|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Vlada Still learning

Broj poruka: 57 Points: -92 Datum upisa: 03.01.2008
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 4:45 pm | |
| Stefano , nisam ironičan , šta kaže" izvor " ima li nekih promena s obzirom na nove okolnosti?
El da se brinemo mlogo ili malo ? |
|
 | |
Atomski mrav Moderator

Broj poruka: 1054 Godina: 33 Points: 1211 Datum upisa: 19.11.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 4:47 pm | |
| Nije ni to lose. Investirao sam 2 godine i u minusu sam. Nazalost, kad ne moze lepo, polako, moracu da se resim investiranja i pozabavim malo spekulantskim aktivnostima |
|
 | |
Vlada Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 5:02 pm | |
| Predlažem da BB pokloni nama sa berzanskih foruma svakom po jednu akciju svake firme kao nadoknadu zbog pretrpljenih duševnih bolova , da bi mogli sa entuzijazmom da nastavimo popularizaciju iste! :D |
|
 | |
StefanoProdi VIP

Broj poruka: 235 Points: -45 Datum upisa: 22.04.2008
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 5:16 pm | |
| Ja se apsolutno ne brinem. Očekujem dalji pad do preokreta. A vi, ako se brinete, ili ste teški pesimisti ili previše čitate štampu ili niste odavde. :) |
|
 | |
Vlada Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 5:19 pm | |
| Daj bože da si u pravu! Podseti me da te častim ako bude tako! |
|
 | |
Dušan VIP

Broj poruka: 5207 Points: 6068 Datum upisa: 23.03.2008
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 5:22 pm | |
| Stefano, ovo se zove inside info, i pumpanje proevropske vlade (i celokupne berze) :D  (smajli i LOLaš moraju da ne pomisli neko da sam ozbiljan) :D A naš kolega Vlada (a ne formirana vlada :D ) će da te :coffe: ako si u pravu, a ako nisi onda :drrr: Ne zamerite na sprdnji, moramo se malo šaliti! |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4330 Localisation: Centar grada Points: 3948 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 5:27 pm | |
| | atomski mrav :: | | Nije ni to lose. Investirao sam 2 godine i u minusu sam. Nazalost, kad ne moze lepo, polako, moracu da se resim investiranja i pozabavim malo spekulantskim aktivnostima |
:D :D :D :D :D :D :D
Moj savet ti je da se udružiš s Arlehinom & Co!!!
. |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Uto Maj 27, 2008 11:04 pm | |
| Baš se danas pitam, šta će biti od svega ovoga. Po meni varijante i mogući rasplet:
1. Formira se vlada SRS-DSS-NS-SPS. Moje mišljenje da će izuzetno kratko da traje, 126 poslanika, najverovatnije će Palma da je sruši, a i ZES, LDP će da postavljaju klipove, jako me zanima šta će zapad činiti?
2. Vlada ZES-SPS sa ili podrškom LDP-a. Ako socijalisti ne budu mnogo smarali, mogla bi da potraje, ako ne i sve 4 godine, što bi bilo izuzetno poželjno, pod uslovom da socijalisti ne koče.
3. Novi izbori??? Ovde zaista ne znam šta će da se promeni? Moguće da će ZES dobiti više mandata, ali mislim da bi opet bila slična situacija...
Šta vi mislite? Da li se slažete u rasplet u slučaju ovih varijanti? |
|
 | |
Vlada Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sre Maj 28, 2008 12:28 am | |
| Mislim da će na nivou grada formirati vladu narodnjaci i radikali sa sps-om , da će to trajati 2-3 meseca pa usled velike opstrukcije na opstinskim nivoima i ne formiranja vlade na republickom nivou sledi povlacenje sps-a iz gradske vlade i formiranja ds - sps na svim nivoima uz povlačenje Koštunice iz političkog života i prilaska jednog dela dss- a demokratama i sps-u. |
|
 | |
Lurije Just looking

