BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemPortalliFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
Delite | 

Razmišljanja i naglabanja o DINNPB

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sledeći
AutorPoruka
Mistery 011
Our family
Our  family

Broj poruka: 197
Datum upisa: 22.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Nov 07, 2011 4:20 pm

Bobi, mora se raditi disperzija rizika...

Svi volimo ovu akciju, ali ne mozes vecito dokupljivati i smanjivati ponder.

Ja sam konkretno ovde imao 2ulaza i 1 izlaz, ne sto sam spekulisao i zeleo da akcija ide dole, vec sam prosto osetio trend i morao sam da disperzujem rizik...Ulazio sam bio na 2200, pa izasao na 1,800, pa ponovo usao na 1,400 i tako sanirao prvobitni gubitak od 400 dinara po akciji.

Mora čovek sebi priznati kad nešto pretplati, ne sme se biti emotivan!
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

Broj poruka: 1190
Godina: 41
Datum upisa: 04.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Nov 07, 2011 4:43 pm

ma to si u pravu ali sam uvek cekao neke preseke...i cekao sam da se okrene ,bilo bi sve ok,da se isplata nije poremetila...
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP

Broj poruka: 430
Godina: 67
Datum upisa: 01.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Nov 07, 2011 5:02 pm

he he, admine ti si neumoljiv. ajkula
Nazad na vrh Ići dole
http://en.wikipedia.org/wiki/Boycie
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Nov 07, 2011 5:17 pm

ma bolje ovako...bar nam nece brisati postove
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

Broj poruka: 161
Datum upisa: 03.06.2011

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 1:13 am

ajmo ovako.. cena pada a ja uvek sebi postavim pitanje.. zasto bi neko kupovao nesto cemu ce cena da pada? nema logike..
taj sto kupuje ceka da cena ripi a to ce da bude pre ili kasnije.. steta sto ovo ne citaju oni sto prodaju...
Nazad na vrh Ići dole
sutra
PESIMISTA

Broj poruka: 690
Datum upisa: 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 2:17 am

jedino mi nije jasno koji je razlog sto nema dividende?

jesu proizvodjaci u cenovnom ratu i jeste situacija teska, ali ne verujem da iz tolikog plusa mogu da padnu ispod crte tako brzo
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 8:39 am

sutra ::
jedino mi nije jasno koji je razlog sto nema dividende?

jesu proizvodjaci u cenovnom ratu i jeste situacija teska, ali ne verujem da iz tolikog plusa mogu da padnu ispod crte tako brzo

Dobro bi bilo ako su pare, osim sto su date za otpremninie, potrosene na neku investiciju, recimo te nove masine sto je pominjala Mira, njih je neko morao da plati. ili ako su profit iskoristili za prevremenu otplatu nekog kredita. Lose bi bilo ako da su te masine kupljene na kredit a opet nisu nista zaradili.
Nazad na vrh Ići dole
Mistery 011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 9:46 am

Pa čekajte jel potvrdjeno da nema dividende ?

Po meni razlog moze biti i da Q2 nije bio dovoljan za pokrivanje otpremnina, mada sumnjam.

Realno smo došli na granicu cene gde se u slučaju isplate dividende akcija poistovećuje da dinarskim depozitom - pri ceni od 1200, i dividendom od 200 din godisnje imamo oplodnju od 16,67% - u tom kontekstu trebalo bi onima koji sad ulaze biti svejedno da li cena dodatno pada, ako se oslanjaju na dividendu kao redovan prinos
Nazad na vrh Ići dole
Zak10
Still learning
Still learning

Broj poruka: 69
Datum upisa: 15.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 2:22 pm

Potvrdjeno.

http://www.belex.rs/trgovanje/vesti/hartija/DINNPB
Nazad na vrh Ići dole
Mistery 011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 3:11 pm

Iskreno sam šokiran - bez ikakvog makar objašnjenja otkud to.
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 3:32 pm

slabije su radili i otpremnina nije bila pokrivena iz drugog kvartala...novi zakon o zabrani pusenja je ostavio traga i na ovoj kompaniji...eto ga objasnjenje sesir
Nazad na vrh Ići dole
Mistery 011
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 4:22 pm

Ili jos grdji scenario - ne pada im na pamet nista da plate, jer ce raditi prinudni otkup ubrzo ajkula
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 08, 2011 8:18 pm

Ko ce ga izglasati?Mislim na otkup...pa to smo razglabali milion puta,pa zato su nas i stavili u geto zvani sve i svasta.NEMA NISTA OD TOGA
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Sre Nov 09, 2011 12:23 am

ima li istine u tome da ce nestle da kupi din nis?.. da li neko zna ista o tome?
Nazad na vrh Ići dole
Teletrader
Member
Member

Broj poruka: 492
Datum upisa: 05.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Čet Nov 10, 2011 11:42 pm

Vogue ::
ima li istine u tome da ce nestle da kupi din nis?.. da li neko zna ista o tome?

