BELEX Club
BELEX Club

Ekonomski Forum
 
PrijemPortalliEventsPublicationsČesto Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
Delite | 
 

 HAPŠENJA!!

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
Cucla
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 356
Godina : 43
Localisation : BG
Points : 1181
Datum upisa : 22.06.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/26/2014, 12:14

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/452667/Privodjenje-direktora-zbog-zloupotreba-u-Nisu
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
avatar

Broj poruka : 5253
Localisation : Centar grada
Points : 6483
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/26/2014, 14:31

citat ::
Jasna Matić je rođena 14. januara 1964. godine u Beogradu. Osnovnu školu i Petu beogradsku gimnaziju je završila u Beogradu. Takođe u Beogradu je i diplomirala na Građevinskom fakultetu, a zvanje magistra poslovnog upravljanja je stekla na Univrzitetu Vašington u Sent Luisu. Svoju profesionalnu karijeru je otpočla radeći kao projektantkinja i menadžerka projekta čeličnih konstrukcija. Na ovom projektu je radila punih pet godina. U periodu od 2000. go 2001. godine bila je konsultatkinja Svetske banke u Vašingtonu na analizama stanja i potreba u informacionim i komunikcionim tehnologijama. Od 2001. do 2002. godine je bila na funkciji specijalne savetnice potpredsednika Vlade Miroljuba Labusa. Potom, od 2002. do 2004. godine se radila je kao vodeća savetnica američke konsultanske kuće Booz Allen Hamilton, za konkurentnost na USAID- ovom projektu povećanja konkurentnosti srpske ekonomije. Od 2004. do 2007. je radila kao direktor Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije(SIEPA). Od maja meseca, 2007. godine obavljala je posao državne sekretarke u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, gde je rukovodila sektorima vezanim za ekonomske odnose sa inostranstvom, kao i sektorom za konkurantnost i infrastrukturu kvaliteta. Od meseca jula 2008. godine se nalazi na poziciji ministarke za telekomunikacije i informaciono društvo u Vladi Srbije. Međutim sa ove pozicije je razrešena početkom marta 2011. godine,a postavljena je na mesto sekretarke u Ministarstvu kulture, informisanja i informacionog društva. Članica je Stalnog sastava Glavnog odbora G17 plus.

citat ::
Direktor Siepe Božidar Laganin, još jedan iz plejade golobradih došljaka sa dalekih kamenjara, čijim je upornim trudom i zalaganjem Srbija postala najsiromašnija zemlja regiona. Rođen je u Livnu. Božidar Laganin je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Profesionalnu karijeru otpočeo je u junu 2004. godine kao savetnik za strana ulaganja u Agenciji za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA). Od 2007. do 2008. godine bio je specijalni savetnik direktora SIEPA. Od 2008. godine radio je kao savetnik ministra u Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društvo na promociji direktnih stranih ulaganja u sektor telekomunikacija i informacionih tehnologija. Oktobra 2009. godine postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društvo. Gospodin Laganin je postavljen za direktora SIEPA-e u junu 2010. godine.
važi za kadar Mlađana Dinkića, lidera URS-a. Agencija je uvek pripadala ministarstvu koje je vodio Dinkić. Međutim, u aktuelnoj vladi Agencija je pripala Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine Rasima Ljajića, ali se Dinkić ipak izborio da ostane u njegovoj nadležnosti

citat ::

Bojan Janković, zamenik direktora Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA). Bojan Janković je diplomirao 2001. godine na IFAM (Francusko-američki institut za menadžment) u Parizu. Iste godine vraća se u Beograd i zapošljava se u preduzeću "MD International", ekskluzivnog distributera za "Henkel" i "Švarckof".

Nakon tri godine rada, sa pozicije menadžera prodaje za ključne kupce prelazi u Agenciju za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Od februara 2005. godine do oktobra 2007. radi kao savetnik za strana ulaganja, a zatim kao zamenik direktora Agencije. član URS.
Stipendista je "Kotrugli" biznis akademije za EMBA program.

citat ::
Direktorka Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA), Vesna Perić podnela je u ponedeljak 31. maja 2010. neopozivu ostavku na tu funkciju.
Ostavku je podnela zvanično zbog prezasićenja tim poslom, posle sedam godina rada. Način na koji je ostavka podneta i prihvaćena bez trenutka premišljanja i brzina kojom je postavljen novi direktor ukazivali su na nešto drugo kao motiv ove personalne promene.
Upućeni u dešavanja u Siepi uvereni su da u pozadini Perićkine ostavke stoji njen sukob sa ministrom Dinkićem, i to baš oko nekritičkih dodela subvencija šakom i kapom preduzećima koja formalno za to ne ispunjavaju uslove. Glavni kamen spoticanja bila je već pomenuta južnokorejska Jura. Govori se da je od svake donacije deo išao URS-u. Odakle i tolike pare URS-u za skupe predizborne kampanje.

Vesna Perić bila je angažovana kao konsultant na mnogobrojnim civilnim projektima. Najznačajniji programi uključuju razvijanje koncepta projekta “Prevencija zloupotrebe narkotika u Jugoslaviji”


Kao što sam već pisala, SIEPA je ono što će Dinkići doći glave, ako vlast bude htela da ga hapsi, a Nacionalna Štedionica i 4 drž. banke su samo šlag na torti.
Ovde ima direktnih dokaza, ako ništa drugo za "podsticanje na kriminalne radnje" i nezakonito prisvajanje novca za G17/URS...

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) je javna agencija koja svojim aktivnostima treba da pomaže srpskim preduzećima da izvezu svoje proizvode i usluge, i postanu konkurentniji na stranim tržištima.

