|
| Autor | Poruka |
|---|
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4330 Localisation: Centar grada Points: 3948 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Korisni programi Sre 28 Nov - 13:23 | |
| kao prvo:
http://akcionar.com/
kao drugo:
program za pretragu CHOVa, javiti se na kupatilo@gmail.com
. |
|
 | |
BojanNS VIP

Broj poruka: 478 Localisation: Novi Sad Points: 300 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Čet 29 Nov - 18:43 | |
| Sneki meni ovaj program sa akcionar.com nije izbacio nova lica koja su kupovala. Ne ona koja su se pojacavala ili su pak prodavala, vec skroz nova! |
|
 | |
Boo Just looking

Broj poruka: 7 Points: 0 Datum upisa: 30.11.2007
 | Naslov: KORISNI PROGRAMI Pet 30 Nov - 1:28 | |
| Ovaj problem je ispravljen :), eno je nova verzija na [url]www.akcionar.com[/url] |
|
 | |
Milos86 VIP

Broj poruka: 1776 Godina: 25 Localisation: Nish Points: 749 Datum upisa: 20.05.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Pet 30 Nov - 9:11 | |
| Pohvale za autora :clap: :clap: :clap: |
|
 | |
Raiden Still learning

Broj poruka: 99 Points: 13 Datum upisa: 24.07.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Pet 30 Nov - 18:19 | |
| U ispravljenoj verziji postoji još jedan bug koji nije tako strašan. Kada se izvrši promena naziva istog akcionara u centralnom registru Ime - prezime u prezime - ime program registruje takvu promenu i dodaje broj tih akcija u konačan zbir prodaje, odnosno kupovine. Iako je došlo do obične permutacije u nazivu program to registruje kao kupovinu i prodaju i u takvim slučajevima povećava obim u odnosu na pravo stanje. |
|
 | |
Milos86 VIP

Broj poruka: 1776 Godina: 25 Localisation: Nish Points: 749 Datum upisa: 20.05.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Sre 5 Dec - 20:13 | |
| Pa nije ovo Crna gora, pa da tako kad se nekom cefne zavrne ventil... Pa ko bi onda trgovao da nije centralnog |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4330 Localisation: Centar grada Points: 3948 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Čet 6 Dec - 18:34 | |
| | Sneki :: | kao prvo:
kao drugo:
program za pretragu CHOVa, javiti se na kupatilo@gmail.com
. |
mogu oba programa samo da pohvalim... |
|
 | |
Boo Just looking

| Naslov: Re: Korisni programi Čet 6 Dec - 21:02 | |
| Za akcionar.com sam ja odgovoran :), sve je legalno & legitimno :pirat:. Ne vidim kako to može uticati ni zašto bi CRHoV nešto menjao u dostupnosti spiska akcionara. Oni su napravili veliki korak kada je prošle godine CRHoV počeo da objavljuje kompletne spiskove, teško bi mogli da opravdaju bilo kakvo vraćanje unazad posle toliko vremena. |
|
 | |
Sneki Beli Mag

| Naslov: Re: Korisni programi Pet 7 Dec - 0:46 | |
| kao prvo:
kao drugo:
program za pretragu CHOVa, javiti se na kupatilo@gmail.com |
|
 | |
Milos86 VIP

| Naslov: Re: Korisni programi Pet 7 Dec - 1:38 | |
| Jovanovica da , zasto bi nekoga i zanimali toliko sitni akcionari, fizicka lica, vazna su ova pravna, ali ovde je sve moguce, mogu da izmisle neki zakon kao sto mi je Bela pretila "Zakon o privatnosti" cak mislim da ce i da ga donesu sl godine, ali to bi bio veliki korak u nazad |
|
 | |
Plesac Our family

Broj poruka: 137 Godina: 37 Localisation: Beograd Points: 139 Datum upisa: 27.12.2007
 | Naslov: amibroker-tehnicka analiza Pet 4 Jan - 0:03 | |
| rapidshare.com rapidshare.comabpv5xx.rarevo adrese odakle sam skinuo ovaj program.Sad ako neko moze malo da ga razradi i da uputstvo za koriscenje.Mozda ga neko vec koristi pa da negubimo vreme u help opciji.Pozz |
|
 | |
BojanNS VIP

Broj poruka: 478 Localisation: Novi Sad Points: 300 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Uto 5 Feb - 18:06 | |
| CRpromene v1.10 - nova verzija http://akcionar.com/
SVAKA CAST!!!
:cheers: |
|
 | |
Boo Just looking

| Naslov: Re: Korisni programi Sre 6 Feb - 16:53 | |
| Hvala :D. Na sajtu je opisano detaljnije šta ima novo u ovoj verziji, ali ukratko sada se može gledati i spisak promena po redosledu u listi akcionara, a dodate su opcije za snimanje spiskova u Excel i kopiranje na clipboard. Dakle www.akcionar.com da pogledate šta ima novo, pa onda tamo na download stranu da skinete novu verziju :). |
|
 | |
atina Just looking

Broj poruka: 5 Points: 0 Datum upisa: 13.11.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Sre 6 Feb - 17:34 | |
| Da li neko zna zašto se ne poklapaju obimi sa onim na belex co.yu?Saldiranje je posle tri dana.Da li ima nekih promena u vezi toga? |
|
 | |
nokidude Just looking