Nestle?

Mozda Coca Cola ili SONY kupi DIN?
kafa
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Čet Nov 10, 2011 11:48 pm

Teletrader ::

Nestle?

Mozda Coca Cola ili SONY kupi DIN?
kafa

od
ako kupi SONY, ima da vratimo tablu "DOBRODOŠLI U GRAD ELEKTRONIKE" coca
Nazad na vrh Ići dole
taliano
never learning

Broj poruka: 798
Datum upisa: 23.02.2011

PočaljiNaslov: b   Sub Nov 12, 2011 5:53 pm

Šta se zbiva sa ovom akcjom?! Da li je moguće da samo odluka da neisplate međudividendu ovako obori akciju?! Trebalo bi da imaju "normalno"poslovanje!
scratch
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Ned Nov 13, 2011 8:30 am

PA malo je slabije,ali daleko od jako loseg,to je psihologija...dva puta za redom nema neceg zbog cega smo svi mi ovde,mora se videti,traznja losa,prodaju mahom radnici i penzioneri i eto...mislim da je 1000 dno...ali to sam rekao i za 1500 posle prve NEISPLATE...i dalje mislim da je dobro mesto za uloziti pare ko ima viska i nece mu trebati u buducem vremenu,mislim na blisku buducnost.Ajde da i ja prokomentarisem NESTLE,smejao bih se kao vi,da je napisao neko drugi...ali da ima logike, NEMA,medjutim posto je stuglo od gospodina VOGA ,necu se smejati ,zasto? pogledajte njegove postove od juna,bice vam jasnije,nemojte da vas mrzi...
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Ned Nov 13, 2011 10:47 pm

Boby ::
Ajde da i ja prokomentarisem NESTLE,smejao bih se kao vi,da je napisao neko drugi...ali da ima logike, NEMA,medjutim posto je stuglo od gospodina VOGA ,necu se smejati ,zasto? pogledajte njegove postove od juna,bice vam jasnije,nemojte da vas mrzi...

Nisam se smejao za nestle vec za sony. a da li ima logike ili nema podseticu samo da je PM vlasnik KRAFT FOODs i da su nedavno već imali jednu : veliku transakciju

Ipak mislim da bi za nestle ulazak u posao ca cigaretama bio tako negativan na njihov vec ukaljan ugled, da o tome ne može da bude ni govora. možda je moguća neka druga kombinacija ali to da nestle stoji na paklici drine bez filtera, to nikako ne mogu da zamislim.

Vogue, raspitaj se malo bolje o čemu se tu radi, i koliko može da bude istine u tome. sesir
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Ned Nov 13, 2011 11:00 pm

prvo, hvala bobiju za ukazano poverenje... a drugo, ko je pominjao da bi nestle pravio cigarete?
u nekom neformalnom razgovoru sam cuo neku takvu vest, i meni je bilo cudno.. a ako i dodje do neceg takvog, mislim da nestle samo u fabrici moze da proizvodi svoje proizvode a da duvanska bude izmestena negde drugde.. ali nista tu nije sigurno, zato sam pitao da li je neko od vas cuo nesto o tome.. naravno, cim budem dobio proverene info bicete blagovremeno obavesteni..a sto se tice isplate dividende, ti moji izvori koji su rekli da nece biti ni proslog puta ni sada kazu da je moguce da se nadamo nekoj isplati sredinom sledece godine..do tada ne znam sta da vam kazem, cutimo i cekamo..
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Ned Nov 13, 2011 11:16 pm

prvo, hvala bobiju za ukazano poverenje... a drugo, ko je pominjao da bi nestle pravio cigarete?
u nekom neformalnom razgovoru sam cuo neku takvu vest, i meni je bilo cudno.. a ako i dodje do neceg takvog, mislim da nestle samo u fabrici moze da proizvodi svoje proizvode a da duvanska bude izmestena negde drugde.. ali nista tu nije sigurno, zato sam pitao da li je neko od vas cuo nesto o tome.. naravno, cim budem dobio proverene info bicete blagovremeno obavesteni..a sto se tice isplate dividende, ti moji izvori koji su rekli da nece biti ni proslog puta ni sada kazu da je moguce da se nadamo nekoj isplati sredinom sledece godine..do tada ne znam sta da vam kazem, cutimo i cekamo..

