|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Drag65 Our family

Broj poruka: 138 Points: 392 Datum upisa: 12.07.2009
 | Naslov: Re: Pitanja Sre 10 Avg - 17:23 | |
| A jel bi moglo da se ovaj kranji desni stubić - "Vesti", nekako u opcijama isključi.
Ili da bude u head menu-u, ili da ga, što se mene tiče, uopšte nema. Juče se kezio Mrka, danas Peci, koji li će akrep tek sutra da nam skače po živci.
|
|
 | |
Sasuolo Just looking

Broj poruka: 19 Points: 63 Datum upisa: 07.11.2011
 | Naslov: Re: Pitanja Pon 26 Dec - 20:42 | |
| Jel postoji jos neki program osim Tick Tail-a za pracenje trgovanja a da je za dz? Tick tail od nove godine vise nece raditi. |
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1739 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3295 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: Pitanja Uto 24 Jan - 20:46 | |
| Rang: Voli da laže !!! Zasto ovo gore stoji kod mnogih registrovanih clanova??? |
|
 | |
Admin Admin

Broj poruka: 238 Points: 345 Datum upisa: 19.05.2007
 | Naslov: Re: Pitanja Uto 24 Jan - 21:44 | |
| Pepsi, nesto si pobrkao! Najveci broj clanova ima Rang: Bez i jednog posta ! A pomenti status ima samo jedan clan, sa teme Progres, da ga ne imenujem. _________________ BELEX Club je forum slobodnih ljudi koji podržava slobodu govora.
|
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1739 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3295 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: Pitanja Sre 25 Jan - 7:52 | |
| Ok,vidim da je svima sad ispravljeno. A bilo je na mnogim koji nemaju ni jedan post, a to sam skino sa zadnjeg registrovanog Lunatico. |
|
 | |
Popaj Our family

Broj poruka: 201 Points: 511 Datum upisa: 12.09.2007
 | Naslov: Re: Pitanja Pet 27 Jan - 10:27 | |
| Izvinjavam se sto ovo pitanje postavljam na ovu temu. Ne mogu da idem na teme koje zelim. Obrisacu poruku cim se nesto resi.
Pitanje za Admina ili ko vec moze da pomogne. Zasto mi se zabaguje comp (ukoci se) kada god idem na glavnu stranicu BELEX Club ( tj. na www.aikb.net ) ? Kao da ide na neku neprijateljsku stranicu i prevlaci podatke. Sta se desava ? |
|
 | |
Boranija Member

Broj poruka: 447 Points: 1461 Datum upisa: 25.07.2010
 | Naslov: Re: Pitanja Pet 27 Jan - 10:36 | |
| Meni radi kao sat, resetuj komp! |
|
 | |
Popaj Our family

| Naslov: Re: Pitanja Pet 27 Jan - 10:40 | |
| | Boranija :: | | Meni radi kao sat, resetuj komp! |
To sam vec radio i ne pomaze. Juce sam reinstalirao Firefox, ali isto se ponasa. Stvarno nemam ideje sta bi moglo da bude. Na podtemama radi odlicno, ali kada gadjam glavnu temu |
|
 | |
Greta VIP

Broj poruka: 1219 Localisation: Bgd Points: 2990 Datum upisa: 28.05.2007
 | Naslov: Re: Pitanja Pet 27 Jan - 10:50 | |
| nemam tih problema, meni sve normalno radi |
|
 | |
Rogy VIP

Broj poruka: 482 Points: 1981 Datum upisa: 10.09.2009
 | Naslov: Re: Pitanja Pet 27 Jan - 11:03 | |
| | Popaj :: | Izvinjavam se sto ovo pitanje postavljam na ovu temu. Ne mogu da idem na teme koje zelim. Obrisacu poruku cim se nesto resi.
Pitanje za Admina ili ko vec moze da pomogne. Zasto mi se zabaguje comp (ukoci se) kada god idem na glavnu stranicu BELEX Club ( tj. na www.aikb.net ) ? Kao da ide na neku neprijateljsku stranicu i prevlaci podatke. Sta se desava ? |
I ja sam imao taj problem. Instaliraj najnoviji Adobe Flash i reseno. |
|
 | |
Popaj Our family

| Naslov: m Pet 27 Jan - 11:38 | |
| | Rogy :: | | Popaj :: | Izvinjavam se sto ovo pitanje postavljam na ovu temu. Ne mogu da idem na teme koje zelim. Obrisacu poruku cim se nesto resi.
Hvala Rogy, pomoglo je ! To je to. |
|
 | |
Popaj Our family