S druge strane, promovisanjem mogućnosti za ulaganja i pružanjem pomoći stranim investitorima da započnu poslovanje u Srbiji, SIEPA bi trebalo da aktivno radi na otvaranju novih radnih mesta, pokretanju domaće privrede, transferu tehnologija i prenošenju novih znanja i veština. Umesto toga ona se pretvorila u leglo kriminala i korupcije i služila je svom idejnom tvorcu Mlađanu Dinkiću, njegovoj stranci i njegovim miljenicima, da iz budžeta Srbije otimaju novac za svoje lične potrebe.

Da bi privukla strane ulagače Srbija je preko agencije SIEPA ponudila da im dotira svako virtuelno novootvoreno radno mesto. Radi se o tome da “investitor” dobije unapred pare za svako radno mesto koje planira da otvori, a ne za svako radno mesto koje je zaista otvorio! Tako je Srbija plaćala između 4.000 i 10.000 evra po radnom mestu predviđenom sistematizacijom!

_________________
Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 2743
Godina : 41
Localisation : N.BGD
Points : 5035
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/26/2014, 19:32

@Cucla ::
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/452667/Privodjenje-direktora-zbog-zloupotreba-u-Nisu

Ovo je ta ekipa iz Nisa koja je redom iz G17 tj. URS.
Ovde u predizbornoj kampanji otvaraju most dug celih 7 metara...
 titanik 


_________________
Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
Nazad na vrh Ići dole
Jarbol
Still learning
Still learning


Broj poruka : 44
Points : 113
Datum upisa : 27.12.2013

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/27/2014, 20:58

Првопоменута ухапшеница, госпођица Матић, је класичан пример образоване особе која је духовно корумпирана и припремљена још одраније да прода свој јадни и осиромашени народ......

Edit: tvoja poruka je premeštena već dva puta u podforum Politika, gde joj je mesto.
Očigledno nisi shvatio da politički stavovi, lični ili stranaka
možeš samo tamo da iznosiš.
Admin
Nazad na vrh Ići dole
Cicija
Our family
Our  family
avatar

Broj poruka : 214
Points : 529
Datum upisa : 10.01.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/28/2014, 00:15

Slede nova hapšenja, veoma brzo...
Nazad na vrh Ići dole
Boranija
Old member
Old member
avatar

Broj poruka : 1607
Points : 4838
Datum upisa : 25.07.2010

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/28/2014, 18:28


_________________
Kad ima love za šljam, ima da bude i za mene!!
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
avatar

Broj poruka : 1245
Points : 3867
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/29/2014, 00:32

ZAMENIK direktora Bezbednosno-informativne agencije Dragan Marković Markoni, po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal, saslušan je u petaku svojstvu građanina u Upravi kriminalističke policije MUP Srbije. Marković je ispitivan u istrazi koja se vodi protiv Dragoljuba Peurače

Prema nezvaničnim saznanjima, on je u petakpristao i da se poligrafski testira i, policijskim rečnikom, nije prošao detektor laži. „Pao“ je, kako saznajemo, na ključnim pitanjima vezanim za uzimanje novca i Peuraču.

Marković se u Upravi kriminalističke policije pojavio oko 14.30 i saslušavan je više sati. Istraga koja se vodi protiv Peurače odnosi se na visoku korupciju i primanje mita. U nastavku istrage koja se vodi za uzimanje 15.000 evra od firme „Menpauer“, pojavili su se još neki svedoci, ali i preduzeća, koji tvrde da im je Peurača uzimao novac. Cifre idu od 50.000 evra pa naviše.

Kako saznajemo, Marković može ponovo da bude pozvan na saslušanje na iste okolnosti, možda čak i u svojstvu osumnjičenog, ukoliko se takvi dokazi pojave.

Narednih dana, kako saznajemo, biće novih saslušavanja vezanih za slučaj Peurača, jer se sumnja da je na dan hapšenja, prošle nedelje, on od dva biznismena uzeo 65.000 evra mita.

HOTEL

NA dan kada je uhapšen, Dragoljub Peurača se u beogradskom hotelu „Hajat“ sreo sa Draganom Markovićem Markonijem. Prema nezvaničnim informacijama, Peurača je u ovom hotelu uzeo mito od 50.000 evra, dok je naložio da se 15.000 preko posrednika odnese advokatu.
 titanik 

Peurača je kadar SPS odnosno PUPS...
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
avatar

Broj poruka : 5253
Localisation : Centar grada
Points : 6483
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/29/2014, 14:10

Kako sada deluje, na kraju ćemo moliti Vučka da stane sa hapšenjima jer ovo deluje da nema kraja, da je sve trulo.
Ako zamenik BIA uzima reket, ko zna koliko sudija isto to radi, koliko običnih policajaca itd...
Ovo je sve trulo, da bi se nekakav red uveo moralo bi sve srušiti pa ispočetka, ali to nije realno.
A i nema dovoljno mesta u zatvorima...

_________________
Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
avatar

Broj poruka : 1245
Points : 3867
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/30/2014, 23:14

Ma imaju efekta ova hapšenje, jer moj poznanik iz kraja kaže: "Ja kad nešto muljam, nosim preko grane ili prodajem ukradenu robu, meni dupe žvaće gaće, a ove je bilo baš briga kad ukradu par miliona evra.
E, pa nek i njima malo dupe ... itd!"

 od 
Nazad na vrh Ići dole
philips1
Still learning
Still learning


Broj poruka : 147
Points : 437
Datum upisa : 12.04.2012

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   3/31/2014, 23:58

Ministar pravde Srbije Nikola Selaković ocenio je da je slučaj zamenika šefa Bezbednosnoinformativne agencije koji nije prošao poligrafsko ispitivanje, „alarm” za stanje u kojem se srpsko društvo nalazi. „Ono se nalazi u zapuštenom stanju.