Vogue, bez ljutnje, ali kako si napisao, nestle bi kupio celu fabriku a ne fabricku halu ili deo pogona koji bi mogao da se koristi i za drugu namenu a ne samo za proizvodnju cigareta.

Kao što sam već napisao, i obrazložio, neka kupoprodaja izmedju nestle i PM ne bi bila nezamisliva, tako da sam ti odmah poverovao da si ti zaista čuo nešto o tome.

p.s.
al meni se stvarno svijda ideja o tome da sony dodje u niš i vrati nazad tablu "dobrodošli u grad elektronike" :)
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP

Broj poruka: 1942
Godina: 35
Datum upisa: 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Nov 14, 2011 12:10 pm

... drugo, ko je pominjao da bi nestle pravio cigarete?

... mislim da nestle samo u fabrici moze da proizvodi svoje proizvode a da duvanska bude izmestena negde drugde.. ali nista tu nije sigurno,

Svakim novim posto ova tema sve više zaslužuje mesto u ovom podforumu!
Svaka vam čast.
Vidim da ste već prodali DIN samo se još niste dogovorili da li je kupac Sony ili Nestle ?

Dakle, šta ste smislili:
Nestle kupi DIN a fabrika cigareta se "izmesti" - ali gde?
U Rumuniju? Beograd?
Možda PM napušta Srbiju?

Ili PM proda deo fabrike koji mu ne treba (može i na lizing?) da bi Nestle pravio (nešto?) u tom delu.
Ali, zašto? I šta bi pravili?
Jer fabrika prevelika, a mašine male. pa deo može da se proda?
Jel Nestle premešta deo proizvodnje u Srbiju?

Ili je Nestle rešio da preuzme deo PM i krene sa cigaretama?
89
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Nov 14, 2011 5:16 pm

...PA sada mozemo da pisemo takve stvari...zato je dobar SVASTA NESTO GETO...pa vog sto se tice tog polovinom sl. godine ,to je tako i normalno jer tada isplate obe dividende i poslednji kvartal ove i prvi sl. godine...ranije ne bi ni trebalo da bude...A KOBY, JA SE I DALJE NCU SMEJATI VOGOVIM POSTOVIMA ,KOLKOGOD DELOVALI ,NA PRVI POGLED NEMOGUCI... POZZ sesir
Nazad na vrh Ići dole
Milka
Just looking
Just looking

Broj poruka: 17
Datum upisa: 10.08.2011

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Nov 14, 2011 10:38 pm

sesir

Koliko se ja secam, ako gresim neka me neko ispravi, kad je PM kupovao fabriku bilo je receno da u okviru PM posluje i Jakobs kafa i Milka. Ne mogu da se setim tacno da li je fransiza u pitanju ili holding. Oni koji su radili u Duvanskoj u to vreme secaju se sigurno da je njihov fabricki list objavio cime se sve PM bavi. Sad mi nije jasno ako je tako sto bi PM kupovao Nestle. A sto se dividende tice ispade da je godinu dana necemo dobiti. I to mi malo nije jasno, a prica se o dobrom poslovanju.
Ipak najvise verujem Vogu i uvek cekam njegove informacije.
Nazad na vrh Ići dole
Sasuolo
Just looking
Just looking

Broj poruka: 19
Datum upisa: 07.11.2011

PočaljiNaslov: d   Pon Nov 14, 2011 11:05 pm

jel postoje promene na ovoj akciji a koje su bile u septembru?
Nazad na vrh Ići dole
iki
VIP
VIP

Broj poruka: 1583
Godina: 40
Datum upisa: 15.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 15, 2011 6:06 am

sasuolo ::
jel postoje promene na ovoj akciji a koje su bile u septembru?

