Uhfff..

gde me nadje!!
Ne pratim ovu akciju, al... hajde da probam...
Prvo malo istorije, da vidimo kavka je "struktura" bila nekada:
KONZORCIJUM 143.895 72,54
VOJVOĐANSKA BANKA-KASTODI 3.748 1,89
PANAMERA D.O.O. BEOGRAD 2.066 1,04
KOMERCIJALNA BANKA - KASTODI 1.997 1,01
FACTOR BANKA DD 1.878 0,95
EGP INVESTMENTS DOO BEOGRAD 7.783 0,90
RAIFFEISEN BANKA AD 1.240 0,63
VOJVOĐANSKA BANKA-KASTODI 690 0,35
RADAK ĐORĐE 673 0,34
ZETA EXPORT IMPORT D.O.O. 664 0,33
A, sad povezana lica: Lubomir Djurić (Pr,. UO), Jasna Miladinović (pr. N.O) , 2 x Šljivići, a BOGOVID je zajedno s Šljivićem u prici oko Frutti Co. AD Ljubovija... dakle i dalje 72,5 %.
Lepo je što su svi na gomili :D s tim što je EGP uspe lep deo od onih 7.793 kom da udomi, ne znam da li je Panamera u medjuvremenu povećavala svoj udeo, da bi ga kasnije skraćivala...
Free floa - zadovoljavajući, mnogo špekulanata, prisutna i gomila fondova...
Cena se "primirila" i može se reći da je sad ovo value akcija :bball: (a koja nije :D ).
Većinski (vidi kako izgleda i šta govori http://themindsofwinners.com/watch-video/CVJvSVl5gKI/rtvdiskos/sastanak-pups-i-gg-za-bogatu-zupu-2-13.10.2008..html) je politički aktivan :D
... a malo i agresivan:
Opštinski DSS Aleksandrovca saopštio je večeras da je na predsednika te opštine Jugoslava Stajkovca fizički napao aktivista grupe građana Za bogatiju Župu - Radomir Šljivić, Srbislav Stanković...
mada nije loše prošao na izborima:
U Aleksandrovcu pobedila je DSS = 40 odsto glasova, u budućem parlamentu biće i predstavnci Grupe građana
"Za bogatu Župu", sa osvojenih 18,05 odsto i DS koja je dobila 17,93 odsto glasova. Na žalost
za sada je u OPOZICIJI !
Ovo će mu dobro poslužiti da se odbrani od optužbi kako Župa truje tamošnje vodotokove - letos su im zabranili korišćenje vode (?) - znaći da će uskoro morati da kupe neku napravu za prečišćavanje otpadnih voda...
Ne bih da komentarišem glasine po kojima je "pravi" vlasnik Župe Ružica Djindjić, kao ni tvrdnje da je Z.Djindjić još za života kupio ogromnu vinariju u Argentini.... :drunken:
Ali cela ta bulumenta NEŠTO čeka :study: ko će ga znati... možda akvizicije (po Makedoniji i buduća u Mostaru) imaju presudnu ulogu??
Ne znam kako većinski dolazi do para

negde je hvalio saradnju sa (tadašnjom) Zepter Bankom (?) - da nije u vezi sa Filipom ???
Dobro je što ima MNOGO akcionara (ovo važi i za druge vlasničke strukture)!
:study: