| | Vrenje a.d. Beograd - VREN | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Rade Our family

Broj poruka: 269 Points: -271 Datum upisa: 23.05.2007
 | Naslov: Vrenje a.d. Beograd - VREN Ned Maj 27, 2007 3:48 pm | |
| Zakazana redovna skupština za 28.06.2007. Tekst saziva skupštine AD Vrenje,Beograd,može se pročitati i na sajtu www.Vrenje.co.yu |
|
 | |
Rade Our family

| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN Uto Jul 17, 2007 2:44 pm | |
| Molim za mišljenje,zbog čega se obara vrednost sa samo jednom akcijom!!?? Jednom akcijom sa 1600,na 1500,umesto da svaki dan skače 7%! E pa to nije lepo! TO JE NEPRAVDA! Kalimero! |
|
 | |
ntvala Just looking

Broj poruka: 16 Points: 0 Datum upisa: 11.07.2007
 | Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN Uto Jul 17, 2007 6:41 pm | |
| Kuloarska prica koju sam cuo pre par meseci od ljudi koji nemaju veze sa berzom i akcijama glasi otprilike ovako-most Zirafa koji treba da spoji Novi Beograd i Banovo brdo treba da se spusti upravo na zemljistu fabrike Vrenje u Radnickoj ulici, otuda interesovanje spekulanata za akcijama firme kojoj realno gledajuci ne treba pogon na par kilometara od centra grada govori se o prodaji i premestanju lokacije, izvestaji su im losiji nego prethodnih godina, samo da jos g-din gradonacelnik ozdravi jer on i njegova ekipa su najvise spomonjani kao kupci. -Sve ovo ne mora uopste da bude tacno, ali mozda odgovor lezi u tome da sa jednom akcijom obaraju cenu oni koji hoce da je dokupe |
|
 | |
Rade Our family

| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN Sre Jul 18, 2007 8:17 am | |
| Ova ti je vredela! Nije loše da se prenose i kuloarske priče.Značiće i to nekome. |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4454 Localisation: Centar grada Points: 4292 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN Sub Jul 21, 2007 3:19 am | |
| Mislim da nad ovom akcijom lebdi losa Karma Salu na stranu: davno sam proucavala ovu akciju i raspitivala se - receno mi je da je menadzment "sebican" ako nije jasno pitaj, recicu.... |
|
 | |
Rade Our family

| Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN Sub Jul 21, 2007 9:50 am | |
| | Sneki :: | Mislim da nad ovom akcijom lebdi losa Karma
Salu na stranu: davno sam proucavala ovu akciju i raspitivala se - receno mi je da je menadzment "sebican" ako nije jasno pitaj, recicu.... |
Čuo sam i ja nešto,al objasni,kad se guraš. |
|
 | |
Kobe Bryant VIP

Broj poruka: 1942 Godina: 35 Localisation: N.BGD Points: 2658 Datum upisa: 22.05.2007
 | Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN Pet Maj 30, 2008 12:20 am | |
| | ntvala :: | Kuloarska prica koju sam cuo pre par meseci od ljudi koji nemaju veze sa berzom i akcijama glasi otprilike ovako-most Zirafa koji treba da spoji Novi Beograd i Banovo brdo treba da se spusti upravo na zemljistu fabrike Vrenje u Radnickoj ulici, otuda interesovanje spekulanata za akcijama firme kojoj realno gledajuci ne treba pogon na par kilometara od centra grada govori se o prodaji i premestanju lokacije, izvestaji su im losiji nego prethodnih godina, samo da jos g-din gradonacelnik ozdravi jer on i njegova ekipa su najvise spomonjani kao kupci. -Sve ovo ne mora uopste da bude tacno, ali mozda odgovor lezi u tome da sa jednom akcijom obaraju cenu oni koji hoce da je dokupe |
Šta bi od ovoga? |
|
 | |
gogloee VIP

Broj poruka: 588 Points: 1405 Datum upisa: 10.01.2008
 | Naslov: Re: Vrenje a.d. Beograd - VREN Pet Maj 30, 2008 9:30 am | |
| Koliko ja znam plac koji spominjes vec je davno prodat/obecan nekom jacem. Aktivno rade na izmestanju pogona. Proizvodni program odlican, vecinom osiguran izvoz. Korporativna kultura-slaba. |
|
 | |
| | Vrenje a.d. Beograd - VREN | |
|