Postoje, dovoljno je samo vratiti se par stranica unazad.
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Kobe Bryant
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Sre Nov 16, 2011 10:32 am

Da ne bi više mistifikovali pitanje dividende, uradite ono što radi i "vidoviti" Vog, okrenite ovaj tel. i lepo pitajte da li će ili neće biti dividende:

Ime i prezime osobe za kontakt Jelena Jakovljevic
Telefon 011/20-10-800

A ovo sa čokoladicama (koje su svojevremeno deljene + boks cigareta) radnicima za N.godinu, bolje da zaboravite...
Nazad na vrh Ići dole
Milka
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Sre Nov 16, 2011 1:07 pm

sesir

Kobi, da li mislis da je Vog jedini koji to radi? Osecam neki sarkazam u tvom pisanju. Svi oni koji imaju akcije kad dodje vreme podele dividendi zovu Bgd. Nisi nam otkrio rupu na saksiji, a ovo nije ni vreme ni mesto za prepucavanje.
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Sre Nov 16, 2011 4:23 pm

PAZI DA TI NESTO TA JAKOVLJEVICKA NE KAZE...
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Sre Nov 16, 2011 4:41 pm

Probaj druže - i sam ćeš se iznenaditi KOLIKO ćeš postati "vidovit " - prosto nećeš verovati.
A vog je frizer, bivši radnik DIN koji redovno zove (rekla mi Jelena love3 ) ili misliš da baca pasulj i javlje mu se...
Ovo za Nestle su mu se pobrkala zrnca pasulja od pre 2 godine i ovogodišnjeg roda, jbga dešava se!

Još jedan sajt koji može da pomogne: http://www.vlajna-magija.com/vlaska-magija.html

Ime i prezime osobe za kontakt Jelena Jakovljevic
Telefon 011/20-10-800
Nazad na vrh Ići dole
Milka
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Čet Nov 17, 2011 1:13 am

svadja
Kako li ti sa NBG znas ko je ko u Duvanskoj po zvanju i po zanimanju? Pazi da ti ne verujem.
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Čet Nov 17, 2011 2:28 am

ja NIKAD nisam zvao beograd niti jelenu jakovljevic ili kako vec.. a nisam frizer, odakle li ti pa to?
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Čet Nov 17, 2011 2:05 pm

Kobi zovem ja redovno i ne samo nju i ne samo pm...ali mislim dA BI BUBREG LAKSE DALI NEGO INFORMACIJU...A ako mozes da resis s Jakovljevickom,da i tvom bratu Bobiju kaze neki info...VOG NIJE FRIZER ON JE BROKER,NISI ZNAO.... od
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pet Nov 18, 2011 10:54 am

Ne znam, tako brblja moj frizer pa sam pomislio...
smoke
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 1:07 am

Drugovi akcionari, gde ste.. ima li sta novo, sta ce biti sa akcijom, neka kaze neko nesto
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 9:48 am

Drugovi akcionari, gde ste.. ima li sta novo, sta ce biti sa akcijom, neka kaze neko nesto

šta bude, biće
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xZbKHDPPrrc
Nazad na vrh Ići dole
KRUSKA
VIP
VIP

Broj poruka: 731
Datum upisa: 25.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 10:45 am

Kakva li je muka naterala ljude da ovu akciju prodaju za hiljadu dinara?

Ja i dalje tvrdim da je ovo najsigurnija i jos jednom najsigurnija hartija na BB iako je prioritetna,ali nije za one koji od nje ocekuju zaradu preko noci .

Po knjigovodstvenoj ceni od 1104 dinara ova firma vredi nesto vise od 100 miliona eura,a znamo da je placena preko 400 skoro 500 sa investicionim programom,razmislite malo o tome.

Rezultat ove kompanije je odlican u odnosu na druge iz duvanskog sektora koji godinama na ovim prostorima prave gubitke,a mi se zalimo sto u jednom ili dva kvartala nismo dobili dividendu.