Zapuštenost i nebriga rezultat su višegodišnjeg i višedecenijskog lošeg upravljanja državom”, rekao je Selaković povodom ispitivanja Markovića u istrazi protiv direktora Direktorata za inspekciju rada u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku Dragoljuba Peurače.

Selaković je novinarima u Beogradu kazao da treba sačekati rezultat istrage koju u tom slučaju vode pravosudni organi.
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
avatar

Broj poruka : 5253
Localisation : Centar grada
Points : 6483
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   4/3/2014, 00:33

citat ::
Данашње полицијско задржавање бившег директора Градске чистоће Александра Стаменковића представља наставак политичког обрачуна са Демократском странком.

Неприхватљиво је да у било ком демократском друштву човека који је успешно водио два градска предузећа и о чијем су пословању позитивно мишљење дале и интерна и независна ревизорска институција данас задржавају, а да истовремено држава нема одговор на бројне афере које се појављују у јавности у које су умешани чак и неки од највиших државних функционера.

Данашње полицијско задржавање Александра Стаменковића изведено је по унапред познатом и недопустивом обрасцу на који ДС указује већ две године, да се истраге и хапшења најављују преко таблоида који су преузели функцију истражних и судских органа.

Зато Демократска странка захтева од надлежних да се Александру Стаменковићу и осталим задржаним лицима омогући да се бране са слободе и да у фер поступку који се неће водити кроз медије докажу своју невиност.

Информативна служба ДС

Ovi iz DS izgleda ništa nisu naučili. Ako ovako nastave potpuno će se raspasti...
Oni tek uspud napomenu kako su ih "glasači kaznili na izborima" i nikom ništa - zato su i tako prošli na ovim izborima. Misle da je to dovoljno i ovo uporno ponavljanje da je svako hapšenje članova DS "politički progon"??

E, pa nije!
Jedino pravo je da izadju i kažu: "JESTE, DS je grešio. Naši članovi nisu dobro radili. Bilo je i pogrešnih izbora kadrova. Ko god je kriv neka odgovara krivično!!
DS će izabrati potpuno novo rukovodstvo i usvojiti NOV program."

E, tk posle toga mogu da se jave i da traže našu podršku na izborima, a dok svakog i ko jeste i ko nije kriv brane i svako hapšenje proglašavaju za "politički progon" od njih neće biti ništa!!

Toliko!
 viljuska 

_________________
Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Nazad na vrh Ići dole
Friz
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 1665
Godina : 47
Points : 2920
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   4/11/2014, 01:40

Novosti: Slobodan Radulović pregovara o predaji

Bivši direktor C marketa Slobodan Radulović, koji je u odsustvu osuđen na pet godina zatvora zbog štete od 30 miliona evra nanete preduzeću, pregovara o predaji srpskom pravosuđu.

Prema nezvaničnim saznanjima, on se kreće na relaciji Španija - Kuba, odakle i treba da stigne u Srbiju.

Izvori Novosti ukazuju da je Radulović teško bolestan i u ovoj karipskoj zemlji boravi zbog lečenja.

Organizacija njegovog dolaska i transfera u Srbiju već se uveliko privodi kraju.

Postoje proceduralne prepreke, jer je na Interpolovoj crvenoj listi begunaca, pa bi lako mogao da bude uhapšen i da mu se odredi ekstradicioni pritvor.

On je ranije nagoveštavao da će obelodaniti detalje o prodaji C marketa i ko je sve bio umešan u taj slučaj, a Novosti pišu da bi njegovo svedočenje moglo da "naudi" Miroslavu Miškoviću, ali i političarima.

_________________
All we need is love
Nazad na vrh Ići dole
MORNAR
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 508
Points : 1478
Datum upisa : 28.01.2010

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   4/12/2014, 00:52

Fabrika ne radi, a otvarana dva puta

Anketni odbor parlamenta na 70 strana sastavio izveštaj o nenamenskom trošenju novca na Kim. Za 12 godina za Kosovo potrošeno 2,834 milijarde evra. Pare i za izgradnju fantomskih objekata

ZA finasiranje Kosova i Metohije iz budžeta je od 2000. do 2012. godine izdvojeno 2,8 milijardi evra. To znači da je u južnu pokrajinu iz državne kase dnevno odlazilo 53 miliona dinara, ali je znatan deo tih sredstava završio u privatnim džepovima!

Ovo pokazuje izveštaj Anketnog odbora Narodne skupštine koji je ispitivao način trošenja budžetskog novca na KiM, a u koji su „Novosti“ imale uvid.

U ovom dokumentu od 70 stranica, koji će u ponedeljak biti predstavljen u parlamentu, piše da je zloupotreba bilo prilikom sanacije posledica zemljotresa u Kosovsko-pomoravskom okrugu 2002. godine, kada su, na primer, zidane nove kuće i onim kojima domovi nisu oštećeni, pa čak i onima koji ne žive na Kosovu. Država je za te potrebe izdvojila 934 miliona dinara.

Na osnovu izveštaja, malverzacija je bilo i prilikom otkupa kuća i stanova za smeštaj interno raseljenih lica u severnom delu Kosovske Mitrovice. Nepokretnosti koje je otkupljivala država su precenjene, tačnije u kupoprodajnom ugovoru je iskazana viša cena, a prodavcima je isplaćeno manje novca.

