| | Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ | |
|
| Autor | Poruka |
|---|
Broker-YU Forum DJ

Broj poruka: 97 Points: -6 Datum upisa: 22.05.2007
 | Naslov: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Sre Jun 06, 2007 10:43 pm | |
| Kakva su vasa razmisljanja o ovoj hartiji? |
|
 | |
Rade Our family

Broj poruka: 269 Points: -271 Datum upisa: 23.05.2007
 | Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Sre Jun 06, 2007 10:50 pm | |
| Ja ne gledam rezultate.Mislim da je "dugoročno" odlična hartija.Iznajmljivanje prostora je najveći posao od kad je sveta i veka i uvek će biti na svim prostorima i u svim uslovima."Jevrejski" posao.Najbolja investicija.Zato mislim da će neki stranac to da kupi ili Bata Kan-Kan.Možda i Kole! Da se ne shvati pogrešno,obožavam Jevreje.Učim od njih. |
|
 | |
Broker-YU Forum DJ

| Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Sre Jun 06, 2007 11:05 pm | |
| Mislim da je trenutna cena sasvim korektna za ulaz, Ispod 5000 ne moze nize,tako bar kazu ... |
|
 | |
Rade Our family

Broj poruka: 269 Points: -271 Datum upisa: 23.05.2007
 | Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Sre Jun 06, 2007 11:12 pm | |
| | Broker-YU :: | Mislim da je trenutna cena sasvim korektna za ulaz, Ispod 5000 ne moze nize,tako bar kazu ... |
Čak ni ne znam koja je cena.Gledam na dugoročnost posla.Izvinte. |
|
 | |
cromodora Partner

Broj poruka: 123 Points: -27 Datum upisa: 23.05.2007
 | Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Čet Jun 07, 2007 11:14 am | |
| Mislim da od ove cene koja ja trenutno neće moći još mnogo niže...i ja razmatram ulaz...sačekaću do sledeće nedelje da vidim razvoj situacije |
|
 | |
Broker-YU Forum DJ

| Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Čet Jun 07, 2007 3:23 pm | |
| Ja cu sacekati jos desetak dana,taman na spicu korekcije. |
|
 | |
Friz Old member

Broj poruka: 1369 Godina: 41 Points: 2088 Datum upisa: 16.12.2007
 | Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Pet Maj 30, 2008 12:26 am | |
| Kada već vraćamo stare teme :D Ja čujem da će ovo ubrzo u završnicu !! Nisam pratio, jel tačno?? |
|
 | |
Broker-YU Forum DJ

| Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Pet Jun 12, 2009 4:01 pm | |
| Ima li neko info,kada je skupstina? |
|
 | |
Teletrader Member

Broj poruka: 456 Points: 1136 Datum upisa: 05.09.2008
 | Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Sre Sep 09, 2009 6:03 am | |
| NOVI SAD, Država Srbija će do kraja ove godine postati vlasnik 42 odsto imovine Novosadskog sajama, rekao je generalni direktor Novosadskog sajama Goran Vasić.
“Do kraja godine Vlada Srbije trebalo bi da donese odluku, kojom će završiti pravno-tehnička procedura o prelasku 42 odsto tzv. društvene svojine Sajma u državno vlasništvo. Mislim da je takva svojinska struktura najprimerenija Novosadskom sajmu, a slična je strukturi vlasništva koja dominira u nemačkim sajamskim kućama”, rekao je Vasić na konferenciji za novinare povodom početka jesenjih aktivnosti Novosadskog sajma. |
|
 | |
Vladulns VIP

Broj poruka: 794 Localisation: novi sad Points: 1958 Datum upisa: 02.09.2009
 | Naslov: Re: Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ Pon Dec 14, 2009 10:56 pm | |
| Новосадски сајам у државним рукама
Након прошлонедељне одлуке Владе Србије, најстарија сајамска кућа у Србији, Новосадски сајам, у већинском је власништву државе.
Наиме, 42 одсто друштвеног капитала трансформисано је у државни капитал, рекао је генерални директор Новосадског сајма Горан Васић, те је сада постигнута структура власништва слична оној која постоји у најразвијенијим европским земљама. Тако су сада власници капитала Новосадског сајма, који послује као акционарско друштво, и град Нови Сад, који располаже с 22 одсто капитала, те различите компаније, углавном производне, којима припада 24 одсто, и мали акционари, који располажу с 11 одсто власништва над Новосадским сајмом. Овом одлуком потврђен је поступак с краја прошле године, када је Извршно веће Војводине затражило да се Новосадски сајам, који има изузетан регионални значај и представља регионални војвођански бренд, изузме из процеса приватизације да би био у већинском државном власништву. По Васићевим речима, садашња структура власништва у Новосадском сајму уобичајена је на сајамовима у Европи јер се на тај начин постиже баланс између јавног и приватног власништва. – Искуства сајмова у Европи показују да је најбоље када је држава већински власник сајмова, који нису само место где се организују сајмови и пружају услуге и на та начин остварује профит већ много више – рекао је Васић. – Наиме, сајамске куће позитивно утичу на економски развој државе и целог окружења, а истовремено постојање приватног капитала у власништву сајамских кућа гарантује транспарентност пословања и рад који се заснива на најважнијим постулатима – профитабилности и економски одрживог развоја. Захваљујући садашњој структури власништва Новосадског сајма, указао је генерални директор ове сајамске куће, омогућен је даљи развој и инвестиције које томе воде. Izvor Dnevnik |
|
 | |
| | Novosadski sajam a.d. Novi Sad - NSSJ | |
|