Broj poruka: 22 Points: -33 Datum upisa: 25.02.2008
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sre Maj 28, 2008 8:19 am | |
| Od svih sposobnosti koje čovek ima najslabija je moć predviđanja. Niko ne zna kako će se stvari odvijati, čak ni političari iz vrha partija koji kažu da je sigurno da će biti ovo ili ono. Ali, generalno mi živimo u zemlji u kojoj je nejasna politička orijentacija mesecima, možda bi se moglo reći i godinu dana. To se već oseća na berzi, a mislim da će se to i nastaviti. Bilo ko da formira vladu.
Biće bolje da formira vladu DS-SPS, ali mislim da ni to nije dugoročno rešenje. Mnogi prepričavaju ono što bi želeli da bude ili ono što su čuli na televiziji od analitičara koji horski pričaju da je ovo šansa da SPS postane moderna evropska partija. Ne mogu oni da postanu moderna partija kada imaju zastareo i pro komunistički kadar. |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Maj 29, 2008 9:40 am | |
| Mićunović: Ponuda SPS-u ostaje
29. maj 2008. | 07:11 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Predsednik Političkog saveta DS-a Dragoljub Mićunović izjavio da ponuda socijalistima da sa DS-om formira vladu ostaje i pored potpisanog sporazuma o vlasti u Beogradu.
Ceo tekst na: B92 info |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Maj 29, 2008 3:13 pm | |
| Nikolić: Bez poništavanja SSP-a
29. maj 2008. | 14:34 | Izvor: FoNet
Beograd -- Zamenik predsednika radikala Tomislav Nikolić rekao je, posle sastanaka sa socijalistima i narodnjacima, da neće biti "nekog grubog, brutalnog poništavanja" SSP-a. |
|
 | |
Vlada Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Maj 29, 2008 4:05 pm | |
| Beograd -- Zamenik predsednika radikala Tomislav Nikolić rekao je, posle sastanaka sa socijalistima i narodnjacima, da neće biti "nekog grubog, brutalnog poništavanja" SSP-a.[/quote]
Znaci sva ona preseravanja da je potpisivanje sporazuma izdaja svetih Srpskih interesa da je to Solanin sporazum, onog sto nas je bombardovao onaj sporazum kojim Srbija priznaje Kosovo i "koji cemo odmah ponistiti,a Bori Tadic ce u zatvor ......." , to vise nista ne vredi!??
E radikali radikali .E Tomo domacine .Pa neces valjda sad i ti postati" evropski cankolizac , prodana dusa za malo dolara ili eura. Ako dodjete na vlast a ne ponistite sporazum , pa vi onda niste radikali vec lazni radikali a vodju ste izdali.
|
|
 | |
StefanoProdi VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Maj 30, 2008 1:04 am | |
| http://www.b92.net/info/izbori2008/ostale_vesti.php?nav_id=301091 |
|
 | |
Shpekulant Still learning

Broj poruka: 42 Points: -11 Datum upisa: 22.11.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Maj 30, 2008 6:55 pm | |
| Bice veselo ,radikali vec nagovestaju da bi se devizne rezerve mogle "bolje" iskoristiti...
http://www.blic.co.yu/blickomentar.php?id=1731
Dobronameran savet:Podignite pare ,konvertirajte i u evra pa u slamaricu 1993=2008... |
|
 | |
Vlada Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Maj 30, 2008 7:54 pm | |
| Imam osecaj da ofanziva radikala polako jenjava .Oni obicno na pocetku ispucaju sve sto imaju i sto smo videli videli smo to je to. Ne razumem sto se bune sto je sednica gradske skupstine zakazana za jul.Ako je po zakonu sta fali ?Pa zar nije Kostunica koristio zakonski rok prosle godine za formiranje vlade i unistavao nas kretenskim principima a radikali kad im odgovara drze govore u skupstini do maksimum vremena da bi opstruisali donosenje zakona.....A jel se to zaboravilo ? |
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1674 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3152 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Maj 30, 2008 8:27 pm | |
| Da bilo je tako.Samo sto sad zakon za lokale kaze da se sednica zakazuje po objavljivanju konacnih
rezultata i to u roku od 15 dana.A ovaj ga pretera 3x15=45 Pravnici bi to bolje objasnili. |
|
 | |
Vlada Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Maj 30, 2008 8:46 pm | |
| Ja nisam cuo ni jednog pravnika da trvrdi da je zakazivanje senice za jul protivno zakonu .Ako sam precuo podseti me . |
|
 | |
StefanoProdi VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Maj 30, 2008 10:55 pm | |
| http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=43757 E,ovo je sprdnja. 8) |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Maj 31, 2008 1:54 am | |
| Videćemo šta će od svega toga biti. Miriše na dobro! :D |
|
 | |
StefanoProdi VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Maj 31, 2008 2:28 am | |
| Meni je današnje trgovanje bilo najindikativnije od završetka izbora. Za razliku od prethodnih dana, danas sasvim solidan promet, ne računajući blokove. Lagani rast i kupovina sa obuzdavanjem cene. Pa koliko prođe. Jako me zanima ko je danas kupovao. Indikativno je i svakodnevno značajno pojačavanje MV Investmentsa na AIKB u poslednje vreme, Dragijane RP po bankama, Proinvestmentsa, kao i Falcon Family-a na IMLK (ne mora biti politički razlog, može biti i potvrda priče o preuzimanju). Sve u svemu, očekujem lagani zaokret u pregovorima za vikend ili najkasnije, do utorka, uz rast indeksa. |
|
 | |
Friz Old member

