BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemPortalliFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi

Delite | 

RADIKALSKI ĆOŠAK !!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4
AutorPoruka
Ris
VIP
VIP

Broj poruka: 1945
Godina: 30
Datum upisa: 24.12.2007

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Sre 18 Mar - 13:37

friz?!!! koliko im dajes na izborima? Suspect ja kazem ako predju cenzus treba da pevaju. :lol: samo se pitam koga ce Kostunica uzeti sebi? ;) Mislim da kostunije mora nekoga da uzme od njih da ostane u igri! ili ......... :sleep:
Mi iz Vojvodine dajemo zadnju rec na izborima. :lol: :lol:
Nazad na vrh Ići dole
http://www.youtube.com/watch?v=cu_EeCdckgI
Friz
Old member
Old member

Broj poruka: 1369
Godina: 41
Datum upisa: 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Čet 19 Mar - 13:37

Stvarno ne znam nikoga ko može da se divi cirkusu koji SRS pravi na svakom koraku?
Imaće, na žalost oni glasove, ne samo od Belke, ne znam samo šta oni zagovaraju?
Nazad na vrh Ići dole
Friz
Old member
Old member

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Pet 20 Mar - 14:26

Opet radikali prave djumbus !! alien :pale:
http://www.vesti.rs/exit/Incidenti-u-Skupstini-Kraljeva.html
Obavezno pogledajte video zapis - izvesna Vesna Vukajlović (naravno iz SRS)
u akciji !!!

Dokle bre radikali!
Nazad na vrh Ići dole
Ris
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Sub 21 Mar - 21:17

:lol: :lol: :P znaci strasno! ja stvarno neznam gde ih nadju! moram da nesto napisem jako smesno iz istorije Radikala u Novome Sad-u. Kadu su dosli na vlast u NS-u dobili su odredjen br. direktorskih mesta ali zbog malog broja skolovanih ljudi nisu mogli da iskoriste sva mesta. Izmedju ostalog i upravne odore kao i na SPENS-u. naravno nisu ni tu imali koga da postave, pa su postavili jednu zenu sa osnovnom skolom iz Rumenke, inace ja inteligenciju i pamet nemerim skolom ali ova je ..... :oops: i tako se ona meni hvali!! nasla sam kradju na spensu danas sam im sve u lice bacila!!!!! (sva bitna) ja pitam kako to?? pa mesecna zarada spensa je tolika **** a ono posle par dana nema tih para nego manje!! a ja je pitam: pa dobro kolika je bruto a kolko je neto dobit? a ona pita a sta je to? :lol: scratch ja joj objasnim da se moraju troskovi od te sume platiti radnici struja itd... a ona me bledo gleda i tvrdi kako se krade i dalje. I jos me interesuje da li ce za namestanje tendera Miro.. odgovarati?? (zemljiste Novi Sad-BG)
Nazad na vrh Ići dole
Friz
Old member
Old member

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Uto 31 Mar - 17:24

Predsednik Administrativnog odbora Nenad Konstantinović rekao je novinarima u Domu Narodne skupštine da je 15 poslanika SRS kažnjeno sa po 32.000 dinara. Među kažnjenima su i šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović i njegova zamenica Gordana Pop Lazić. Konstantinović je podsetio da mera udaljenja podrazumeva da kažnjeni poslanik u salu ne može da uđe u narednih 20 radnih dana, odnosno i duže ako sednica na kojoj je kažnjen potraje. On je ukazao i da današnje negodovanje poslanika SRS zbog rasporeda sedenja nije primereno jer na sednici Administrativnog odbora 5. marta,

dokle ?
:bangbang:
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

Broj poruka: 4330
Datum upisa: 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Sre 1 Apr - 14:59

Danas isto s.... :wall:
33 radikala izbaceno iz skupstine!!
STVARNO:
DOLKE BERE RADIKALI ???

:box:
Nazad na vrh Ići dole
pepsiman
VIP
VIP

Broj poruka: 1674
Godina: 58
Datum upisa: 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Sre 1 Apr - 15:09

Zar nevidis da sa kaznama cemo napuniti budzet. :kanta:

Eto spas za narod nas. :hihihi:
Nazad na vrh Ići dole
Friz
Old member
Old member

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Čet 25 Jun - 11:45

Friz ::
Radikali odbijaju da napuste prostorije Skupštine opštine Zemun, u koju treba da uđu predstavnici privremene uprave, koja je nedavno imenovana.

Šef poslaničkog kluba Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije Dragan Todorović izjavio je da ta stranka neće prihvatiti uvođenje privremenih mera u opštinu Zemun dok ne dobije odluku Ustavnog suda i Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Kada će ova "ekipa" da prestane s ludostima??
Dojadili su i Bogu i ljudima!!
Kome može da se dopadne ovakvo ponašanje?

Lider SNS je ukazao da je SRS u Zemunu osvojila oko deset odsto glasova i ocenio da takve rezultate nigde više u Srbiji neće postići i da je njegova ponuda radikalima zapravo prilika da opstanu na političkoj sceni.

