our family

Broj poruka: 301 Points: 1290 Datum upisa: 20.07.2009
 | Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 11.03.11 13:23 | |
| opustite malo ovu akciu da dise,pa vi u roku samo jednog dana akciju dizete u nebesa ,pa je spustate pa opet.malo pogresno shvatate ovaj forum nadmecete se ko je u pravu a ko u krivu iznosite neke proracune ,ovaj reko ovo onaj reko ono.ljudi vu ste bas pod stresom opusteno malo bas ste pod stresom ...sta ce vam pare ako nemate vremena da uzivate u njima jer od stresa se umire zar ne?vi muskarci bi sve nesto nabrzaka.... |
|
Zmark Just looking

Broj poruka: 27 Points: 101 Datum upisa: 02.09.2010
 | Naslov: Re: Naftna Industrija Srbije a.d. - NIIS 11.03.11 13:27 | |
| | sutra :: | | Zmark :: | | sutra :: | Pregledao sam gomilu naftnih kompanija na svetu i nijedna nije jeftina kao NIIS. Po svim pokazateljima.
Doduse danas JESAM ispao glup ulazeci po 495. Nije prvi ni poslednji put.
|
Kazes da je jeftina po svim pokazateljima a kukas da si glupo usao na 495. Mislis da ce biti jos jeftinije iako je tako jeftina kao sto kazes. Ovo mi je kontradiktorno ili ja tebe nisam razumeo. |
Nije kontradiktorno. Jeftina jeste, ali je naravno bolje uci sto jeftinije, ja sam usao ranije po 477 i danas po 495. Nemam vise para inace bih jos ulazio. Kad prodam PKBT mozda ostane nesto i za NIIS.
|
OK, Ako si siguran u svoju strategiju: (Treba kupovati, odnosno ne deponovati ) onda stvarno ovih 15 -ak din. vise koje si platio ne treba da te brinu, zanemarivi su i brzo ce se nadoknaditi. Bitno da je strategija dobra, ako je dobra ?
-------
http://www.aikb.net/viewtopic.forum?t=1261 |
|