Broj poruka: 1369 Godina: 41 Points: 2088 Datum upisa: 16.12.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sre Jun 04, 2008 12:20 am | |
| Амерички амбасадор „сигуран” у проевропску владу Мантер се, како је „Политика” сазнала од извора из Клуба „Привредник”, два пута у кратком року (пре и после избора 11. маја) срео са члановима ове неформалне организације која окупља више од четрдесет власника великих српских фирми, међу којима су били и Мирослав Мишковић, Данко Ђунић, Миодраг Бабић, Бранислав Грујић и Топлица Спасојевић. Није тајна ни да је Мантер „ободрио” Социјалистичку партију Србије да уђе у владу са Демократском странком, што је зачудило бившег британског дипломатског представника у Београду сер Ајвора Робертса.
Сигурност да ће формирати владу све време од избора јавно изражавају и представници коалиције „За европску Србију” коју предводи ДС. Заменик председника те странке Душан Петровић и јуче је поновио, како преноси Фонет, да верује да ће јасно исказана воља грађана Србије на изборима 11. маја бити преточена у проевропску владу која ће у наредне четири године „направити велики број корака према ЕУ”.
Амерички амбасадор Камерон Мантер, који је до сада изражавао наду да ће се формирати проевропска влада у Београду, јуче је, према извештају агенције Бета, изразио и сигурност да ће се то догодити. Они који се крећу у дипломатским круговима у Београду знају да западне дипломате изражавају уверење да ће листа „За европску Србију” успети да формира нову српску владу, али је Мантер први који је то јавно изрекао. |
|
 | |
StefanoProdi VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sre Jun 04, 2008 9:50 pm | |
| Veceras je jos jednom potvrdjena ranija informacija sa najvecim stepenom sigurnosti, tako da nema brige. |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sre Jun 04, 2008 10:11 pm | |
| Stefano, imaš li možda okvirno vreme, tj. datum? |
|
 | |
StefanoProdi VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Jun 05, 2008 6:00 pm | |
| To su vec spekulacije. Ono sto mi je bitno je da je jos sutra dan za jeftiniju kupovinu na berzi, sto se tice indeksa. Ocekujem jasniju situaciju vec za vikend i formiranu vladu do kraja juna. |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Jun 05, 2008 10:32 pm | |
| Vlada DS i SPS do 15. juna
Vlada Srbije koju bi činile lista „Za evropsku Srbiju“, koalicija SPS-PUPS-JS i manjine trebalo bi da bude formirana do 15. juna, saznaje „Blic“ od izvora uključenog u pregovore. |
|
 | |
StefanoProdi VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Jun 05, 2008 10:36 pm | |
| Konacno, siguran sam da su ljudi ovde polako poceli da misle da sam lud sa mojim informacijama. :) |
|
 | |
Slovenac1 VIP

