| | Sunovrat Fiasconomy foruma | |
|
|
| Autor | Poruka |
|---|
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4332 Localisation: Centar grada Points: 3950 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 2/15/2010, 19:38 | |
| Pepsi, htela sam i ja odavno da nešto napišem o JoJo i Veteranu, :) čak sam htela da ih stavim u onu moju rubriku "Pumpadžije"!, al onda sam shvatila da bi to bila počast za nj. - ovde se radi odva lika koja su (očigledno) još kao mladi pali na "golom betonu" (kako to kaže najjaći srbin Mitić) i dobro zveknuli glavom o taj beton, tako da se posledice tog pada jošuvek daju primetiti u njihovom pisanju na Fiascu!! Zato ne obraćaj pažnju na nj.!  |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4332 Localisation: Centar grada Points: 3950 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 7/26/2010, 00:45 | |
| | bluelight :: | Ti citiraš Sveto Jevanđelje, a posle kažeš kako je novac za Tebe Bog. Da imaš malo zdrave logike znao bi šta pričaš. Da li Ti je nekada palo na pamet da onaj koji seje Ljubav od Ljubavi će i da žanje, a onaj koji seje mržnju, od mržnje će i da žanje?
P.S. Pa i malom detetu je jasno da ono što poseješ to ćeš i da žanješ. I korov da seješ korov ćeš i da žanješ, tako da ne vidim smisao Tvog huljenja na Sveto Jevanđelje. |
Ova ekipa je duboko zagazila u steri testement... šta li je njima u glavi? Teška su vremena...
| Čovek od reči :: | Ne pričamo o istom bogu "brate" i bez vredjanja molio bih vas lepo.Moj bog vam je kao sejač na njivi,kakvo seme seje,takav će mu i plod biti.Što više uloži dolara za bolje seme,plod će mu biti bolji i dobit od žetve na kraju godine veća i obrnuto,što manje uloži dolara za lošije seme,plod će mu biti lošiji, a samim tim dobit od žetve mnogo manja.Ko razume,shvati će. |
|
|
 | |
Skynet Voli da LAŽE !!
Broj poruka: 50 Points: 89 Datum upisa: 12.06.2009
 | Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 8/7/2010, 13:46 | |
| | bluelight :: | | Ti citiraš Sveto Jevanđelje, a posle kažeš kako je novac za Tebe Bog. |
| Čovek od reči :: | | Nisam rekao novac već dolar a ta dva pojma nisu ista,toliko o zdravoj logici.Novac vam je sredstvo plaćanja a dolar vam je službeno ime valute što očigledno nije isto! |
| bluelight :: | | Da imaš malo zdrave logike znao bi šta pričaš. |
| Čovek od reči :: | | Kada sudite drugome,sudite prvo sebi.Jer kakvim sudom sudite,sudiće vam se,i kakvom merom merite,odmeriće vam se. |
| bluelight :: | | P.S. Pa i malom detetu je jasno da ono što poseješ to ćeš i da žanješ. I korov da seješ korov ćeš i da žanješ, tako da ne vidim smisao Tvog huljenja na Sveto Jevanđelje. |
| Čovek od reči :: | Očigledno je da niste razumeli komentar # 10 vratite se na komentar # 8 i izvucite zaključak.
______________________________ "Ne može da se sedi za trpezom i jede od pomoći mafije, a onda da se ustane i ne plati račun" |
Jel neko zna gde je Sneki ne vidjeh je na forumu ovih dana a baš sam se poželeo nje i njenih slatkih komentara?
|
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1676 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3154 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 8/15/2010, 16:58 | |
| bora111
hehe, ne znam sta znaci izraz vezan za crnca, ali nagadjam ne nesto dobro smile
pa sta imam da kazem, ja nisam ekonomista i gledajuci sa strane bankarski i berzanski poslovi su za mene muljaze. mislim gde to ima da neko od jutra do veceri moze da udvostruci ili prepolovi svoje bogatstvo osim na berzi? a sto se tice izraza mutljavina nisam mislio nista lose, secam se kad sam nekom liku jednom rekao da je mutljavina (bez zlih namera), nasta mi je on odgovori: naravno da jesam, ja sam bankar big_smile :smh: |
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1676 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3154 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 11/21/2010, 09:13 | |
| Informacija Nema novih poruka u poslednja 24 časa Nazad Ovde kao da je ORISNI ugasio svetlo. |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 11/23/2010, 14:41 | |
| Pepsi, jel to neki "bojkot" u toku na Fiascy?? Deluje tako... |
|
 | |
BojanNS VIP

Broj poruka: 478 Localisation: Novi Sad Points: 300 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 11/23/2010, 16:40 | |
| Kanda da ce ti skociti akcije foruma Sneki! |
|
 | |
pepsiman VIP

| Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 11/23/2010, 17:16 | |
| Tamo jos samo Admin s vremena na vreme svrati. |
|
 | |
Limited011 Member

Broj poruka: 455 Points: 1228 Datum upisa: 07.05.2009
 | |
 | |
pepsiman VIP

| Naslov: Re: Sunovrat Fiasconomy foruma 2/25/2011, 21:56 | |
| E moj Mladjo..... Lepo smo se jednom dogovorili da nema placcenih tema ali avaj. Josh jednom napravishe presedan, preseo nam forum. |
|
 | |
| | Sunovrat Fiasconomy foruma | |
|