| | KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Vidovnjak VIP

Broj poruka: 280 Localisation: Beograd Points: -80 Datum upisa: 04.06.2008
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 16, 2008 11:02 am | |
| Zdravo kaktusic :D dobrodosla-o :flower1: Danas ce se obestiniti moje prvo predvidjanje STAY WITH US !  :cheers: |
|
 | |
kaktusic VIP

Broj poruka: 185 Points: 291 Datum upisa: 14.01.2008
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 16, 2008 11:41 am | |
| Vidovnjak, da li mozes da pogledas u kuglu i kazes nam koliko ce procenata ZOPH biti deponovano? Danas je valjda poslednji dan predvidjen za deponovanje. Pozdrav |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 16, 2008 1:33 pm | |
|  Nista mi se nije javilo kaktusicu :| :flower1: |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4454 Localisation: Centar grada Points: 4292 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 16, 2008 1:33 pm | |
| A, mene zanima ko su ovi P.P. Z.L.I. D.O.O. Ima li tu neke crne magije? Kako se dolazi na i deju da se firma baš tako nazove? Prosvetli me !! :D |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 16, 2008 1:37 pm | |
|  Hm Sneki nisam bas siguran da sam te najbolje razumeo? Izvescu dublju analazu  |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4454 Localisation: Centar grada Points: 4292 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 16, 2008 1:46 pm | |
| DObro, :lol: razmisli malo, pitanje nije prosto... razumem te! A sad nešto sasvim drugo: Ko su OVI http://ritam-poection.forumotion.com/  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 16, 2008 1:51 pm | |
| |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Uto Jun 17, 2008 8:43 am | |
| Dobro jutro ! :D Budjenjeeeeeeee bez CENZURE ! ______________________________________ -Kako se zove dve ciganke kod ginekologa? Dve cadjave dvocevke. ______________________________________ -Kaze mali ciga tati:"Tato daj mi tvoje carape, moje su se polomile". -Tato odgovara:"Uzmi, egi naslonjene na zid". ______________________________________ -Razgovaraju dva cigana: -Jesi l'cuo burazeru da je umro Versace? -Koji? Jel' orginal? ______________________________________ -Zašto Ciga boji kontejner u crveno-žuto? Pa da mu deca pomisle da su u McDonalds-u. ______________________________________ Uvatio tip neku neku ciganku ravku i poceo da joj lize. Posle nekog vremena ona prdne, a on prokomentarise: - Najzad malo cistog vazduha ______________________________________ * WELCOME TO DEPONY *  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Uto Jun 17, 2008 1:20 pm | |
| Jos nikakvih INFO nema o jucerasnjoj skupstini VZAS,ocekujem neku info podelicu sa vama,ako je neko nesto nacuo nek javi.  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Uto Jun 17, 2008 6:15 pm | |
| |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Čet Jun 19, 2008 1:13 pm | |
| Evo me,preziveo sam skupstinu VZAS,sada sam dobro.Zabranjeno mi je da se nerviram  . A Vi kakote? :D Zasto Pirocanac uci dete da seta dugim koracima? -Da ustedi cipele. Samo bez sekiracije   |
|
 | |
kaktusic VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Čet Jun 19, 2008 2:09 pm | |
| Vidovnjak, Tvoje firme bar odrzavaju Skupstine, za razliku od mojih, tako da je tvoja berzanska buducnost svetla. Pozdrav |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Čet Jun 19, 2008 5:48 pm | |
| Kaktusicu da nisi kupila akcije vlade Republike Srbije? :lol: :lol: |
|
 | |
kaktusic VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pet Jun 20, 2008 7:37 am | |
| Vidovnjak,
