MilanLaki never learning
Broj poruka: 1046 Godina: 27 Localisation: Haifa Street, Baghdad, Iraq Points: 2434 Datum upisa: 23.06.2009
 | Naslov: Kupovina na stranim berzama Sre 29 Jun - 14:02 | |
| Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje za ozbiljnije investitore:
Da li je bolje kupovati akcije nemackih firmi na berzi u SAD-u ili u DE? Ili je svejedno ili ...?
Any comment? |
|
Pinto Moderator

Broj poruka: 1253 Godina: 33 Localisation: Belgrade Points: 2916 Datum upisa: 10.08.2009
 | Naslov: Re: Kupovina na stranim berzama Sre 29 Jun - 16:02 | |
| | MilanLaki :: | Pozdrav svima!
Imam jedno pitanje za ozbiljnije investitore:
Da li je bolje kupovati akcije nemackih firmi na berzi u SAD-u ili u DE? Ili je svejedno ili ...?
Any comment? |
Pa, zavisi da li zelis akcije ili ADR-ove, da li zelis da kupujes u EUR ili u USD, da li zelis da kupujes preko dana ili uvece... |
|
MilanLaki never learning
Broj poruka: 1046 Godina: 27 Localisation: Haifa Street, Baghdad, Iraq Points: 2434 Datum upisa: 23.06.2009
 | Naslov: Re: Kupovina na stranim berzama Sre 29 Jun - 16:20 | |
| Kupovao bih akcije. Danju/ nocu, svejedno! Konkretno, logicno mi je da bude veci promet na berzi u Frankfurtu sa akcijama porsche-a nego na wall street-u? Zanima me koliko je pametno raditi ovakvu stvar? |
|
Pinto Moderator

Broj poruka: 1253 Godina: 33 Localisation: Belgrade Points: 2916 Datum upisa: 10.08.2009
 | Naslov: Re: Kupovina na stranim berzama Čet 30 Jun - 2:05 | |
| | MilanLaki :: | | Kupovao bih akcije. Danju/ nocu, svejedno! Konkretno, logicno mi je da bude veci promet na berzi u Frankfurtu sa akcijama porsche-a nego na wall street-u? Zanima me koliko je pametno raditi ovakvu stvar? |
Ne znam, veliki su obimi i na New Yorku. Svako voli da poseduje Porsche
|
|