Broj poruka: 8 Points: -3 Datum upisa: 23.04.2008
 | Naslov: Re: Korisni programi Sre 23 Apr - 19:04 | |
| Ja sam nov na ovom sajtu. Nije mi jasno za sta sluzi ovaj cpromene program. Akcionar sam par frimi sa bg berze. moze li neko da mi pojasni? |
|
 | |
Dušan VIP

Broj poruka: 5207 Points: 6068 Datum upisa: 23.03.2008
 | Naslov: Re: Korisni programi Sre 23 Apr - 20:38 | |
| Dobrodošao! :wave1: To ti je program koji služi za praćenje promena vlasništva u centralnom registru za hartije od vrednosti - www.crhov.co.yu tamo ti je statistika vlasništva preduzeća. Taj program služi za praćenje ko kupuje, a ko prodaje akcije u određenom periodu. Da bi pratio promene, moraš da snimiš stanje na akciji koju poseduješ ili koja te interesuje. To se radi tako što odeš na sajt crhov-a (gore je link), pa opcija "statistika vlasništva preduzeća", nađeš preduzeće koje te interesuje, snimiš stanje za taj dan - otvoriš mali prozorčić kod preduzeća - vidi sliku - zaokruženo crvenom bojom.  Kad ti se otvori nova stranica (treba malo vremena da se učita, pogotovo ako imaš sporu vezu, i ako ima dosta akcionara), snimiš (save as), i sutradan ili nakon određenog vremena (nedelja, dve, mesec dana, kako hoćeš) opet snimiš stanje. Tada ubaciš u program prvo stanje, pa novo stanje i uporediš, tj. program će izbaciti ko je prodavao, a ko kupovao. Valjda je dovoljno jasno, ako nije, pitaj. |
|
 | |
nokidude Just looking

Broj poruka: 8 Points: -3 Datum upisa: 23.04.2008
 | Naslov: Re: Korisni programi Sre 23 Apr - 22:06 | |
| shvatio sam. Kad u centralnom registru updejtuju, ja sam u ponedeljak kupio tigar i nema me |
|
 | |
Dušan VIP

Broj poruka: 5207 Points: 6068 Datum upisa: 23.03.2008
 | Naslov: Re: Korisni programi Sre 23 Apr - 22:07 | |
| Čini mi se tri dana kasnije, znači trebalo bi sutra. Ne znam tačno u koje vreme vrše update. |
|
 | |
Pendula011 Our family

Broj poruka: 204 Points: -46 Datum upisa: 19.05.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Pet 2 Maj - 16:23 | |
| svakim radnim danom posle 17 casova je crhov azuriran sa poslednjim trgovackim danom 4 dana unazad |
|
 | |
Teletrader Member

Broj poruka: 456 Points: 1136 Datum upisa: 05.09.2008
 | Naslov: Re: Korisni programi Pet 13 Mar - 1:45 | |
| ZAGREB – Sfera Station, alat za tehničku i fundamentalnu analizu dionica, od danas je javno dostupan na internetu. U prvoj, probnoj inačici, alatom za tehničku analizu Sfera Station moguć je dohvat trgovinskih podataka sa regionalnih burzi - zagrebačke, ljubljanske, beogradske, sarajevske, banjalučke, crnogorske i makedonske - dok su za fundamentalnu analizu trenutno podržani podaci za hrvatske tvrtke. Za vrijeme provođenja dodatnih testiranja Sfera Station alat je dostupan u probnoj inačici (beta) te kao takav u potpunosti besplatan za korištenje i testiranje svim korisnicima.
http://www.sfera-station.com/clanak/pocetna-stranica |
|
 | |
Teletrader Member

Broj poruka: 456 Points: 1136 Datum upisa: 05.09.2008
 | Naslov: Re: Korisni programi Uto 17 Mar - 12:55 | |
| Dobra stvar !!
http://www.ekonokratija.com/blog/?p=4
Korisno !! |
|
 | |
Drasko VIP

Broj poruka: 141 Points: 383 Datum upisa: 01.07.2007
 | Naslov: Re: Korisni programi Uto 17 Mar - 13:55 | |
| | Teletrader :: | Dobra stvar !!
http://www.ekonokratija.com/blog/?p=4
Korisno !! |
Sta je korisno kada ne radi... :roll: |
|
 | |
JelenaS Our family

Broj poruka: 144 Points: 674 Datum upisa: 05.06.2010
 | Naslov: Re: Korisni programi Uto 22 Jun - 22:27 | |
| Može li objašnjenje kako se koristi CRpromene v1.10? |
|
 | |
SabanNonda Still learning

Broj poruka: 49 Points: 297 Datum upisa: 21.09.2010
 | Naslov: Re: Korisni programi Uto 11 Okt - 10:01 | |
| Da li neko ima drugi program za praćenje promena pored CRPromene1.1 pošto ne izbacuje mi dobro promene za firme koje imaju preko 5-6 hiljada akcionara?
|
|
 | |
Aritmeticar Moderator

Broj poruka: 454 Points: 1531 Datum upisa: 01.12.2009
 | Naslov: Re: Korisni programi Uto 11 Okt - 10:16 | |
| Ja imam jedan koga sam sam isprogramirao, no mrzelo me da se bavim ulepšavanjem tako da je malo naporan za upotrebu. Zahteva da se spisak akcionara sačuva kao .html strana. |
|
 | |
|