Broj poruka: 1989 Localisation: Ljubljana Points: 4948 Datum upisa: 04.01.2008
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Jun 05, 2008 11:15 pm | |
| | StefanoProdi :: | | Konacno, siguran sam da su ljudi ovde polako poceli da misle da sam lud sa mojim informacijama. :) |
Svaka čast za tvoje informacije |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4330 Localisation: Centar grada Points: 3948 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Jun 05, 2008 11:28 pm | |
| Ne radujte se prerano !! Evo jednog komentara sa... (već znate moju pasiju :) )
Ukoliko se potpiše SSP, onda je svemu kraj...kraj države, kraj nacije, kraj bilo kakve perspektive. Postajemo samo bezlična masa konzumenata svakojakog smeća.
Ukoliko se potpiše SSP – onda je sve izgubljeno. Od tada postoje samo fiktivne stranke (kao što su na zapadu), koje nemaju nikakve ideološke razlike već im je jedina uloga da zabavljaju narod i stvaraju privid demokratije.
Sve dok postoji i najmanja šansa da se spreči slom države – Koštunica će biti na čelu DSS-a. Onoga trenutka kada Srbija kapitulira – onda Srbija prestaje da postoji pa nema ni potrebe da se Koštunica bavi politikom. Reći će: «dao sam sve od sebe ali nisam mogao da sprečim slom države, neka vam je srećno ropstvo narode moj».
:drunken: :drunken: :drunken:
. |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Čet Jun 05, 2008 11:33 pm | |
| | Sneki :: | Ne radujte se prerano !! Evo jednog komentara sa... (već znate moju pasiju :) )
Ukoliko se potpiše SSP, onda je svemu kraj...kraj države, kraj nacije, kraj bilo kakve perspektive. Postajemo samo bezlična masa konzumenata svakojakog smeća.
Ukoliko se potpiše SSP – onda je sve izgubljeno. Od tada postoje samo fiktivne stranke (kao što su na zapadu), koje nemaju nikakve ideološke razlike već im je jedina uloga da zabavljaju narod i stvaraju privid demokratije.
Sve dok postoji i najmanja šansa da se spreči slom države – Koštunica će biti na čelu DSS-a. Onoga trenutka kada Srbija kapitulira – onda Srbija prestaje da postoji pa nema ni potrebe da se Koštunica bavi politikom. Reći će: «dao sam sve od sebe ali nisam mogao da sprečim slom države, neka vam je srećno ropstvo narode moj».
. |
A to je napisao Vito ili bela? Bez veze komentirati, stvarno je jadan zapad sa svojim životom, verovatno bi Vito i bela želeli da Srbija bude kao Belorusija ili Severna Koreja. |
|
 | |

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Jun 06, 2008 2:09 pm | |
| Pa naravno da zele jer jedinu u takvoj izolovanoj rupi se mogu nakrasti a da ne odgovaraju. Ti "ljudi" su se naslapali para na berzi od 2005-2007 i sad bi od zaradjenih para da preuzmu na dzabaluk neka preduzeca a to mogu samo ako Srbija bude izolovana... Kakvo Kosovo,Kosovo im je deveta rupa na svirali... |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Jun 06, 2008 2:22 pm | |
| | Shpekulant :: | Pa naravno da zele jer jedinu u takvoj izolovanoj rupi se mogu nakrasti a da ne odgovaraju. Ti "ljudi" su se naslapali para na berzi od 2005-2007 i sad bi od zaradjenih para da preuzmu na dzabaluk neka preduzeca a to mogu samo ako Srbija bude izolovana... Kakvo Kosovo,Kosovo im je deveta rupa na svirali... |
Pogodio si bistvo večine političara koji govore o Kosovu, boli njih k.... za Kosovo, bitne su jim druge stvari, time samo zaslepljuju narod, a želeli bi izolovanu Srbiju i sve šta ide s tim |
|
 | |
Posmatrač Still learning