Primera radi, u izveštaju Anketnog odbora, navodi se da je od Hasani Agima iz Kosovske Mitrovice 2012. godine otkupljen plac od skoro devet ari za čak 100.000 evra, a Zoranu Žarkoviću je godinu dana ranije sedam ari plaćeno 64.000 evra. Indikativno je da je za kupovinu 107 nepokretnosti od 2005. do 2012. godine iz budžeta potrošeno 9.930.772 evra, a da je za kupovinu samo 30 objekata u periodu od 2002. do 2004. utrošeno oko pet miliona evra.

U izveštaju se apostrofira i da su plaćene izgradnja zgrada koje nikada nisu završene, a neke čak ni započete, iako je novac izvođačima radova uredno isplaćen. Za izgradnju fabrike infuzionih rastvora u Leposaviću iz budžeta je 2003. i 2004. firmi JKP „24. novembar“ isplaćeno 445.000 evra. Fabrika je dva puta otvarana, ali do avgusta 2012. nije počela da radi.

I za izgradnju ambulante u selu Žitkovac Ministarstvo za KiM 2008. godine izdvojilo je 3,7 miliona dinara. Kompaniji „Mba Miljković“ iz ovog mesta za kvadratni metar gradnje plaćano je 385 evra, što je prema proceni Anketnog odbora više od tržišne. Objekat nije završen.

Sredstva su se, utvrđuje izveštaj, nenamenski trošila i prilikom izgradnje dečjeg odbaništa „Car Konstantin i carica Jelena“ u Prilužju kod Vučitrna u koji je „ugrađeno“ čak 16,4 miliona dinara, što je 402 evra po kvadratu!

Među građevinama čija je izgradnja plaćena, a nisu završene su i Gerontološki centar u Kosovskoj Mitrovici, Centar za zbrinjavanje osoba sa posebnim potrebama u Zvečanu, kao i mnogo deonica lokalnih puteva, uređenje korita reke Gračanke, izgradnja sanitarne deponije u Štrpcu...

Takođe, članovi Anketnog odobra utvrdili su i da su zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama dobijali primanja iz budžeta Srbije u iznosu od 150 odsto od plata u ovim sektorima, ali i dodatna mesečna primanja od 200 do 280 evra iz kosovske kase.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:486904-Fabrika-ne-radi-a-otvarana-dva-puta
Nazad na vrh Ići dole
Dalaj Lama
Member
Member
avatar

Broj poruka : 441
Points : 1229
Datum upisa : 30.11.2010

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   4/12/2014, 16:52

Slobodan Radulović, nekadašnji direktor C marketa koji se danas predao policiji u Beogradu, odveden je u Specijalnu zatvorsku bolnicu, jer se ne oseća dobro.

Radulović je doleteo redovnom linijom iz Moskve za Beograd, javlja Beta. On je na aerodrom Nikola Tesla stigao oko 12.15 sati.

_________________
Karma kažnjava sve
Nazad na vrh Ići dole
Vladulns
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 1603
Localisation : novi sad
Points : 5539
Datum upisa : 02.09.2009

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   4/30/2014, 08:37

Ministar policije najavljuje hapšenje

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović najavio je nove akcije hapšenja koje će, kako je rekao, pokazati da u Srbiji nema nedodirljivih, i istakao da politika neće imati nikakvog uticaja na rad policije.

"Već u narednim danima bićete svedoci novih akcija, koje će još jednom dokazati da u Srbiji nema nedodirljivih i da u ovoj zemlji niko nije i ne može biti iznad zakona", izjavio je Stefanović za dnevnik "Informer" od srede.

On je rekao da oko 760 ili 770 sindikalnih funkcionera u policiji prima plate veće od 100.000 dinara a ne dolaze na posao ili "tek ponekad svrate", dok se neke sekretarice voze službenim policijskim džipovima, i istakao da će MUP štedeti na onima koji "ništa ne rade a primaju veoma velike plate".

Stefanović je kazao će plate policajcima biti smanjene kao i u celom javnom sektoru, ali da će biti zaštićeni oni sa najnižim primanjima i na najtežim zadacima.

"Nije realno da iste plate imaju policajci koji sede u kancelariji u Beogradu i oni koji spavaju u metalnim kontejnerima na administrativnoj liniji", dodao je.

Upitan da li će direktor policije Milorad Veljović ostati na toj funkciji, Stefanović je rekao da on ima skoro pun mandat pred sobom i da mogućnost njegove smene u Vladi Srbije niko ne spominje. 
Ministar je izrazio nezadovljstvo što ga je prvog dana na novom radnom mestu dočekala vest da su građani na jednom protestu polomili nos policajcu, i upozorio da neće tolerisati nasilje nad pripadnicima policije.
http://www.novimagazin.rs/vesti/ministar-policije-najavljuje-hapsenje
Nazad na vrh Ići dole
Ars Vivendi
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 2113
Points : 6311
Datum upisa : 21.01.2009

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   5/7/2014, 13:45

Privedeni su Ivan Đinđić, Željko Antulov, Predrag Dejanović, Dejan Filipović, Sredoje Mirković i Zorica Odavić Stamenković. Osumnjičeni su da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe omogućili nezakonito ostvarivanje prava na starosnu penziju većem broju lica u periodu od 2007. do 2014. godine, saopštio je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Policija saopštava da postoje osnovi sumnje da je Ivan Đinđić organizovao kriminalnu grupu za pronalaženje osoba kojima je nedostajao određeni period radnog staža za sticanje prava na starosnu penziju.

Takvim osobama je, za novčani iznos od 300 do 700 evra po godini staža, u matičnu evidenciju Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje upisivan fiktivni radni staž, navodno ostvaren kod poslodavaca Beogradski vodovod i kanalizacija, Elektrodistribucija Beograd, Vades, Zavod za transfuziju krvi i dr.

