BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemPortalliFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi
Delite | 

Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1, 2
AutorPoruka
BoS
VIP
VIP

Broj poruka: 472
Datum upisa: 05.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!   Čet Mar 10, 2011 12:16 pm

UNVR i VBSE ???
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

Broj poruka: 4454
Datum upisa: 21.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!   Čet Mar 10, 2011 11:55 pm

Rogy ::
Implicitni upside potencijal 84.62%

love3
Hmmmm....
84,6% da, da.... pa ako RDJZ ne ode na 3.000 ili tu negde... kojih crnih 85%!!???
Te analize TA, FA i sl me baš uveseljavaju.... suny

Ako forumaši Belex cluba ne umeju ovo da dignu na bar 2.000 ovaj forum ne zavredjuje da postoji!

PKBT, je zavržena stvar, čestitam forumašima koji su imali nerava do sve ovo prežive... RESPECT !!! halil možda i meni uplate neki dinar za analizu??? (skromana sam ja!)
A ovi koji nisu smeli, nisu verovali, nije im bila likvidna tt ne da treba da mi uplate kintu, nego....
ja čekam onih 200 EUR sesir

P.S Analize: he, he... nemaju mnogo veze na Belexu, nekako je inside ovde presudan, ili glasine??
Valja biti u mnogim akcijama na MPC da ne bi bilo iznenadjenja, na svakoj MPC akciji koja ima i trunku potencijala...
He, he... očekujete ime?
Akcije?
Dajte mi malo vremena... gorepomenute imaju nekakav potencijal, kada će da eksplodiraju poput PKBT, e to baš i ne umem da vam kažem.
Ali da hoće, to je sigurno!!

Bombice (vidim da niko osim člana Rogy mene i Bombicu ne zarezuje tt ) udji bar malo u RDJZ, ako se bude pokazalo da grešim... uzeću ti to po nabavnoj!!!

comp

Servus... i obratite pažnju na KOPB (bez garancija!!) - zanimljiv odnos tražnja/ponuda???

P. P.S. Eeeee, da: svesna sam da nas čita gomila banaka, fondova i sl. ali brate onaj CITADEL , ne da nas čita nego na svaki post je spreman da reaguje !!
Banda jedna! Na ALBS je pkazala da nas prati, a onda i na PKBT i nažalost, najveću dobit s ovog foruma oni (opet) nose !
Nažalost!!
Od sad pišem samo u šiframa da ne bi zli Citadel, Panamera & Co skidali kajmak....
Nazad na vrh Ići dole
Bombica
Still learning
Still learning

Broj poruka: 54
Datum upisa: 14.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!   Pet Mar 11, 2011 12:19 am

E moja Sneki, ajde malo da veshtica

Ko hoce da oborimo BIPB, neka daje niske ponude a ja cu da mu prodam ili hocete obrnuto?

I RDJZ bi stvarno mogli da podignemo zajednickim snagama, samo moram prvo da kupim malo.

Pozz

PS da li je ovo dogovaranje zabranjeno zakonom od
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

PočaljiNaslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!   Pet Mar 11, 2011 12:34 am

Ne, nije zabranjeno... a i Citadel samo gleda šta ja i ti ovde brbljamo! Od sad smo u šiframa!

Al brate otkud ti u BIPB??
Daj, molim te... uozbilji se, PRGS, BIPB. MTBN i sl. je baš bljakkkk---- lale
Nazad na vrh Ići dole
Rogy
VIP
VIP

Broj poruka: 482
Datum upisa: 10.09.2009

PočaljiNaslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!   Sre Maj 18, 2011 8:37 pm

Sneki ::
Rogy ::
Implicitni upside potencijal 84.62%

love3
Hmmmm....
84,6% da, da.... pa ako RDJZ ne ode na 3.000 ili tu negde... kojih crnih 85%!!???
Te analize TA, FA i sl me baš uveseljavaju.... suny

Sneki, ne pratiš. Rekoh:

1. RDJZ (Radijator a.d. , Zrenjanin -MB 08062528 -ISIN RSRDTRE71806 -Sektor C)
Cena 630; EPS 189.14; BVPS 3,943.02; Graham 4,096.34; Implicitni upside potencijal 84.62%

Na gore linkovanoj temi, videla bi da je Graham broj koji predstavlja očekivanu fer cenu na osnovu obračunske vrednosti akcije i zarade po akciji.
A Implicitni upside potencijal predstavlja, ne prinos, već potencijal - očekivanu brzinu reakcije u dostizanju očekivane cene.

Ukoliko i dalje nije jasno, pogledaj PKBT i njihove vrednosti i uporedi sa RDJZ.

Konkretni dogovori za "prisilna korigovanja" cene akcija na MPC bolje da se rešavaju privatnim porukama (PM ispod svakog posta) iz više razloga... Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Sneki
Beli Mag
Beli Mag

PočaljiNaslov: Re: Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!   Sub Dec 03, 2011 12:04 am

NEOP

Na P/B 0,21
nisam baš sigurna da ovo ne vredi kupovati do ca. 700 din!
KKV = 1.405,8 din, nominala na 500 din!!
Zicer....
Samo za ljude s dobrim stomakom!!
Nazad na vrh Ići dole

Za ludo hrabre ili samo za one sa jakim živcima!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 2 od 2Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Similar topics

-
» Samo za članove 2
» Samo za članove 1
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: BERZA, trendovi, aktuelnosti...-