Broj poruka: 84 Points: -59 Datum upisa: 02.06.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Jun 06, 2008 9:52 pm | |
| | Sneki :: | Ne radujte se prerano !! Evo jednog komentara sa... (već znate moju pasiju :) )
. |
U vezi ovog posta ne mogu da ne primetim nekoliko momenata. Pre svega, don Vito je predmet omalovažavanja na ovom i onom forumu. Slična zla kob prati i gospođu Belu. Međutim, ako je čovek koji čita poštu solidno školovan on će primetiti da njihovi postovi odskaču, kako po zamisli tako i kvalitetu analize datog problema. Ovo dvoje ljudi, mada ne poznajem, pored još ponekog, mogu da svrstam u insajdere. Oni znaju o čemu govore i imaju jasnu ideju. Šta više, Bela i Vito poznaju sistem i ne bi me čudilo da rade ili su u vezi sa osobama na javnim funkcijama. Dakle, njihove analize su ubedljivije ukoliko su jadnici koji se roje protiv njih rahitičniji. A da su neznalice, Belini i Vitovi oponenti, neznalice su.
Drugi moment je lične prirode. Očigledno je da neki odavde poznaju Vitu i Belu te imaju nešto lično protiv i koriste forum za polemiku, što ne mora biti loše, ako se izbegne ton lične diskvalifikacij (koji preoblađuje).
Treći moment se tiče Tebe Sneki. U Srbiji ima još uvek dečaka sa cincilincikom ali nisu baš masovna pojava. Do njih se teško dolazi, razmisli i pitaj durgarice. Vito koliko vidim želi da ostavi utisak čoveka sa cincilincikom, a kakva je stvarnost trebalo bi pitatu odgovarajuću damu. Momci sa foruma koji se ne libe da kažu da nemaju cincilinci deo su Tvog prirodnog okruženja, što nije radostan događaj. Šta više, znam dosta žena koje sa mukom odbijaju da priznaju da su okružene tipovima bez cincilincike. Malo je dečaka a la Zverko.
Četvrti moment je vezan za moju malenkost. Naime pun mi je šešir tipova koji ne znaju ništa, imaju kravatu kao ašov, pročitali su par knjiga i misle da je to dovoljno da tumače sve i svašta. Taki su ovi tipovi koji daju nesuvisle komentare tipa juče je pala kiša skočiće ratar pančevo jer je prognoziran rast prinosa pšenice 5,5%. Tako Perica zamišlja svet i odmah otrči da na nekom forumu napiše poruku i naravno ismeje Vitu i Belu. Ali je nevolja što pravih insajdera, tj. ljudi koji su na javnim funkcijama i imaju pregled zbivanja u zemlji na našim forumima ima malo. Na žalost malo ih je i u zemlji. Zato je moguće da u takvoj zemlji ljudi rasprarvljaju da li je dobar SSP ako njime priznaješ pravo drugim zemljama da raspravljaju o tome gde će biti tvoje granice, tj. kako ćeš se raspasti. To može da odgovara onom što koristi pseudonim Slovenac ali meni napr. ne odgovara jer neću da budem u zemlji koja se raspada. A on ako hoće neka vrati Goricu Italijanima i sever Austrijancima, ali neka ne čačka po Kosovu i Metohiji. |
|
 | |
Lurije Just looking