Kako je rečeno, očekuje se da će se dodatnim proverama utvrditi da je iznos za koji se osumnjičeni terete znatno veći, odnosno da je moguće da je reč o sumi većoj od dva miliona evra.

_________________
Prazan listić nije stav!
Izaberi da drugi ne bi birali umesto tebe!
Nazad na vrh Ići dole
Vladulns
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 1603
Localisation : novi sad
Points : 5539
Datum upisa : 02.09.2009

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   5/10/2014, 10:13

100.000 EVRA MITA: Priveden direktor Agencije za osiguranje depozita Zoran Obradović
http://www.kurir-info.rs/hapsenja-u-beogradu-priveden-direktor-agencije-za-osiguranje-depozita-clanak-1360207
Nazad na vrh Ići dole
Teletrader
Member
Member
avatar

Broj poruka : 911
Points : 2568
Datum upisa : 05.09.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   5/10/2014, 16:08

BEOGRAD - Zoran Obradović uhapšen je zbog sumnje da je kao direktor Agencije za osiguranje depozita primio mito u iznosu od 100.000 evra od G. N., vlasnika jedne niške firme u stečaju.

Obradović je od 17. aprila do 7. maja ove godine preko posrednika Branislava Kovačevića, koji je takođe priveden, više puta zahtevao poklone i novac od G. N., kako bi Obradović kao stečajni upravnik nove Agrobanke dao pisanu saglasnost povereniku nove Agrobanke koji je ujedno i poverilac ovog privrednog društva iz Niša, da je saglasan sa reorganizacijom te niške firme.

Obradović je trebalo da da izjavu na ročištu zakazanom za 7. maj pred Privrednim sudom u Nišu. Tog dana oko osam sati ujutru G. N. je 100.000 evra predao u bašti jednog restorana u Beogradu osumnjičenom Branislavu Kovačeviću koji se takođe sumnjiči za primanje mita.
Nazad na vrh Ići dole
Roman Abramovich
Member
Member


Broj poruka : 358
Localisation : Zemun
Points : 1100
Datum upisa : 25.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   5/22/2014, 01:08Zoran V., iz Obrenovca uhapšen je danas u Obrenovcu po dojavi građana koji su primetili da krade prehrambenu robu po prodavnicama u Obrenovcu. Kako saznajemo Zoran V. je koristio umor spasilaca i policajaca pa je tokom noći upadao u radnje i odnosio robu. Lisice na ruke stavljena su mu danas u Obrenovcu. Prilikom pretresa njegove kuće pronađena je vazdušna puška i roba koju je krao:

- Pronašli smo prehrambene namirnice, pivo, kiselu vodu, mesne nareske, šampone, sapune, feta sir, paštete... kao i kamere koje je skidao iz nekih radnji. On je nakon hapšenja priveden u stanicu.
- Naročito smo se zgrozili kada smo se u njegovom stanu pronašli blatnjave pivske flaše koje je krao iz poplavljenih prodavnica - rekao je za Kurir jedan od policajca koji su bili na uviđaju.

Krađe u situacijama vanrednog stanja znatno je teže krivično delo, upozorio je večeras direktor policije Milorad Veljović
Nazad na vrh Ići dole
Drag65
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 611
Points : 1423
Datum upisa : 12.07.2009

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   5/25/2014, 19:00

BEOGRAD, 25. maja 2014. (Beta) - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potrvrdio je u nedelju da je privedeno osam osoba osumnjičenih da su malverzacijama fabriku lekova "Galenika" oštetile za 75 miliona evra.

Stefanović je na konferenciji za novinare u Palati "Srbija" u Beogradu rekao da su privedeni bivši predsednik Upravnog odbora "Galenike" i bivši direktor Socijalističke partije Srbije (SPS) Dejan Backović, bivši generalni direktor Privrednog društva "Galenika" Nenad Ognjenović i pomoćnik generalnog direktora za ekonomske poslove u "Galenici" Dragan Šebrek.

Privedeni su i bivši generalni direktor i predsednik Upravnog odbora "Velefarma" Dragoljub Vučićević, direktor Direkcije razvoja i strateškog marketinga "Velefarma" Rade Lazarević, direktor i ovlašćeni zastupnik "Velefarma" Momir Vuković, kao i rukovodilac upravljanja finansijskim sredstvima i direktor računovodstva u Privrednom društvu "Velefarm", Ljubica Kapor i Tatjana Vučetić.

Za direktorom Direkcije finansijskih poslova "Velefara" Miroslavom Milovanovićem policija intezivno traga.

"Ispitaćemo i tokove novca kako bismo videli kuda je on otišao", rekao je Stefanović i napomenuo da uskoro očekuje završtak kompletne istrage.

Stefanović je precizirao da je osmoro osumnjičenih omogućilo "Velefarmu" da kod Unikredit banke uzme kredit od 2.246.000 evra koji je kasnije postao dug "Galenike".

Takodje, "Galenika" je "Velefarmu" ustupila veću količinu lekova, a kao garancija su služile menice za koje se znalo da su nenaplative jer se "Velefarmu" spremao stečaj.

Troškovi tih lekova na kraju su postali manjak u poslovanju
Nazad na vrh Ići dole
Teletrader
Member
Member
avatar

Broj poruka : 911
Points : 2568
Datum upisa : 05.09.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   5/29/2014, 10:07

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za troje osumnjičenih da su preko društvenih mreža na Internetu širili paniku u vreme vanredne situacije objavljivanjem lažnih podataka o broju nastradalih u poplavama.

Osumnjičeni se terete za krivično delo "širenje panike i nereda” u pokušaju za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, izjavio je danas Tanjugu tužilac za visokotehnološki kriminal Branko Stamenković.