e slatko sam se jutros nasmejala. Nisam kupila akcije Vlade RS, ali neke od firmi cije akcije jesam kupila se ponasaju po pitanju odrzavanja Skupstine i po transparentnosti u prikazivanju tacnih podataka o poslovanju se ponasaju bas kao nasi buduci ucesnici u Vladi. Pozdrav |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pet Jun 20, 2008 11:37 am | |
| Ako ti je za utehu,BIPB ima skupstinu skoro svaki mesec,da prostis kao menstruacija,nikako da zatrudni.Samo trose pare za iznajmljivanje sale Sava Centra.  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Ned Jun 22, 2008 11:28 am | |
| Pa da vas pozdravim samo. :D Dobro sam,krenuo sam malo u gym,lepse  kada te izubijaju tamo sa tegovima  Preporucujem ! Osigurao sam se,ako polomim ruku dobijam oko 2000 evra tako mi rekli,za slucaj da ne prezivim 18000 evra,sto priznacete i nije tako lose.Samo ne znam kako da izvedem da vaskrsnem posle.   |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Ned Jun 22, 2008 4:40 pm | |
| Evo, Vidovnjak u šta se pretvori onaj manipulatorski, neslobodni forum... :D
B.P.link Najnoviji član Registrovan: 2008-06-22 Poruke: 1 Re: Vetprom-hemikalije pozdrav, ovde novi clan znas li nesto o "bol pekidzing"firmi koja treba da se pozicionira u zemunu? zvuci kao dobar dil. sa obzirom da sam iz vojvodine, zanima me..
ps. ako volis novi sad, imas poziv..naravno ukoliko nemas devojku
:D :guitar:
To najnoviji član piše "uglednom" STAROM članu, koji je poznat pod nadimkom BELKA !!! Koliko se sećam to beše Šiljina devojka?? :flower: E, sad... ko je tu ko, to valjda ni oni sami više ne znaju ? :zszz: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Ned Jun 22, 2008 7:23 pm | |
|  Uhvatimo se svi za ruke i molimo se za devojku  :king: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 23, 2008 12:35 pm | |
| Ajd da ih ganjamo po Centralnom registru.  Izvorinka Milosevic - krsteno ime Fntna Lunga Leo Martin - krsteno ime Milos Jovic Rambo Amadeus - krsteno ime Antonije Pusic Djole i Gagi Djogani - krsteno ime Hamit i Gazmen Mile kitic - krsteno ime Milojko Kitic Ana Bekuta - krsteno ime Nada Polic Lepa Lukic - krsteno ime Leposava Musovic Olivera Katarina - krsteno ime Olivera Petrovic Buba Miranovic - krsteno ime Biljana Bosiljcic Toni Montano - krsteno ima Velibor miljkovic  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 23, 2008 12:42 pm | |
| :lol: :lol: :lol: Ukucajte na google " vidovnjak kugla " Imam me na googlu :D    |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 23, 2008 3:24 pm | |
| | Vidovnjak :: | :lol: :lol: :lol: Ukucajte na google " vidovnjak kugla " Imam me na googlu :D
|
:pale: Daj, vidi u tu kuglu, dal da idem na more ili da čekam rast Belexa?
. |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 23, 2008 7:35 pm | |
| @Sneki :kugla:  vidim planirala si neku egzotiku   Vidim ti lepo letovanje i veliku radosta kada se vratis Idi odmori se,i ja cu kad mi legne dividenda od Tigra  Do tada jbg  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Uto Jun 24, 2008 8:58 pm | |
| Bosanci :D Unapred se izvinjavam ne samo Bosancima nego i Slovencima :rendeer: ___________________________________________ Znate zasto bosanac drzi pec na sredini sobe? -Da bi imao centralno grijanje. ___________________________________________ Znate zasto bosanac drzi dvije peci u sobi? -Da bi imao parno grijanje. ___________________________________________ Pita Slovenac Bosanca: - Znas kako ste vi Bosanci nastali? - Kako? -  medvjed bukvu. - A znas kako ste nastali vi Slovenci? - Kako? -  ti ja mater! __________________________________________ Sta radi gola slovenka izmedju dva gola bosanca? SMETA __________________________________________ Zaglavili se Bosanac i Nijemac u liftu, i poslije 15 min onog Nijemca uvhati prpa i poce on lupat po liftu, skoni njega Bosanac u stranu, i po ce udrati glavom o vrata gleda Nijemac sa mu je, kad njem Bosanac: "Ne snaga ne snaga, koristi glavu"....   |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sre Jun 25, 2008 3:09 pm | |
