|
| Autor | Poruka |
|---|
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4454 Localisation: Centar grada Points: 4292 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Dobra ideja !! 18.02.09 15:00 | |
| Dok naša berza tavori, drugi rade... Upravo sam postala akcionar, nove firme !! :cheers: Uskoro se otvara nov Sajt, i svi koji se sada registruju, postaju akcionari !! Neka vrsta IPO !! Dakle, sve što je potrebno je da se registrujete na
www.me2everyone.com/136779
i dobijate BESPLATNO akcije!! U koliko sve propadne vi nemate nikakve troškove - što bi se rekolo: NIKOM NIŠTA 8)
:respect: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

Broj poruka: 280 Localisation: Beograd Points: -80 Datum upisa: 04.06.2008
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 18.02.09 16:09 | |
| |
|
 | |
Friz Old member

Broj poruka: 1408 Godina: 41 Points: 2189 Datum upisa: 16.12.2007
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 19.02.09 10:11 | |
| I ja danas upisao akcije! Nek ide život! |
|
 | |
Friz Old member

Broj poruka: 1408 Godina: 41 Points: 2189 Datum upisa: 16.12.2007
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 01.06.09 14:22 | |
| TIRANA - Do kraja ove godine albanska burza, koja je davno formirana, trebala bi početii raditi, piše podgorička Pobjeda. To je kazao prof. Djok Uljdedaj, predsjednik Gospodarske komore Tirana. U drugoj polovini ove godine trebalo bi značajnije potaknuti funkcioniranje burze koja je odavno formirana, ima direktora i kompletnu administraciju, postoje i brokerske kuće, ali ovaj kompletan sistem na funkcionira. Nema trgovine dionicama albanskih kompanija. Brokerske kuće rade preko reality statea - odnosno sistema agencija koje su vrlo razvijene naročito u Tirani i Draču. Uljdedaj kaže da će funkcioniranje burze potaknuti strane kompanije kojih je u Albaniji sve više. Dolazak stranih kompanija i promjene odnosno reforme stvaraju potrebu funkcioniranja burze. To je, jednostavno rečeno, neophodno. Tražit će se mogućnost za poticanje trgovine zato što je naglo povećan broj stranih kompanija u Albaniji koje u svojim zemljama imaju razvijene burze. - To što burza nije funkcionirala je pomalo pitanje mentaliteta jer su ljudi u Albaniji naviknuti da poslove završavaju direktno,a ne preko posrednika. To je bolest malih zemalja. Zato je i pokrenuta inicijativa da se formira jedna jaka regionalna burza s jedinstvenim tržištem. Više vjerujem da će zahtjevi stranih investitora učiniti da burza u Albaniji profunkcioniše nego u ideju međunarodnih financijskih institucija da se formira regionalna burza, kaže Uljdedaj. I dobra vijest za investitore iz bivše Jugoslavije. Strani građani, odnosno investitori bez ikakvih problema moći će kupovati dionice na burzi kada ona bude profunkcionirala - kao i domaći građani. Oni će to moći raditi pod istim uvjetima, objasnio je Uljdedaj. Mislim da je ovo ideja za Orisnog!!  |
|
 | |
ALHEMICAR 07 Still learning

Broj poruka: 76 Points: 62 Datum upisa: 23.05.2008
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 01.06.09 16:01 | |
| | Sneki :: | Dok naša berza tavori, drugi rade... Upravo sam postala akcionar, nove firme !! :cheers: Uskoro se otvara nov Sajt, i svi koji se sada registruju, postaju akcionari !! Neka vrsta IPO !! Dakle, sve što je potrebno je da se registrujete na
www.me2everyone.com/136779
i dobijate BESPLATNO akcije!! U koliko sve propadne vi nemate nikakve troškove - što bi se rekolo: NIKOM NIŠTA 8)
:respect: |
Sneki, kako napreduje ovo? I ocemu se tu zapravo radi? Nisam bas najbolje razumeo kako to funkcionise. |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4454 Localisation: Centar grada Points: 4292 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 01.06.09 17:20 | |
| | ALHEMICAR 07 :: | | Sneki :: | Uskoro se otvara nov Sajt, i svi koji se sada registruju, postaju akcionari !! www.me2everyone.com/136779 :respect: |
Sneki, kako napreduje ovo? I ocemu se tu zapravo radi? Nisam bas najbolje razumeo kako to funkcionise. |
Ništa posebno, registruješ se i čekaš... stvar ne može da ti škodi! Svi su izgledi da će biti neki $ od svega!! :flower:
P.S. Mada i ovo sa Albanijom... hmmm! Ne izgleda mi loše! Hajde da se pronadje neki kontakt u Tirani!
. |
|
 | |
StefanMR Dr. Economy

Broj poruka: 2984 Points: 2872 Datum upisa: 30.05.2009
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 01.06.09 18:06 | |
| Mislim da treba neko ozbiljno da se raspita za ovo... Može da bude dobra stvar da se priča unucima! "Ja sam bio jedan od prvih trgovaca na Albanskoj berzi!!!" |
|
 | |
Dušan VIP

Broj poruka: 5215 Points: 6106 Datum upisa: 23.03.2008
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 01.06.09 18:10 | |
| | StefanMR :: | | "Ja sam bio jedan od prvih trgovaca na Albanskoj berzi!!!" |
A kako trgovati tamo? Pa ni mi ne možemo online da trgujemo, a kamoli albanska berza, koja će tek da počne sa radom?! :joker: |
|
 | |
Gargamel011 VIP

Broj poruka: 249 Godina: 32 Localisation: belgrade Points: 265 Datum upisa: 24.03.2009
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 01.06.09 19:07 | |
| Imam ja familiju na Kosovu, a nisu vaterpolisti*, pa kažu može da se sredi da se trguje na albanskoj berzi ali tamo za sada samo trgovina sa :joint: :joint: :joint: *vaterpolista - pripadnik nacionalne većine (nažalost) sa belu kapu primer:   |
|
 | |
StefanMR Dr. Economy

Broj poruka: 2984 Points: 2872 Datum upisa: 30.05.2009
 | Naslov: Re: Dobra ideja !! 05.09.09 10:14 | |
| E, jel ima nekih novosti sa našim besplatnim akcijama ove firme??? |
|
 | |
|