On je precizirao da je pritvor odredjen za I.M, K.M. I T.P, protiv kojih je beogradska policija podnela krivičnu prijavu 20. maja, a dva dana kasnije sudija za prethodni postupak odredio pritvor.
Nazad na vrh Ići dole
Momir
Old member
Old member
avatar

Broj poruka : 1560
Points : 4460
Datum upisa : 06.12.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   5/29/2014, 15:34

BEOGRAD - Krivično veće Višeg suda u Beogradu danas je ukinulo pritvor trojici optuženih da su preko društvenih mreža širili paniku u vreme vanredne situacije i omogućilo im da se brane sa slobode.

Kako je rečeno u Višem sudu, Krivično veće uvažilo je žalbe trojice optuženih, uz ocenu da ne stoje razlozi za određivanje pritvora.

"Krivično veće je našlo da ne stoje zakonski razlozi zbog kojih im je pritvor bio određen, a to je opasnost da bi mogli da ponove delo, posebno imajući u vidu da niko od njih nije ranije osuđivan", rečeno je u tom sudu.

Osumnjičeni su optuženi da su objavljivali lažne podatke o broju nastradalih u poplavama.

_________________
“Cash combined with courage in a crisis is priceless.”
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
avatar

Broj poruka : 1245
Points : 3867
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   7/1/2014, 16:29

citat ::
Beogradska policija je uhapsila Dragana Marjanovića, bivšeg direktora Unije poslodavaca Srbije.
On se tereti za zloupotrebu položaja odgovornog lica i uhapšen je po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu.

citat ::
Policija je uhapsila predsednika komisije Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Milutina Đajića i još četiri osobe.
Oni su osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja zbog malverzacija u vezi sa projektom izgradnje kanalizacione infrastrukture "Interceptor", zbog čega je oštećen budžet Direkcije i Grada Beograda.

Nazad na vrh Ići dole
Greta
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 1263
Localisation : Bgd
Points : 3128
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   7/1/2014, 16:48

@Smile ::
citat ::
Beogradska policija je uhapsila Dragana Marjanovića, bivšeg direktora Unije poslodavaca Srbije.
On se tereti za zloupotrebu položaja odgovornog lica i uhapšen je po nalogu Višeg tužilaštva u Beogradu.

citat ::
Policija je uhapsila predsednika komisije Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda Milutina Đajića i još četiri osobe.
Oni su osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja zbog malverzacija u vezi sa projektom izgradnje kanalizacione infrastrukture  "Interceptor", zbog čega je oštećen budžet Direkcije i Grada Beograda.


hvala Smile,

upravo sam htela da napišem da je ova tema zamrla, ne zato što nema hapšenja, već naprotiv, zato što ih ima svaki dan, pa više nije ni interesantno...ali, bio si brži  samuraj 

_________________
Samo hrabri pobedjuju
Nazad na vrh Ići dole
MORNAR
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 508
Points : 1478
Datum upisa : 28.01.2010

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   7/11/2014, 10:05

BEOGRAD - Dragan Đurić, vlasnik kompanije "Zekstra" i predsednik Upravnog odbora Veterinarskog zavoda, Tihomir Trišić, vlasnik i direktor DOO "Akter" i Milan Divljak vlasnik DOO "Staša" uhapšeni su pod sumnjom da su u poslovima sa regresiranim đubrivom oštetili pančevačku "Azotaru" za 7,5 miliona evra.

Akciju hapšenja su izveli pripadnici UKP u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal. Reč je nastavku istrage u slučaju zloupotreba u 24 sporne privatizacije.
Nazad na vrh Ići dole
Teletrader
Member
Member
avatar

Broj poruka : 911
Points : 2568
Datum upisa : 05.09.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   8/19/2014, 23:50

U vezi ubistva momka na Brankovom mostu:

Vučić je pohvalio policiju zbog "odlično obavljenog posla".

"Jedino što brine je kada imate četiri, pet mladih ljudi koji ćute o zločinu kojem su prisustvovali. Ne znam kako je moguće da smo vaspitali decu tako, počevši od mene do svih ostalih da su tako vaspitali decu. To je ono što mene brine", rekao je Vučić.

Ako gradjani ne žele da pomognu svojoj državi (ma ko bio premijer) - onda ništa!
Nazad na vrh Ići dole
Maca
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 1640
Godina : 41
Localisation : Sombor
Points : 4594
Datum upisa : 28.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   8/20/2014, 17:31

BEOGRAD - U akciji beogradske policije danas je uhapšen nedavno smenjeni direktor saobraćajnog preduzeća Lasta Velibor Sovrović.

Osim Sovrovića policija je uhapsila i odredili pritvor O. K.(65), D. N. (56) funkcionerima u SP Lasta, B. S., (50) referentu SP „Lasta“ a.d. Beograd, B. B. (54) odgovornu osobu privrednog društva „BG moto provajd“ d.o.o. Beograd i V. D.(49) odgovornu osobu Privrednog društva „VLAAN“ d.o.o. Beograd, a za osumnjičenim D. B.(1961) jednim od funkcionera SP „Lasta“ a.d. Beograd raspisana je potraga.

Sovrović i uhapšeni funkcioneri se terete da su u periodu od oktobra 2007. godine do danas zakupom poslovnih prostora, po višestruko višim cenama od tržišnih, nabavkom kancelarijskog materijala takođe po znatno višim cenama, kao i nabavkom autobuskih karata sa hologramom omogućili protivpravnu imovinsku korist preduzećima „BG moto provajd“ i „VLAAN“.