Nikolić je ocenio da su vanredni parlamentarni izbori u Srbiji sada mnogo realniji zbog sukoba unutar Vlade Srbije.

"Očekujem raspisivanje izbora do kraja godine", rekao je Nikolić, ističući da pozitvan trend kad je reč o liberalizaciji viznog režima za Srbiju nije samo zasluga DS-a, nego i naprednjaka.

Pepsi, jesi li ya Nikolića ili za Šešelja?
lol!
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP

Broj poruka: 1907
Godina: 35
Datum upisa: 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Sre 30 Sep - 2:32

DAN ŽALOSTI !!

Desilo se najgore – dvadesetosmogodišnji Francuz Bris Taton, koga su 17. septembra uoči utakmice Partizan – Tuluz u strogom centru Beograda pretukli huligani, podlegao je povredama. Taton je sa grupom prijatelja došao ne samo zbog fudbala već i da u Beogradu, verovali su, provedu nekoliko lepih dana. Nisu bili bučni kao mnogi navijači, čak nisu nosili ni obeležja kluba za koji navijaju. Smrtonosni napad huligana zatekao ih je u bašti kafića u kojem su...

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Dan-zalosti-zbog-smrti-Tatona.lt.html
Nazad na vrh Ići dole
Ris
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Sre 30 Sep - 8:23

Debili koji su ih pretukli treba da dobiju 20 godine i svaki dan da im servisiraju guzice! i kada o nama se pise i prica naj crnje po svetu treba da se zahvalimo takvim majmunima i Kusturici koji daje debilne filmove na racun ove zemlje! Ni u jednom filmu nismo predstavljeni kao normalan narod!
Nazad na vrh Ići dole
Zane
Our family
Our  family

Broj poruka: 175
Datum upisa: 05.06.2009

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Čet 1 Okt - 8:55

Vlast im je dopustilka da klinci rade to sto rade,sada je malo kasno da se to ispravi na brzinu,mada ako ih revnu sa debelom kaznom mozda daju primer drugima,onom Urosu ponovo sude,fin decak posao na utakmicu pa usput malo nekog da spali.Mnogo deset godina,ajde mlad je ali kako da dokazes budalama da i tudji zivot je isto vazan kao i njihov,i sto je najcrnje ama bas nista nisu naucili iz tog primera osim da saraju grafite "pravda za urosa",a gde je pravda za druge?? ma smucili su mi se svei zajedno sa vlascu!
Nazad na vrh Ići dole
pepsiman
VIP
VIP

Broj poruka: 1674
Godina: 58
Datum upisa: 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Čet 1 Okt - 10:40

Pitanje je za sve zasto bas radikalima ovo. :bangbang:

Kada huligana ima u svim redovima. :mf_argue:

Primerenije je ovo bilo na nekoj drugoj temi. :drugari:

Naravno da osudjujem svako nasilje(pogotovo ovo sa stranim drzavljaninom i smrtnim

ishodom) Nasilnike treba debelo kazniti za primer drugima. zatvor
Nazad na vrh Ići dole
StefanMR
Dr. Economy
Dr. Economy

Broj poruka: 2984
Datum upisa: 30.05.2009

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Čet 1 Okt - 11:13

Ovo je samo moje mišljenje, da se neko ne uvredi!

Radikalima i DSS-u na dušu ide ovo, jer su vrlo radosno sklapali dogovore sa ultra-desničarskim i fašističkim organizacijama, zajednički organizovali neke "porodične šetnje", ohrabrivali nasilje prema Paradi Ponosa, primali Miladina Kovačevića u Skupštinu...
Stvarali su heroje od tih huligana i nasilnika, i sada kada su oni van kontrole, žele da se izvuku iz svega!

Kada su onog Alibabića ili Mladenovića pitali šta misli o zabrani Obraza i 1389, on je rekao da se to njega ne tiče i nije podržao zabranu.

Sad će neko reći da nije Obraz i 1389 ubio Brisa, ali svi ti huligani prolaze kroz sve te organizacije, pojavljuju se na svim "dešavanjima" koje te organizacije organizuju, itd...
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

Broj poruka: 4330
Datum upisa: 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Čet 1 Okt - 11:42

DA, ima i toga što Stefan piše, jeste - i tzv. "vladajuče strukture" su podržavala tu agresivnost i bahatost...
kakvu poruku su slali Radikali u Skupštini onim slinim glupiranjem...
A ja mislim da su se BAHATOST, primitivizam i prostakluk raširi ovom zemljom i zbog
pogrešno shvaćene demokratije i STRAHA od budućnosti... naravno, i zato što država ne reaguje adekvatno!

Pa sve su to "naše" komšije i oni što bahato parkiraju i oni koji misle da su vredjane i batine "jak" argument u diskusiji...

Osvrnite se malo, oko sebe, svi ti agresivci i primitivci su TU, oko nas: razni Majstori, Duhovi Nibori, Belke i sl.
I oni ultra konzervativni, lažni desničari i nacionalisti: Vito, Bela, Arlehin, Taxista...