Broj poruka: 22 Points: -33 Datum upisa: 25.02.2008
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Jun 06, 2008 9:59 pm | |
| Је л можеш да преведеш реч цинцилинцика ? Да ли је то инсајд информација на српском?
Poslednji izmenio Lurije dana Pet Jun 06, 2008 10:00 pm, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Jun 06, 2008 10:00 pm | |
| | Posmatrač :: | | Sneki :: | Ne radujte se prerano !! Evo jednog komentara sa... (već znate moju pasiju :) )
. |
U vezi ovog posta ne mogu da ne primetim nekoliko momenata. Pre svega, don Vito je predmet omalovažavanja na ovom i onom forumu. Slična zla kob prati i gospođu Belu. Međutim, ako je čovek koji čita poštu solidno školovan on će primetiti da njihovi postovi odskaču, kako po zamisli tako i kvalitetu analize datog problema. Ovo dvoje ljudi, mada ne poznajem, pored još ponekog, mogu da svrstam u insajdere. Oni znaju o čemu govore i imaju jasnu ideju. Šta više, Bela i Vito poznaju sistem i ne bi me čudilo da rade ili su u vezi sa osobama na javnim funkcijama. Dakle, njihove analize su ubedljivije ukoliko su jadnici koji se roje protiv njih rahitičniji. A da su neznalice, Belini i Vitovi oponenti, neznalice su.
Drugi moment je lične prirode. Očigledno je da neki odavde poznaju Vitu i Belu te imaju nešto lično protiv i koriste forum za polemiku, što ne mora biti loše, ako se izbegne ton lične diskvalifikacij (koji preoblađuje).
Treći moment se tiče Tebe Sneki. U Srbiji ima još uvek dečaka sa cincilincikom ali nisu baš masovna pojava. Do njih se teško dolazi, razmisli i pitaj durgarice. Vito koliko vidim želi da ostavi utisak čoveka sa cincilincikom, a kakva je stvarnost trebalo bi pitatu odgovarajuću damu. Momci sa foruma koji se ne libe da kažu da nemaju cincilinci deo su Tvog prirodnog okruženja, što nije radostan događaj. Šta više, znam dosta žena koje sa mukom odbijaju da priznaju da su okružene tipovima bez cincilincike. Malo je dečaka a la Zverko.
Četvrti moment je vezan za moju malenkost. Naime pun mi je šešir tipova koji ne znaju ništa, imaju kravatu kao ašov, pročitali su par knjiga i misle da je to dovoljno da tumače sve i svašta. Taki su ovi tipovi koji daju nesuvisle komentare tipa juče je pala kiša skočiće ratar pančevo jer je prognoziran rast prinosa pšenice 5,5%. Tako Perica zamišlja svet i odmah otrči da na nekom forumu napiše poruku i naravno ismeje Vitu i Belu. Ali je nevolja što pravih insajdera, tj. ljudi koji su na javnim funkcijama i imaju pregled zbivanja u zemlji na našim forumima ima malo. Na žalost malo ih je i u zemlji. Zato je moguće da u takvoj zemlji ljudi rasprarvljaju da li je dobar SSP ako njime priznaješ pravo drugim zemljama da raspravljaju o tome gde će biti tvoje granice, tj. kako ćeš se raspasti. To može da odgovara onom što koristi pseudonim Slovenac ali meni napr. ne odgovara jer neću da budem u zemlji koja se raspada. A on ako hoće neka vrati Goricu Italijanima i sever Austrijancima, ali neka ne čačka po Kosovu i Metohiji. |
Opa,opa, opet neka nacionalistička sranja? Izvini ali ovaj forum nije tvoje privatno vlasništvo i kao ja tebi ne govorim šta treba da pišeš ni ti meni nemoj govoriti. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a iz tvojih postova tako ili onako svi vide da misliš da si i nacionalno i mentalno nešto više od ostalih ljudi. Neka ti je sa srečom |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Pet Jun 06, 2008 11:32 pm | |
| Dogovorena vlada DS-SPS - Dačić premijer, Mrkonjić ministar infrastrukture! |
|
 | |

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 12:18 am | |
| Nevjerujem da ce Dacic postati premijer,proevropska vlada sa njim na celu ???Odakle ti ta informacija??? |
|
 | |
Dušan VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 12:21 am | |
| Špekulant, to je link, klikni pa ćeš videti (pressonline je izvor). |
|
 | |
Pijacar VIP

Broj poruka: 231 Points: -246 Datum upisa: 04.08.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 12:35 am | |
| @Posmatrač
Slayem se sa tobom u četvrtom pasusu i samo u tome.
Što se tiče javnih funkcija, gospoda koja ih obavljaju, čast izuzetcima, nemaju ni dana radnog staza niti iskustva sem nesto malo političkog (najranije od 2000.godine) počevši od DS (za koga sam, ali ne za celokupni) pa preko SRS, DSS,SPS,LSV i ostalih. Mi nemamo moralno zrele političare (opet, čast izuzetcima kojih je jako malo i raštrkani su po svim partijama)
@Slovenac1
Stvarno preteruješ sa svojim "evropskim" pogledima. Prijatelju, ako ti se ne sviđa situacija ovde, a ti pakuj svoje prnje i nazad u svoju Sloveniju ili gde god ti je lepše. A nas pusti da mučimo našu muku.
Eee, svako spominje reč nacionalista, a i ne zna šta znači!!!! |
|
 | |
Greta VIP

Broj poruka: 1194 Localisation: Bgd Points: 2942 Datum upisa: 28.05.2007
 | Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 3:33 am | |
| | Dušan85 :: | | Dogovorena vlada DS-SPS - Dačić premijer, Mrkonjić ministar infrastrukture! |
Polako Dušane, Press nije baš tako ozbiljan izvor....još uvek su to samo probni baloni. Neće to ići baš tako, preko noći, potrajaće ovo formiranje vlade.
. |
|
 | |
Posmatrač Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 9:21 am | |
| | Lurije :: | Је л можеш да преведеш реч цинцилинцика ? Да ли је то инсајд информација на српском? |
1. Цинцилинцика (локализам) је примарна полна карактеристика мушкарца која је основа његове мушкости. 2. Инсајдер је онај који у предузећу има важан положај и приступ пверљивим информацијама (Велики речник страних речи и израза, Клајн и Шипка). Овде има и шире значење особе која заузима важан положај у управи, администрацији, правосуђу или политици. |
|
 | |
Posmatrač Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 9:21 am | |
| | Dušan85 :: | | Dogovorena vlada DS-SPS - Dačić premijer, Mrkonjić ministar infrastrukture! |
Врло вероватно још од 12. маја али се тактизира. |
|
 | |
Posmatrač Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 9:37 am | |
| | Sneki :: | Ne radujte se prerano !! Evo jednog komentara sa... (već znate moju pasiju :) ) |
| Slovenac1 :: | | Opa,opa, opet neka nacionalistička sranja? Izvini ali ovaj forum nije tvoje privatno vlasništvo i kao ja tebi ne govorim šta treba da pišeš ni ti meni nemoj govoriti. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a iz tvojih postova tako ili onako svi vide da misliš da si i nacionalno i mentalno nešto više od ostalih ljudi. Neka ti je sa srečom |
Или ми се чини или имам цинцилинцику те ћу као грађанин и држављанин Србије увек, чак и ако бих остао усамљен (једини), заговарати очување моје земље. Чак и ако би Устав Србије релативизовао овај појам. То је ствар принципа живота. Што се тиче национализма мислим да Ти не разумеш тај појам те не разумем што га користиш заједно са у синтагми са појмом (простачким) који означава измет.
Осталима желим да кажем и ово: Док год човек који се потписује као Слованац (у тој земљи су избрисане десетине хиљада људи из евиденције збор расне чистоте Словеније) у Србији која се распада (тада је најбоља и на правом путу) држао лекције о национализму са дрскошћу која плаши оне који немају цинцилинцику ми ћемо лоше пролазити. Да ли је Србија избрисала десетине хиљада грађана? Не, али јесте Словенија. Но ако то кажеш у Србији онда си националиста. А да пробаш да то кажеш у Словенији!!! Следи брисање. Из те земље ми добијамо евролекције.
Кацин који је ових дана понизио Ђелића (потпредсеник владе СРбије) имао је посебну улогу у пропаганди и масакру голоруких младића војника 1991. Зато је тако задојен мржњом. А Меркатор ради у срцу Новог Београда на ползу државе која има подлачку улогу у распаду Србије (не СФРЈ).
Робови побуните се. Али пре тога кажите себи: Нећу да будем роб. Модератори гледајте да овом типу скрешете крила. А можда уживате у његовим лекцијама које је делио и на другом форуму. |
|
 | |
Posmatrač Still learning