Prilikom zaključenja ugovora o zakupu po znatno višim cenama od tržišnih osumnjičeni V.S. i D. B. , u periodu od 01.12.2009. godine do danas omogućili su sticanje imovinske koristi B. B., u visini od 5.302.880,00 dinara, kao i naneli štetu prilikom zaključenja ugovora o zakupu lokala ,u visini od 9.612.900,00 dinara. Takođe su osumnjičeni D. N. i B. S., prilikom nabavke kancelarijskog materijala u periodu od 01.10.2007. do 31.12.2013. godine od osumnjičenih V. D., po višestruko višim cenama od tržišnih oštetili preduzeće SP „LASTA“ a.d. Beograd za 93.925.181,00 dinara, koliko iznosi i protivpravna imovinska korist preduzeću „Vlaan“ d.o.o. Beograd.
Pored toga su D. B., i O. K., prilikom nabavke autobuske karte sa hologramom od V. D., po višestruko višim cenama od tržišnih u periodu od 28.12.2010. godine do danas oštetili preduzeće SP „Lasta“ a.d. Beograd za iznos od 24.834.600,00 dinara, koliko su pribavili protivpravnu imovinsku korist preduzeću „Vlaan“ d.o.o. iz Beograda.

Dosadašnjim radom utvrđeno je da su osumnjičeni u periodu od 01.10.2007. godine do danas oštetili SP „Lasta“ a.d. Beograd, čiji je većinski vlasnik Republika Srbija sa akcijskim kapitalom u visini od 64,4 % , za ukupan iznos od 133.685.561,00 dinara.

_________________
Prestani da mrziš ako do sebe držiš !
Nazad na vrh Ići dole
Smile
Old member
Old member
avatar

Broj poruka : 1245
Points : 3867
Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   9/10/2014, 13:41

Igor Bavčar, nekada ugledni slovenački političar, bio i ministar unutrašnjih poslova i ministar za evropske integrc. ide u zatvor na 7 godina + ima da vrati 21 milion evra koje je nezakonito stekao dok je bio na čelu firme Droga Kolinska....

Bivši premijer Slovenije, Janez Janša je već u zatvoru treba da odsedi 2 godine jer je primio mito za nabavku oružja za slovenačku vojsku....

Sander još dugo neće izaći iz zatvora...

Sad čekamo da i naši sudovi "snesu jaje"!!!
Nazad na vrh Ići dole
Kobe Bryant
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 2743
Godina : 41
Localisation : N.BGD
Points : 5035
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   9/10/2014, 20:16

citat ::
Hapšenja u BiH
Uhapšeni su potpredsednik vlade i ministar poljoprivrede Federacije
BiH Jerko Ivanković Lijanović i entitetski ministar trgovine Milorad Bahilj, kao i zastupnik u državnom parlamentu Mladen Ivanković Lijanović.

I niko ne pominje da se radi o "političkom progonu" kako DS tvrdi za svoje članove...

_________________
Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
Nazad na vrh Ići dole
Dalaj Lama
Member
Member
avatar

Broj poruka : 441
Points : 1229
Datum upisa : 30.11.2010

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   9/12/2014, 18:01

SASLUŠAN NEBOJŠA ČOVIĆ: Proneverio više od 10 miliona evra za sever Kosova?


_________________
Karma kažnjava sve
Nazad na vrh Ići dole
FatCat
Member
Member
avatar

Broj poruka : 465
Points : 1101
Datum upisa : 14.12.2008

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   9/13/2014, 01:25

citat ::
Ми­ни­стар­ство жи­вот­не сре­ди­не је 2008. за три ми­ли­о­на евра на­ба­ви­ло 317.500 ли­та­ра пре­па­ра­та К-стоп про­тив лар­ви ко­ма­ра­ца, од ко­јих је 210.038 не­по­тро­ше­но.– Сред­ству ис­те­као рок тра­ја­ња, а сум­ња се да ни­ка­да ни­је ни би­ло ефи­ка­сно...
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Kako-su-nam-komarci-isisali-dva-miliona-evra.sr.html

Saša Dragin je tada bio ministar ekologije....
police

_________________
Dinkić: Drugačije bi sve bilo da sam bio premijer !!
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag
avatar

Broj poruka : 5253
Localisation : Centar grada
Points : 6483
Datum upisa : 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   9/13/2014, 18:06

Ko je Bojan Radovanović, čovek iz svih "čorbi"

U žižu javnosti dospeo je u decembru 2011, kada je uhapšen zbog prevare banaka od kojih je, pomoću lažne dokumentacije, uzeo više od pet miliona evra kredita. U međuvremenu je njegovo ime dovođeno u vezu sa brojnim malverzacijama u građevinskoj i fudbalskoj mafiji, kao i o mućkama koje su se dešavale sa državnim parama na Kosovu i Metohiji.

Na sudu je Bojan Radovanović, bio spreman da prizna da je oštetio Unikredit banku za 4,8 miliona evra, u zamenu za blažu kaznu.
Radovanović, koji se sumnjiči da je podigao milionski kredit na osnovu hipoteka koje nisu postojale, ponudio je juče Višem tužilaštvu u Beogradu sklapanje sporazuma o priznanju krivice. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe ovlašćenja u privredi preti mu kazna do 12 godina zatvora.

Radovanović duguje mnogima. Nije vratio kredit od 80 miliona dinara Fondu za razvoj, bankama duguje milione. Takođe, istraga o eksplozivu kojim je Boško Raičević raznet u centru Beograda ukazala je da je bomba bila namenjena nekom od Radovanovićevih objekata. Zbog toga je njemu neophodna državna zaštita i status svedoka saradnika.

Radovanović je bio član UO FK „Partizan" dok su u tom klubu glavni bili Žarko Zečević i Nenad Bjeković, pa zatim predsednik FK BASK, dok je na čelu FK „Novi Pazar" bio u vreme hapšenja. Zna dosta o fudbalskoj mafiji, o funkcionisanju klubova, o sprezi kriminala i fudbala.