Neko je ranije napisao da je ovo akcija koja se cuva ,upravo tako,postoji mnogo dobrih stvari koje ovde mugu da se dese ,a samo jedna losa ,a to je prodati akciju na ovako niskoj ceni.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.youtube.com/watch?v=K1TUlNZd10s&feature=player_detailpage
Viktor
Still learning
Still learning

Broj poruka: 73

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 3:59 pm

Kruska potpuno si u pravu! I ovo jeste najsigurnija hartija.I po ko zna koji put ponavljam da je ovo hartija koja se cuva ali panika je opasna pojava ,u panici ljudi i glavu gube a kamoli novac.
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 4:00 pm

Pa super je,mozes doci do koke nosilje za deset evrova...TO JE PENAL ZA LJUDE U LOVI...ja sam prodao 100 pre par nedelja po 1250 a sada za te novce imam 20 kom vise artija ...ljudi prodaju zbog nuzde,to su fizicka lica ,nisu iz nasih redova..znanja o berzi ,nemaju ,na njihovu zalost a na nasu srecu...JA I DALJE DUBOKO VERUJEM U OVU PRICU,tako cu se i ponasati,koliko mi finansije dozvole,zelja mi je da udjem u klub 4.ne fali mi mnogo...realno nivo poslovanja od prosle godine ce ,uz pomoc JAPANA ODRZATI UZ MANJA ODSTUPANJA...pitanje moje svima ...dali je u 3. kvartal usao i finansijski deo posla s JAPANCIMA?KOLEGE...
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 5:37 pm

pazi, to mogu da pitam pa da vam kazem, ali nesto sam nacuo da ce posao sa japancima da se okonca uskoro.. e to jos nisam proveravao ali cu u paketu sa ovom prethodnom
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 5:42 pm

Boby ::
Pa super je,mozes doci do koke nosilje za deset evrova...TO JE PENAL ZA LJUDE U LOVI...ja sam prodao 100 pre par nedelja po 1250 a sada za te novce imam 20 kom vise artija ...ljudi prodaju zbog nuzde,to su fizicka lica ,nisu iz nasih redova..znanja o berzi ,nemaju ,na njihovu zalost a na nasu srecu...JA I DALJE DUBOKO VERUJEM U OVU PRICU,tako cu se i ponasati,koliko mi finansije dozvole,zelja mi je da udjem u klub 4.ne fali mi mnogo...realno nivo poslovanja od prosle godine ce ,uz pomoc JAPANA ODRZATI UZ MANJA ODSTUPANJA...pitanje moje svima ...dali je u 3. kvartal usao i finansijski deo posla s JAPANCIMA?KOLEGE...

osim ako PM ne proceni da mu je proizvodnja u srbiji nerentabilna i resi da zatvori fabriku.
Nemam nikakve informacije da je stvarno tako, navodim kao mogucnost, ali nemam predstavu da li postoji i 1% sansi za tako nesto.

( moze me se kad se vec tema zove "naglabanje o...")
Nazad na vrh Ići dole
KRUSKA
VIP
VIP

Broj poruka: 731
Datum upisa: 25.08.2009

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 7:30 pm

To bi bio science fiction i mislim da to nije moguce,ponavljam ova fabrika je i dalje profitabilna i od toga nema nista.

Nazad na vrh Ići dole
http://www.youtube.com/watch?v=K1TUlNZd10s&feature=player_detailpage
Fmember
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Uto Nov 29, 2011 10:51 pm

KRUSKA ::
To bi bio science fiction i mislim da to nije moguce,ponavljam ova fabrika je i dalje profitabilna i od toga nema nista.

nadam se da je zaista tako i da ce tako i ostati.
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Dec 12, 2011 10:11 am

kakva su ocekivanja, prognoze za sledecu godinu? ima li neko neku info
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Member
Member

Broj poruka: 577
Datum upisa: 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pet Dec 16, 2011 3:35 pm

Proizvodnja Nestle brendova u Srbiji krajem 2012.

http://www.tvojportal.com/ekonomija/item/16315-proizvodnja-nestle-brendova-u-srbiji-krajem-2012.html

Ali ne u Nišu!
od
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pet Dec 16, 2011 8:49 pm

i napokon je pala ispod 1000...jao krizo j..m li ti majku!
Nazad na vrh Ići dole
Vogue
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Pon Jan 02, 2012 12:47 am

srecna nova godina svima pa da u ovoj uzmemo neku dividendu kojom cemo da budemo zadovoljni ...
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Razmišljanja i naglabanja o DINNPB   Sre Jan 04, 2012 10:49 am

TAKODJE...NEMA TE NESTO...
Nazad na vrh Ići dole

Razmišljanja i naglabanja o DINNPB

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 10 od 11Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: Arhiva Belex Cluba-