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 9:40 am | |
| | Posmatrač :: | | Pijacar :: | @Posmatrač
Što se tiče javnih funkcija, gospoda koja ih obavljaju, čast izuzetcima, nemaju ni dana radnog staza niti iskustva sem nesto malo političkog (najranije od 2000.godine) počevši od DS (za koga sam, ali ne za celokupni) pa preko SRS, DSS,SPS,LSV i ostalih. Mi nemamo moralno zrele političare (opet, čast izuzetcima kojih je jako malo i raštrkani su po svim partijama) |
|
Добро је да се слажемо барем и разборито разговарамо, за почетак. |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 10:34 am | |
| | Posmatrač :: | | Sneki :: | Ne radujte se prerano !! Evo jednog komentara sa... (već znate moju pasiju :) ) |
| Slovenac1 :: | | Opa,opa, opet neka nacionalistička sranja? Izvini ali ovaj forum nije tvoje privatno vlasništvo i kao ja tebi ne govorim šta treba da pišeš ni ti meni nemoj govoriti. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a iz tvojih postova tako ili onako svi vide da misliš da si i nacionalno i mentalno nešto više od ostalih ljudi. Neka ti je sa srečom |
Или ми се чини или имам цинцилинцику те ћу као грађанин и држављанин Србије увек, чак и ако бих остао усамљен (једини), заговарати очување моје земље. Чак и ако би Устав Србије релативизовао овај појам. То је ствар принципа живота. Што се тиче национализма мислим да Ти не разумеш тај појам те не разумем што га користиш заједно са у синтагми са појмом (простачким) који означава измет.
Осталима желим да кажем и ово: Док год човек који се потписује као Слованац (у тој земљи су избрисане десетине хиљада људи из евиденције збор расне чистоте Словеније) у Србији која се распада (тада је најбоља и на правом путу) држао лекције о национализму са дрскошћу која плаши оне који немају цинцилинцику ми ћемо лоше пролазити. Да ли је Србија избрисала десетине хиљада грађана? Не, али јесте Словенија. Но ако то кажеш у Србији онда си националиста. А да пробаш да то кажеш у Словенији!!! Следи брисање. Из те земље ми добијамо евролекције.
Кацин који је ових дана понизио Ђелића (потпредсеник владе СРбије) имао је посебну улогу у пропаганди и масакру голоруких младића војника 1991. Зато је тако задојен мржњом. А Меркатор ради у срцу Новог Београда на ползу државе која има подлачку улогу у распаду Србије (не СФРЈ).
Робови побуните се. Али пре тога кажите себи: Нећу да будем роб. Модератори гледајте да овом типу скрешете крила. А можда уживате у његовим лекцијама које је делио и на другом форуму. |
Da ni nisi ti Vito iz onog foruma? Jezik ti je isti. Bez komentara, takvih ljudi nema smisla komentirati, ispod je mog kriteriuma |
|
 | |
Slovenac1 VIP

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 10:47 am | |
| | Pijacar :: | @Posmatrač
Što se tiče javnih funkcija, gospoda koja ih obavljaju, čast izuzetcima, nemaju ni dana radnog staza niti iskustva sem nesto malo političkog (najranije od 2000.godine) počevši od DS (za koga sam, ali ne za celokupni) pa preko SRS, DSS,SPS,LSV i ostalih. Mi nemamo moralno zrele političare (opet, čast izuzetcima kojih je jako malo i raštrkani su po svim partijama)
@Slovenac1
Stvarno preteruješ sa svojim "evropskim" pogledima. Prijatelju, ako ti se ne sviđa situacija ovde, a ti pakuj svoje prnje i nazad u svoju Sloveniju ili gde god ti je lepše. A nas pusti da mučimo našu muku.
Eee, svako spominje reč nacionalista, a i ne zna šta znači!!!! |
Dragi moj meni se sasvim sviđa situacija kod vas kad čete dobiti proeuropsku vladu koja če uvesti Srbiju u EU. A stvarno ne razumem taj ton na forumu, pobogu ovo je forum gde svako može da iznese svoje mišljenje bez da bi ga neko vređao i pošiljao u tri pm. Pa šta ja sa vama ljudi, niste sposobni normalno komunicirati???? Ma evo pljujte po meni do mile volje ako vam je to užitak i ako čete se poslije bolje osečati, samobanujem se. |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: POLITIČKA DISKUSIJA Sub Jun 07, 2008 10:53 am | |
| Stvarno / šta vam je svima?? :shock: Teška vremena su iza nas, sad treba sažekati još samo 10-tak dana i gotovo!! :bounce: NE TREBA POLITIKU shvatati PREOZBILJNO!! Budimo ljudi... |
|
 | |
|