Kao vlasnik preduzeća Masters, Radovanović zna dosta o poslovima građevinske mafije. Radovanovićevo preduzeće trebalo je da učestvuje zajedno sa preduzećem Daki u izgradnji naselja Lamela u Kosovskoj Mitrovici, za šta je preko Koordinacionog tela država obezbedila 459 miliona dinara. Umesto stanova, izgrađen je pretkrivični postupak. Inače, neke od Radovanovićevih firmi registrovane su u Kragujevcu, pa je nedavno pomenut u okviru napada gradonačelnika Verka Stevanovića na načelnika policije Ivana Đorovića.

Kao jedan od pomoćnika direktora DIPOS-a, Radovanović je bio pod proverama zbog mahinacija u tom preduzeću.

Radovanović se pominje i u jednom pokušaju ubistva, koje je završilo kako nehotično samoubistvo. Kako piše "Blic", upravo je Radovanović bio meta bombe iz automobila u kojem je u Begordu raznesen Nikšićanin Boško Raičević.

Prema poliicjskoj istrazi, Raičević je pretio Radovanoviću da će mu razneti hotel "Prestiž" na Carevoj Đupriji zbog nevraćanja duga od 300.000 evra. Eksploziv iz automobila je, tako bio namenjen Radovanovićevoj imovini a aktiviran je slučajno, na jednom semaforu tokom vožnje beogradskim Dorćolom, i tom prilikom je poginuo Raičević.
Nezvanično, protiv njega postoji više od 40 različitih prijava koje su podnosili policija, budžetska inspekcija, Poreska uprava...

SADA TRAŽI DA BUDE SVEDOK SARADNIK protiv Čovića i ekipe iz Patriotske pljačke!!!!
Rekao je da je on jedini svedok svega što se desavalo oko malveracija sa otkupom stanova na Kosovu i da je sve samoinicijativno rekao tužilaštvu. Kaže da se na takav korak odlučio zbog svakodnevih pretnji kojima je izložen.

ajkula

_________________
Kupite akcije, uzmite pilule za spavanje, spavajte i kada se probudite bićete bogati...
Nazad na vrh Ići dole
Limited011
Old member
Old member
avatar

Broj poruka : 1489
Points : 4111
Datum upisa : 07.05.2009

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   9/14/2014, 12:51

Ništa manje zanimljiv nije ni drugi saradnik Čovića u kradji državnih para za Kosovo:
dr. Momčilo Babić saradnik Čovića
Javnost ga pamti i po bliskosti sa Slobodanom Miloševićem i njegovom porodicom devedesetih godina. Bio je i član Glavnog odbora SPS, gradski sekretar za zdravlje i poslanik.

Posle pada Miloševića napustio je stranku. Dugo nije bio politički angažovan, ali se pojavljivao kao lekar Vojislava Šešelja, dok je štrajkovao glađu u Hagu.

U žižu javnosti vratio se zahvaljujući brizi o zdravlju predsednika Tomislava Nikolića, kada je štrajkovao glađu.

Sada je član SNS. Očigledno je zašto je postao član i jasno je da je SNS napravio grešku kada ga je imenovao za direktora RFZ - ova stranka privlači svakojake prevarante što i nije čudno.

Vlada Srbije imenovala je Momčila Babića na mesto direktora Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje početkom 2013. - a on je za svoju zamenicu doveo Anđelku Radenković, takodje osumljičenu za isto delo u vezi sa Kosovskimparama - i svi zajedno sa pomenutim Bojanom Raičevićem smuljali najmanje 850 miliona dinara kojih nigde nema!!!!
A nema ni stanova koji su za te pare trebali da budu izgradjeni za raseljena lica!

zatvor

_________________
Henri Kisindžer: “Opasno je biti neprijatelj SAD-a, ali je pogubno biti i njen prijatelj.”
Nazad na vrh Ići dole
Fmember
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 1377
Points : 4350
Datum upisa : 01.11.2010

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   9/15/2014, 00:42Jel to beše onaj što kandidovao najbolji program?
titanik


_________________
Bolje je živeti na nogama nego na umreti na kolenima
Nazad na vrh Ići dole
http://en.wikipedia.org/wiki/Boycie
Kobe Bryant
VIP
VIP
avatar

Broj poruka : 2743
Godina : 41
Localisation : N.BGD
Points : 5035
Datum upisa : 22.05.2007

PočaljiNaslov: Re: HAPŠENJA!!   11/15/2014, 00:11

citat ::
Prema rečima premijera, sledeće godine Srbija mora da reši problem teško naplativih kredita, a na inicijativu MMF i sa Svetskom bankom i EBRD biće napravljen poseban program za razvoj privatnog sektora.

"Ali privatog, a ne lopovskog koji je uništio naše banke. Jedan od tih privatnih biznismena je uzeo kredit od Srpske banke od nekoliko miliona evra, a kao kolateral dao jalovinu", rekao je Vučić.

Na pitanje da li je Miroslav Bogićević uzeo milione evra, a kao zalog dao otpad, premijer je precizirao: "Da, zajedno sa Goranom Perčevićem! I to su sve radili političari sa tim biznismenima."

Zašto se ovi kriminalci ne hapse?
police

I onda DS pita koliko je koštala vojna parada?
A ja pitam: koliko je koštala "parada ponosa"?
Hapsiiiii ih Vučko SVE!!

_________________
Najviše volim zakone koji nemaju kaznene odredbe, ti su najbolji!
Nazad na vrh Ići dole
 
HAPŠENJA!!
Nazad na vrh 
Strana 7 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: INFO-
Skoči na: