|
| Autor | Poruka |
|---|
AdmiralMarkets Partner

Broj poruka: 35 Points: 57 Datum upisa: 23.11.2009
 | Naslov: SRBIJA vs. HRVATSKA! Ned Maj 15, 2011 1:53 pm | |
| Sa zadovoljstvom objavljujemo da su prijave za Drugi Krug ForexBall™ takmičenja otvorene i dostupne za sve takmičare širom sveta! Kao i u ostalim krugovima ForexBall™ svaki takmičar će dobiti $5,000 demo novca na svoj takmičarski račun pomoću kojeg će pokušati da napraviti što veći profit.
Nagradni fond za ovaj krug je 2000 USD.
Ovaj krug će se održavati od 16. Maja do 27. Maja. Ako ste već klijent Admiral Markets-a možete se prijaviti direktno u Kabinetu Trejdera, u sekciji ForexBall™. Ako još niste klijent Admiral Markets-a kliknite na ovaj link za otvaranje ForexBall™ takmičarskog računa i registracije.
Registracija je 100% besplatna, fond nagrada je 100% stvaran, zato nemojte propustiti ovu priliku i testirate svoja znanja i bićete nagrađeni za to!
Prihvatite izazov, prijavite se već sad i započnite sa trgovanjem što je pre moguće kako bi se popeli na vrh pobedničkog postolja.
Puno sreće i uspešno trgovanje! |
|
 | |
Ris VIP

Broj poruka: 1989 Godina: 30 Localisation: Novi Sad Points: 4995 Datum upisa: 24.12.2007
 | Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Pon Maj 16, 2011 4:01 pm | |
| Pozdrav ja sam se prijavio i registrovao kako da dodjem do table za trgovanje nije mi taj deo bas jasan |
|
 | |
AdmiralMarkets Partner

| Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Pon Maj 16, 2011 4:21 pm | |
| | Ris :: | Pozdrav ja sam se prijavio i registrovao kako da dodjem do table za trgovanje nije mi taj deo bas jasan |
Na stranici http://www.forexball.com/sr/download , skini platformu MT4 za trgovinu . Onda se logujes na tu istu platformu sa podacima koje si dobio na mail prilikom registracije.
Ukoliko bude jos nekih problema slobodno se javi.
Pozdrav |
|
 | |
Dušan VIP

Broj poruka: 5215 Points: 6106 Datum upisa: 23.03.2008
 | Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Pon Maj 16, 2011 10:45 pm | |
| Ja pokušavam ali nešto ne ide. Skinuo sam platformu, ali nešto ne mogu da se prijavim u takmičenje? |
|
 | |
AdmiralMarkets Partner

| Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Pon Maj 16, 2011 11:02 pm | |
| | Dušan :: | | Ja pokušavam ali nešto ne ide. Skinuo sam platformu, ali nešto ne mogu da se prijavim u takmičenje? |
Dusane, Kad otvoris platformu u gornjem levom uglu u meniju klikni na file>login> i u ponudjeni prozor upisi podatke koje si dobio na mail. Username, password, u polju za server odaberi admiral demo, cekiraj polje save account information i onda login. Trebalo bi da se logujes bez problema. Ukoliko bude i dalje problema slobodno se obrati. |
|
 | |
Dušan VIP

Broj poruka: 5215 Points: 6106 Datum upisa: 23.03.2008
 | Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Pon Maj 16, 2011 11:10 pm | |
| Moguće da se nisam dobro prijavio, jer mi nije ništa stiglo na mail. A ulogujem se bez problema sa tim mailom. |
|
 | |
Admin Admin

Broj poruka: 238 Points: 345 Datum upisa: 19.05.2007
 | Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Sre Maj 25, 2011 7:15 pm | |
| Specijani Krug ForexBall 2011 Srbija vs Hrvatska počinje 30.Maja!
Ako ste već klijent Admiral Markets-a možete se prijaviti direktno u Kabinetu Trejdera, , u sekciji ForexBall™. Ako još niste klijent Admiral Markets-a kliknite na ovaj link za otvaranje ForexBall™ takmičarskog računa i registracije. Svi Vi koji se registrujete za ovo takmičenje dobićete 5.000 USD dolara DEMO novca na svoj takmičarski račun pomoću kojega treba da u roku od 18 dana napravite što veći profit. Za najbolje trgovce valutama predviđene su vredne novčane nagrade. Fond nagrada za FX Ball takmičenje Srbija - Hrvatska je 2000 američkih dolara. Nagrade će biti raspoređene na sledeći način: 1. mesto: 1000USD 2. mesto: 500 USD 3. mesto: 300 USD 4. mesto: 100 USD 5. mesto: 100 USD Vaši rezultati trgovanja biće ažurirani u realnom vremenu i objavljivani na rang listi za geografski region . Po završeteku takmičenja, organizator, kompanija Admital Markets, objaviće konačne rezultate takmičenja. Pravila za ovo takmičenje su ista kao i za svaki drugi krug ForexBall i možete ih pročitati ovde. Čak i ako ne osvojite neku od glavnih nagrada, pruža Vam se mogućnost da osvojite ''utešnu'' nagradu ''stady račun''od 300 USD koju kasnije možete iskoristiti za pravu trgovinu.
http://www.admiralmarkets.rs/company_news/specijani-krug-forexball-2011-srbija-vs-hrvatska-po-inje-30maja _________________ BELEX Club je forum slobodnih ljudi koji podržava slobodu govora.
|
|
 | |
AdmiralMarkets Partner

| Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Sre Maj 25, 2011 7:38 pm | |
| Posebno napravljena prijavna stranica samo za ovo takmičenje Srbija vs Hrvatska LINK |
|
 | |
Kobe Bryant VIP

Broj poruka: 1942 Godina: 35 Localisation: N.BGD Points: 2658 Datum upisa: 22.05.2007
 | Naslov: Re: SRBIJA vs. HRVATSKA! Čet Dec 01, 2011 4:45 am | |
| Ove godine Admiral Markets slavi 10. godina poslovanja. Firma je od 2001. godine do danas izrasla u respektabilnu međunarodnu kompaniju, kojoj je osnovni cilj najviši kvalitet usluga za trgovanje na Forex-u, CFD-ima i Futures-ima. Iz tog razloga, svim postojećim ali i budućim klijentima, nudimo posebnu pogodnost.
10% bonusa na sve uplate do kraja 2011.godine!
Bonus promocija Admiral Markets-a startuje od 07. Novembra 2011 i traje do 31. Decembra 2011. Bonus će biti vidljiv u Kabinetu Trejdera isti ili sledeći dan od dana uplate. http://www.forextrade.rs/firma/novosti/10-bonus-na-sve-uplate?bannerid=2639&httpReferrer=aikb.net.
|
|
 | |
|