| Evo, zamolila me prijateljica da postavim ovde njenu molbu !! Ima i slika... Hi! I'm a single girl and I'm 26 years old. Please take a look at my pictures and let me know if you like them! I live in Russia and I'm going to come to your country and work over there very soon! I don't know anybody over there and I thought it would be great to meet someone who is open to anything (as I am!). I would be happy to be friends, lovers or create a serious relationship! We will see what happens! I hope you will write me back and I will write more info about myself and send more photos!!!!!!!!!!! Email me at epicardf6t@yahoo.co.uk only. if you don't use my personal email address then I won't be able to read your reply and write you back. So it is very important that you get it right. Ok, I guess it is now your turn. Hope to hear from you today.  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sre Jun 25, 2008 3:59 pm | |
| |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Čet Jun 26, 2008 8:24 am | |
| Veliko izvini i sala :D Zasto se zid slomi kada se Bosanac nasloni na njega? - Pametniji popusta. Dobro jutro ljudi,pa mi imamo vladu bre!   :eu: :eu: |
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1739 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3295 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Čet Jun 26, 2008 1:37 pm | |
| Sneki nije fer,kod Vidovnjaka jedna bacuskinja. :D A nas je 700.Svih uzrasta.  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pet Jun 27, 2008 9:03 am | |
| Dosao je 700-ti clan foruma !!  D U M I   |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pet Jun 27, 2008 2:12 pm | |
| Crnjak dana : Kako se zove Evropsko prvenstvo u fudbalu koje se igra u Austriji i Svajcarskoj? -Ausvic. :sampion: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pet Jun 27, 2008 2:22 pm | |
| Ovo je zaista crnjak  Dule ako nije prikladno ti obrisi,ali morao sam jbg da postavim :(   |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 11:20 am | |
| Dobro jutro vredni narode  Nisam se pohvalio,moram :D Admin. mi je poverio DEPONIJU na neki nacin sam postao urednik :kanta: Trudicu se da teme kojima nije mesto u mojoj DEPONIJI,a to su one teme od vaznosti,budu premestene negde gore.Zalagacu se za reciklazu,i truditi se da ovo postane najlepsa DEPONIJA u Srbiji. Vas vidovnjak :kugla:  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 12:45 pm | |
| |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 2:47 pm | |
| Čestitam :guitar: :icecream: Ali te molim da vidiš u tu kuglu kako to Mladja ispade pored brokerskog savetnika i expert za tenis.. pogledaj ovo, i protumaći mi ovaj šifrovani tekst, koji se, nema sumnje, odnosi na razvoj Belexa, dakle, šta tu USTVARI piše ?? Mladja upisano: Da sam trener kojim divnim slučajem, još u prvom setu savetovao bih Ani da kad god može vraća bekhend slajseve i forhend spin balone Kineskinji. Time bi poništila njene ubitačne kontre zbog smanjenja brzine relija. Kineskinja, 20 centimatara niža, jedino tu je ranjiva. Morala bi slične lopte da vraća jer visoke forhende u penjanju prosto ne može da odigra zbog rasta, a upravo takav udarac bi dobijala nazad. A Ana je tu ubedljivo najjača na svetu. Taktički, Ana nije koristila ovu mogućnost, osim u par slučajnih momenata, a bilo je očigledno da bi takvom igrom uzela 90% poena. Prosto, nije se nadmetala u poenu da ga prevede na "svoj teren", nego se upustila u kobnu razmenu sve jačih udaraca. A Kineskinja je sve stizala. Defanzivno, za klasu je jača od Ane. I uspela je da isprovocira Anu da se igra "njena igra". Haj, da te vidim?? :flower: :D :D :D . |
|
 | |
Goca Just looking