| Naslov: Re: Pitanja Uto 31 Jan - 16:37 | |
| | Popaj :: | | Rogy :: | | Popaj :: | Izvinjavam se sto ovo pitanje postavljam na ovu temu. Ne mogu da idem na teme koje zelim. Obrisacu poruku cim se nesto resi.
Hvala Rogy, pomoglo je ! To je to. |
Evo mene opet sa pdpitanjima. Ipak nisam resio problem. Prvo sam mislio da je Adobe Flash resenje, ali se kasnije ispostavilo da ni to ne pomaze. Za sada pomaze jedino to kada Mozillu Firefox pokrenem kao administrator, a ne kao obican user. E to se pokazalo da radi po starom - sve OK.
Znaci problem je u nekim privilegijama kod usera ? Mozda je ovaj problem nastao kada sam deinstalirao noviji IE, a ostao je neki stariji ? IE koristim samo zbog uvida u Centralni Registar.
Ako neko ima ideje slobodno neka napise. Hvala. |
|
 | |
Maca Member

Broj poruka: 716 Godina: 35 Localisation: Sombor Points: 2147 Datum upisa: 28.05.2007
 | Naslov: Re: Pitanja Uto 31 Jan - 18:44 | |
| Što si uopšte prelazio ma Mozilu?
|
|
 | |
Sahbaz Our family

Broj poruka: 177 Points: 807 Datum upisa: 30.06.2008
 | Naslov: Re: Pitanja Uto 31 Jan - 22:47 | |
| | Popaj :: | | Ako neko ima ideje slobodno neka napise. Hvala. |
Probaj da azuriras Mozilla Firefox na verziju 10, mozda to resi problem. |
|
 | |
Pekinis Just looking

Broj poruka: 23 Points: 81 Datum upisa: 30.08.2011
 | Naslov: x Pet 17 Feb - 20:00 | |
| Zasto ja vec neki dan ne mogu da udjem na poslednju stranu Agrobanke.Hvala unapred. |
|
 | |
Boby VIP

Broj poruka: 1194 Godina: 41 Localisation: banat Points: 5198 Datum upisa: 04.02.2011
 | Naslov: Re: Pitanja Sub 18 Feb - 7:50 | |
| VEĆ DANIMA NE MOGU NA ZADNJU STRANICU NIIS-a,na glavnom kompu u kući...sve ostalo mogu,mada pošto u kući imam wifi,sa laptopa mogu da otvorim...pomagaj doktore  |
|
 | |
Rogy VIP

Broj poruka: 482 Points: 1981 Datum upisa: 10.09.2009
 | Naslov: Re: Pitanja Sub 18 Feb - 9:58 | |
| Zaista je čudno što sve više vas ima problema sa ovim sajtom. Probajte u vašem pretraživaču da onemogućite Java skript, pa probajte tako.
U Fajrfoksu valja instalirati adon NoScript i kada restartujete FF blokirati skript strane posle logovanja u forum.
Vajda će i vama pomoći. |
|
 | |
Popaj Our family

| Naslov: Re: Pitanja Ned 19 Feb - 10:37 | |
| Ja sam komplet deinstalirao Fajrfoks i ponovo ga instalirao v. 10.0.2 i sada radi. Verovatno je nas drugar Rogy u pravu. Treba pokusati to, a izgleda da je nekada najzdravije krenuti od nule, pa sve lepo reinstalirati. |
|
 | |
Drag65 Our family

Broj poruka: 138 Points: 392 Datum upisa: 12.07.2009
 | Naslov: Re: Pitanja Sub 17 Mar - 18:01 | |
| A jel bi mogao nekako ovaj stubić desno (Live Feed, valjda admin tool) da se isključi, recimo u opcijama i sl.
Pa kad već gnjavim: ni u jednoj rezoluciji monitora koje koristim (širine:1200, 1920), "main Table" (ona "najdonja" "bledo SMB) ne zauzima celu širinu, već se "baca" jedno 30-50% - dugim rečima, možete li podesiti da njena širina bude definisana relativno, preko %, a ne u pikselima ili kako već.
Na smartphonu (android) ovaj forum izgleda baš uglancano, i lako se čita (stock browser, 480*800).
Fala unapred ... |
|
 | |
|