Sve su to sitne duše koje su se pogubile u ova turbulentna vremena, puni besa i nezadovoljstva... i oni bi sve neistomišljenike prebili, pobili, pohapsili...
Nazad na vrh Ići dole
kaktusic
VIP
VIP

Broj poruka: 184
Datum upisa: 14.01.2008

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Čet 1 Okt - 12:03

Vozim auto na kome se često kvare svetla (imam para za bolji ali me mrzi da ovaj menjam). Povremeno odem nabrzinu do majstora da namesti kvar ili vozim tako sa neispravnim svetlima. Ovih dana sam čula da će uskoro biti obavezna
upaljena svetla u toku vožnje i danju i da će biti naplaćivane kazne. Tek kada sam to čula, počela sam da razmišljam o ozbiljnijoj popravci svetla a ne o blic posetama majstoru.
A onda sam shvatila, da ja ispravno reagujem tek kada znam da će me neko lupiti po džepu i kada ću doživeti neprijatnost ukoliko me saobraćajna patrola
zaustavi.
Mislim da većina Srba ispravno razmišlja i reaguje tek kada postanu svesni da ih očekuju bilo kakve sankcije.
Slažem se sa mišljenjima prethodnika da samo oštre kazne mogu doprineti promeni našeg ponašanja.
Malo sam razvukla priču, izvinjavam se.
Pogodila me je smrt mladića, a sada me nervira što političari i ostali javni radnici
koriste tu tragediju za svoje obračune i raskusuravanja, a stranim medijima i zvaničnicama sve to ide na ruku da nam unište i ono malo respekta koji kao narod imamo u svetu.
Hvala na strpljenu i pozdrav svim kolegama forumašima
Nazad na vrh Ići dole
Zane
Our family
Our  family

Broj poruka: 175
Datum upisa: 05.06.2009

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Pet 2 Okt - 12:27

Zasto generalizujete stvari,prebacujete nasilje na domen politike???
Ako neko ubije 10 ljudi a ja ubijem 2 coveka ,da li to znaci da sam bolji covek da nisam ubica ili sta?
Ajde prst na celo pa razmisli te o tome!
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Pon 5 Okt - 11:53

ŠVAJCARSKA ZABRANILA ULAZAK Thompsonu NA 3 GODINE U ŠVAJCARSKU!!!

Švicarci su, podsjetimo, u odluci o zabrani ulaska u njihovu zemlju naveli kako su pojedine Thompsonove pjesme jednoznačno ekstremistički obojene, a njihovi dijelovi teksta veličaju nasilje, rat i zločine. Pritom navode pjesmu “Čavoglave” kao primjer za poticanje mržnje i nasilja prema Srbima.

Stoga, smtraju Švicarci, postoji opasnost da ultranacionalistički ispadi Thompsonovih sljedbenika isprovociraju Srbe i Bosance koji tamo žive te ih potaknu na nasilje. Tako bi moglo doći do smetnji unutarnjeg mira Švicarske, stoji u obrazloženju izdane mjere.
Nazad na vrh Ići dole
Milos86
VIP
VIP

Broj poruka: 1776
Godina: 25
Datum upisa: 20.05.2007

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Pet 9 Okt - 20:38

http://www.youtube.com/watch?v=Ut8wLkzmfPM&feature=related
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Sre 9 Mar - 12:27

Citat:
Šešelj će biti u Beogradu, biće pušten iz pritvora vrlo brzo, za mesec-dva. I pre izbora, politička scena Srbije dobiće starog znanca - kaže Nataša Kandić za „Blic”.
Ona objašnjava da proces u Tribunalu traje jako dugo, da je tokom suđenja promenjen veliki broj onih koji su učestvovali u pripremanju i pisanju optužnice, dok je sudsko veće potpuno podeljeno, a kako vreme protiče, sve je manje svedoka koji iznose relevantne dokaze i podatke jer su zaplašeni.

Ovo je dokaz da su izbori blizu.
Koliko se zna, vladajuce stranke imaju nameru da odrze izbore pre
povratka Seselja.
Nazad na vrh Ići dole
Looser
Just looking
Just looking

Broj poruka: 1
Datum upisa: 01.06.2011

PočaljiNaslov: Re: RADIKALSKI ĆOŠAK !!   Uto 21 Jun - 16:52

Mitar ::
Zamislite vladu Voja Premijer a Toma potpresednik, Vucic pravodusje, :lud:
Citam ovo leta gospodnjeg 2011. i divim se tvom politickom vizionarstvu.I zamisljam nesto veoma moguce:Toma premijer, Vucic ministar pravosudja, a DS jedva na 25%.To je,summa summarum, 2 godine DS vlade.

E onda ce na izborima 2009 DS da dobije 75% :sunc:
Nazad na vrh Ići dole

RADIKALSKI ĆOŠAK !!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 4 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: POLITIKA-