Broj poruka: 29 Points: -60 Datum upisa: 25.06.2008
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 3:24 pm | |
| Samo napred @Vidovnjak,razmrdaj malo ovaj forum :D
P.s.
Ne brini za Duleta probacu ja da ga sarmiram. :flower1: :flower1: :flower1: |
|
 | |
Dušan VIP

Broj poruka: 5215 Points: 6106 Datum upisa: 23.03.2008
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 3:46 pm | |
| | Goca :: | | Ne brini za Duleta probacu ja da ga sarmiram. :flower1: :flower1: :flower1: |
Pa Dule ne pravi probleme :D
A ti možeš probati da šarmiraš, ali to svakako nikako ne utiče na Vidovnjaka, pošto bi on stradao u svakom slučaju :drrr: :poster_spam:
Šala naravno, Vidovnjak, ne brini :bangbang:
Dobrodošla Goco :flower1: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 4:02 pm | |
| @Sneki Slabo pratim  mladja je jedan vrlo nacitan i dobro potkovan momak  @Goco DOBRODOSLA U DEPONIJU  @Dusane  :cheers: |
|
 | |
Goca Just looking

Broj poruka: 29 Points: -60 Datum upisa: 25.06.2008
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 4:04 pm | |
| Hvala momci,bolje vas nasla.  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 4:11 pm | |
| @Goco ako ti treba pomoc oko izbora avatara,rad sam da pomognem :flower1: Inace da te upoznam sa pravilima Deponije NEMA PRAVILA !  |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 4:37 pm | |
| | Sneki :: | Čestitam :guitar: :icecream:
Ali te molim da vidiš u tu kuglu kako to Mladja ispade pored brokerskog savetnika i expert za tenis.. pogledaj ovo, i protumaći mi ovaj šifrovani tekst, koji se, nema sumnje, odnosi na razvoj Belexa, dakle, šta tu USTVARI piše ??
Mladja upisano: Da sam trener kojim divnim slučajem, još u prvom setu savetovao bih Ani da kad god može vraća bekhend slajseve i forhend spin balone Kineskinji. Time bi poništila njene ubitačne kontre zbog smanjenja brzine relija. Kineskinja, 20 centimatara niža, jedino tu je ranjiva. Morala bi slične lopte da vraća jer visoke forhende u penjanju prosto ne može da odigra zbog rasta, a upravo takav udarac bi dobijala nazad. A Ana je tu ubedljivo najjača na svetu. Taktički, Ana nije koristila ovu mogućnost, osim u par slučajnih momenata, a bilo je očigledno da bi takvom igrom uzela 90% poena. Prosto, nije se nadmetala u poenu da ga prevede na "svoj teren", nego se upustila u kobnu razmenu sve jačih udaraca. A Kineskinja je sve stizala. Defanzivno, za klasu je jača od Ane. I uspela je da isprovocira Anu da se igra "njena igra".
Haj, da te vidim?? :flower:
:D :D :D
. |
Čoveče, pa kako ne vidiš da ovde nije reč o TENISU ?? To je šifrovana poruka za njegove pajtaše, tu je zanimljivo šta ti "stručni" teniski izrazi znače, kad se prevedu na berzijanski jezik...
:flower: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 4:54 pm | |
| |
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1739 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3295 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 8:39 pm | |
| Pa bre Vidovnjak pa tebi nisu ravni oni leteci avijaticari(trkaci) :clap: :clap: :clap:
U eri naftne krize tvoj netrosi kerozin? :vanzemaljac:
CESTITAMO :respect: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 8:44 pm | |
| @papsiman
Pa sta mislis ti zasto sam ja u Deponiji,moj pogon je na smece. Neki dan je dusan u Deponiju bacio nekoliko tema,kod mene nestasice i krize nema. :naghty: |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 10:18 pm | |
| Контактирајте нас "Агенција обавља послове који се односе на: заштиту безбедности Републике Србије и откривање и спречавање делатности усмерених на подривање или рушење Уставом утврђеног поретка Републике Србије; истраживање, прикупљање, обраду и процену безбедносно-обавештајних података и сазнања од значаја за безбедност Републике Србије и информисање надлежних државних органа о тим подацима, као и друге послове одређене законом " - члан 2. Закона о БИА.
Уколико поседујете информације које се тичу:
организованог криминала унутрашњег и међународног тероризма кривичних дела против човечности и међународног права подривања и рушења уставног поретка угрожавања безбедности у земљи и друге информације обавештајног, контраобавештајног и безбедносног карактера, молимо да се јавите на нашу E-Mail bia@bia.sr.gov.yu адресу.
:D Kakva ekipa, skoro pa kao oni sa EF-a !! :cheers:
. |
|
 | |
pepsiman VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Sub Jun 28, 2008 11:43 pm | |
| Ovo vec postaje opasno. :shock:
CIA,BIA,ALKAIDA,MOSAD,SEKURATITEA.ITD.
Vidovnjak sta kaze kugla,ima li opasnosti? :titanic: |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Ned Jun 29, 2008 9:44 am | |
|  :kugla:   Da li je to javni poziv za nas vidovite i ostale da se ukljucimo u borbu protiv kriminala?  Ja nisam dobio nikakav zvanicni zahtev od BIA,ako bude takvih ponuda razmislicu. @Pepsiman Poucen iskustvom vidovite Zorke  ,koja je radila bez poslanickog imuniteta i fiskalne kase,ne bih zeleo da se ukljucujem u ovu akciju. |
|
 | |
Kobe Bryant VIP

Broj poruka: 1942 Godina: 35 Localisation: N.BGD Points: 2658 Datum upisa: 22.05.2007
 | Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Ned Jun 29, 2008 6:51 pm | |
| Budući premijer i predsednik Tadić upoznali su se preko supruga jer je gospodđa Cvetković 90-ih držala galeriju u kojoj je, između ostalog, bilo i igračaka koje je proizvodila i Tadićeva supruga.
:D |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Ned Jun 29, 2008 11:30 pm | |
| @Kobe Bryant Nisam te bas najbolje razumeo. Jel ti to tvrdis da su njih dvojica u vezi a da im zene drze ortacki sexy shop??  |
|
 | |
Vidovnjak VIP

| Naslov: Re: KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... Pon Jun 30, 2008 8:54 am | |
| Dobro jutro  VIC DANA made in Pirot Kako Pirocanac ide u privatnu kliniku. Na vratima pise prvi pregled 5000 dinara drugi 500 dinara. Ulazi Pirocanac u ordinaciju i kaze. -Dobar dan doktore evo mene opet.  |
|
 | |
| | KOD VIDOVNJAKA - Kristalna kugla i ostali rekviziti... | |
|