| | Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? | |
|
|
| Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? | | - DA | | 28% | [ 34 ] | | - NE | | 71% | [ 87 ] |
| | Ukupno Glasova : 121 | | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
BBrroo Our family

Broj poruka: 204 Points: 745 Datum upisa: 09.03.2010
 | Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Ned 16 Jan - 16:06 | |
| | Sneki :: | OK pobedila je "demokratija". Mora da se prihvati.
...... PAMET U GLAVU - DOLAZE TEŠKA VREMENA !! |
@ Sneki Pošto je očigledno da prferiraš da teme budu dostupne samo članovima foruma, možda bi se našlo argumentacije da na primer TEME grupisane pod naslovom, ovako nesto
ŠPEKULANTI , INSAJDERI i razotkriveni INVESTITORI
da bude dostupna samo članovima foruma. Ili još bolje članovima foruma koji su sa stažom od nekog broja meseci i određenim brojem postova; i to ne bilo kakvih postova, već kvalifikovanih da pristupe toj temi, a ti ocenjujes kvalifikovansot i praviš analizi mesečne učestanosti psanja proečnog forumaša.
Šta misliš kako bi se tu onda pisalo o pojedincima.
Argumentacija mislim da nije potrebna, zamisli onaj psiholoski osećaj, mora da se učlani i da čeka da bi čitao o sebi. A ti kužiš i proecenjuješ, oćeš ili nećeš da da ga kvalifikuješ, i još staviš samo vidljivu informaciju na primer o kome se piše na zatvorenom delu foruma.
I još nešto; ako prihvatiš ideju , nemoj da staviš moj post kao prvi, Odmah ga brišem i post povlačim, a ako ga citiraqš javno ga se odričem i kritikujem te po nekim osnovama koje ću iznaći. Moraš da uvažavaš ili ću te tretirati kao , uh, zamalo ne napisah, neka to ostane za nove tema . |
|
 | |
Sneki Beli Mag

Broj poruka: 4454 Localisation: Centar grada Points: 4292 Datum upisa: 21.05.2007
 | Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pon 17 Jan - 0:24 | |
| BBrroo opušteno... |
|
 | |
Orisni Still learning

Broj poruka: 61 Points: 172 Datum upisa: 07.01.2009
 | Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pon 17 Jan - 12:14 | |
| | BBrroo :: | | zasto investitori pisu knjige i clanke o investiranju. | Koji (ozbiljni) investitori pisu clanke i knjige o pojedinacnim akcijama na Belex-u? Sto se tice generalnog pisanja o investiranju, ne znam zasto sve ljudi to rade: da zarade para od knjiga ako stampaju, da zarade od reklama ako pisu na netu, da edukuju druge ako to nije njima na stetu, da pumpaju/ispumpavaju cene akcija kao 50 Centa, da ostave poruku onima koji ostaju...
Ono sto mene zanima je zasto VI pisete i citate? Da ponovim po stoti put: ne kazem da ne treba pisati/citati, samo me zanima sta, kako, zasto... i da li je bolje da forum bude otvoren ili zatvoren. |
|
 | |
pepsiman VIP

Broj poruka: 1739 Godina: 58 Localisation: Melenci_Banja Rusanda Points: 3295 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pon 17 Jan - 13:22 | |
| | orisni :: | | BBrroo :: | | zasto investitori pisu knjige i clanke o investiranju. | I
Ono sto mene zanima je zasto VI pisete i citate? Da ponovim po stoti put: ne kazem da ne treba pisati/citati, samo me zanima sta, kako, zasto... i da li je bolje da forum bude otvoren ili zatvoren. |
Da li si ti probao da otvoris tamo svoj forum? Ima li tamo slican forum gde ucestvujes???
Sta je tvoje misljenje, da bude otvoren ili zatvoren??? |
|
 | |
BBrroo Our family

| Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pon 17 Jan - 15:02 | |
| | Sneki :: | BBrroo opušteno... |
Narvno! |
|
 | |
BoS VIP

Broj poruka: 472 Points: 1338 Datum upisa: 05.01.2008
 | Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pon 17 Jan - 16:12 | |
| | orisni :: | | ...Ono sto mene zanima je zasto VI pisete i citate?... |
Pišem da bi neko pročitao; čitam, jer je neko napisao. Jednostavno - neobavezna razmena mišljenja ljudi koji imaju neko zajedničko interesovanje, a ponešto od toga ponekom bude i korisno ili zabavno. |
|
 | |
BBrroo Our family

| Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pon 17 Jan - 16:26 | |
| | orisni :: | | BBrroo :: | | zasto investitori pisu knjige i clanke o investiranju. | Koji (ozbiljni) investitori pisu clanke i knjige o pojedinacnim akcijama na Belex-u? Sto se tice generalnog pisanja o investiranju, ne znam zasto sve ljudi to rade: da zarade para od knjiga ako stampaju, da zarade od reklama ako pisu na netu, da edukuju druge ako to nije njima na stetu, da pumpaju/ispumpavaju cene akcija kao 50 Centa, da ostave poruku onima koji ostaju...
Verovatno iz raznih razloga kao oni, sto si naveo, a imamo i jedan dodatni , da glumimo njih. |
|
 | |
Limited011 Member

Broj poruka: 577 Points: 1547 Datum upisa: 07.05.2009
 | Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Sre 19 Jan - 1:01 | |
| Orisni ono što možda u USa nije normalno: Sretne se nas nekoliko u kafani (u kojoj je dozvoljeno pušenje) i pijemo pivo i onako uzgred diskutujemo o akcijama, hvalimo se, kukamo - predvidjamo šta bi moglo da se desi itd... E, sad: pošto nemamo puno para za pivo, i pošto je jedan iz NS, drugi iz ZR, a ja iz BG, onda se lepo nadjemo na internetu i na OVOM forumu isto to radimo, a svako od nas uz tastaturu pije piće koje mu najviše odgovara. JEL ZA TEBE OVO DOVOLJNO ozbiljan ODGOVOR?
Tako ti je pa sad koliko ti se dopada to je drugo.
|
|
 | |
Orisni Still learning

| Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pet 21 Jan - 3:09 | |
| | Limited011 :: | | JEL ZA TEBE OVO DOVOLJNO ozbiljan ODGOVOR? | Ne znam zasto se deres, ali cini mi se da si promasio poentu.
Da li mislite da pomazuci drugima odmazete sebi? |
|
 | |
Ars Vivendi Member

Broj poruka: 510 Points: 1541 Datum upisa: 21.01.2009
 | Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pet 21 Jan - 18:06 | |
| Ne, zašto bi to tako moralo da bude? Da li kada s nekim razmenjuješ mišljenje o vaspitanju dece sebi odmažeš pomažići njemu? Da li po tome ne bi trebalo nikada ni na koga prenositi svoja iskustva i znanje bez naknade? Žalosno je da uopšte razmišljaš na takav način.
|
|
 | |
Orisni Still learning

| Naslov: Re: Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? Pet 21 Jan - 22:10 | |
| Pitanje nije o .... Ja nisam rekao ... Mene samo zanima ....
Edit: Glasanje završeno, tema zaključana. Orisni mislim da je bilo dosta filozofiranja? Admin |
|
 | |
| | Da li teme na forumu treba da budu dostupne samo članovima? | |
|