BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemPortalliFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi

Delite | 

Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
nepet
Member
Member

Broj poruka: 407
Datum upisa: 03.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Pet Avg 06, 2010 9:25 am

soja da skoci 50% uz split od 30%... slik
Nazad na vrh Ići dole
Na mreži
Ris
VIP
VIP

Broj poruka: 1945
Godina: 30
Datum upisa: 24.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Pet Avg 06, 2010 9:44 am

ne 50% ali 30% da gledaj i uzivaj
Nazad na vrh Ići dole
http://www.youtube.com/watch?v=cu_EeCdckgI
Ris
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Pet Avg 06, 2010 9:45 am

Mister No ::
Ris ::
Se kladimo da ce ovo biti jos malo super za kupovinu?

ajd sad nam reci na osnovu cega si toliki optimista? vidim da optimisticki ocenjujes i TIGR u narednom periodu

I?
Nazad na vrh Ići dole
Ris
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Ned Avg 08, 2010 10:18 pm

Ja mislim da cena mora da se krece vrlo brzo oko 850
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

Broj poruka: 1046
Godina: 27
Datum upisa: 23.06.2009

PočaljiNaslov: tigar   Čet Jan 20, 2011 4:25 pm

Meni tigr deluje dosta jeftino. Ne mogu licitirati sa nekim cenama dok ne uradim analizu, ali jos je ovo za kupovinu.

Edit: Čist spam!
Ovog puta ostavljam ovaj tvoj post koji ponavljaš kad god stigneš - ne birajući teme!
Ali će SVE takve i slične poruke (na bilo kojij temi) biti brisane bez obrazlaganja - posebno ako se ponavljaju!
Nazad na vrh Ići dole
MilanLaki
never learning

Broj poruka: 1046
Godina: 27
Datum upisa: 23.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Čet Jan 20, 2011 7:37 pm

Izvini ti sto koristis hiljade nickova na forumu, da ti samo kazem par stvari, kada me vec stavljas da nemam izbora da ti ovo ne odgovorim.

Ja ne znam kakav je spam reci da je tigr jos dosta jeftin i da je jos dobra kupovina. Ja nisam uradio analizu jos uvek da kazem u dinar koja je cena ta granica, ali sam siguran da to nije ova cena od sada.

Ukoliko imas nesto protiv mojih pisanja na forumu, reci to ovako javno da te svi cuju. Ako hoces deaktiviraj mi i profil, nije problem, jer necu biti prvi kome bi se to desilo!
Toliko od mene,
S postovanjem,
Milan
Nazad na vrh Ići dole
Ris
VIP
VIP

PočaljiNaslov: Tigar   Čet Jan 20, 2011 8:05 pm

MilanLaki ::
Izvini ti sto koristis hiljade nickova na forumu, da ti samo kazem par stvari, kada me vec stavljas da nemam izbora da ti ovo ne odgovorim.

Ja ne znam kakav je spam reci da je tigr jos dosta jeftin i da je jos dobra kupovina. Ja nisam uradio analizu jos uvek da kazem u dinar koja je cena ta granica, ali sam siguran da to nije ova cena od sada.

Ukoliko imas nesto protiv mojih pisanja na forumu, reci to ovako javno da te svi cuju. Ako hoces deaktiviraj mi i profil, nije problem, jer necu biti prvi kome bi se to desilo!
Toliko od mene,
S postovanjem,
Milan

Lepo sve manje starih dobrih forumasa ostaje.

EDIT: Kome se ne dopada, ne mora da piše. Ovde su svi dobrovoljno...
Admin
Nazad na vrh Ići dole
Ris
VIP
VIP

PočaljiNaslov: a   Ned Mar 06, 2011 10:06 am

Nebi voleo da za ceo belex prognoziram koika ce biti korekcija ali za AIKB mislim da cu docekati na 3500 i mozda ispod SJPt oko 900 vzas oko 500 AGBN vraca se gde je i bila duze vreme mozda i spod toga, TIGR 650 (ako jos nebude dokapa)
E ako me pitate zasto tako mislim iz 3 velika razloga: 1. Nemiri u Libiji koji se produbljuje, 2. Amercka berza je pregrejana i mora da dojde do korekcije, 3.I naj vaznije za nas je to sto ce novac se prelivati u narednom periodu u Hrvacku, nezaboravite da Hrvacka u Junu dobija kandituru za EU a kacije u gradjevinskom sekturu i jos dosta njih su podcenjene! mislim da je trenutno bolje kupovati akcije po Hrvackoj i cekati taj dan potpisivanja!
Nazad na vrh Ići dole
Sahbaz
Our family
Our  family

Broj poruka: 149
Datum upisa: 30.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Pon Mar 14, 2011 9:45 am

NIKKEI -6,18%
TOPIX -7,49%

Nisam jos izucio za vidovnjaka, ali mi se javlja da ce i kod nas da se trese. 99
Nazad na vrh Ići dole
Mitar
VIP
VIP

Broj poruka: 528
Datum upisa: 14.11.2007

PočaljiNaslov: x   Pon Mar 21, 2011 7:24 pm

TEMA: NIIS !
Ponuda ce nastaviti da se gomila a cena da klizi na dole...mislim da je ocigledno da nema dovoljno fondova koji mogu da pokupe ovoliku ponudu i da cena ide skoro sasvim sigurno na 400
Nazad na vrh Ići dole
Boby
VIP
VIP

Broj poruka: 943
Godina: 40
Datum upisa: 04.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Čet Apr 07, 2011 2:24 pm

SJPT
Novosadjanin007 ::
po mojim procenama ide soja u junu na 1300...a vec sad se zahuktava to se vidi iz ponude....aj sad budi pametan...a od septembra ide na 2000 do objave novih rezultata...e sad slovenac reci tvoje pretpostavke, ko sta kako gde i koliko ce da ide!!!
Auuu, zemljace,ovakav optimizam...FASCINIRAN SAM,ali od toga nece biti nist...
Nazad na vrh Ići dole
Novosadjanin007
Member
Member

Broj poruka: 691
Godina: 35
Datum upisa: 06.12.2010

PočaljiNaslov: x   Čet Apr 07, 2011 2:43 pm

Boby ::
Novosadjanine,imam je i ja,ne zelis ti vise od mene da to poraste,ali malo mi je preambiciozno

ma opusteno, takav sam i uspem....gde zakoracim!!!
Nazad na vrh Ići dole
MPbosko
Just looking
Just looking

Broj poruka: 5
Datum upisa: 08.04.2011

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Pon Apr 11, 2011 1:06 pm

Da li se desava nesto novo u vezi BAS-a?
Vidim akcijama se trguje a ni grad ni rukovodstvo ne reaguje na to.
Da li je to grad pogazio svoju rec kao i u ostalim privatizacijama?
Kome rukovodstvo BAS-a uredjuje eksterijer stanice ili se trose pare kojih nema da bi se firma jos vise obezvredila?
Nazad na vrh Ići dole
Lord Stem
Still learning
Still learning

Broj poruka: 87
Datum upisa: 11.12.2010

PočaljiNaslov: z   Pon Apr 11, 2011 3:48 pm

Prema mojim saznanjima koja potiču iz BAS-a, ponuda grada Beograda se očekuje krajem juna.
Zaposleni su obavešteni o ponudi koja treba da bude aktuelna od strane Grada pomenutog meseca, ali i saglasnosti zaposlenih da bude nešto niža od pominjanih 40 eura jer dobijaju poslodvca sa kojim ne moraju da brinu o otpuštanju radnika.
Koliko mi je poznato, Grad mora da podigne kredit kod banke na kraći vremenski period i da se u buđetu nađe prostora za datu investiciju.
To neće biti nikakav problem, jer ako Grad plati malim akcionarima predviđenih 30 eura po akciji malim akcionarima , suma od 5,5 mil eura je za grad Beograd "skromna " stavka.
Šta oni za tu " sitnu " kintu dobijaju da više i ne pišemo.
Zaposleni će dobiti i novac i zadržati svoja radna mesta.
Nazad na vrh Ići dole
MPbosko
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Uto Apr 12, 2011 11:08 pm

Postovani Lorde ponuda grada treba da stigne kako su oni rekli za 3-4meseca od 17.01.2011. kada je bila konferencija za stampu u Media centru.
Nazad na vrh Ići dole
Lord Stem
Still learning
Still learning

Broj poruka: 87
Datum upisa: 11.12.2010

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Sre Apr 13, 2011 8:24 am

Otprilike da Grad neće u tom periodu i izaći sa ponudom.
Mesec dana više manje.
U svim medijima funkcioneri Grada govore o zaštiti preduzeća koje je od vitalong značaja za Grad i državu kao i zaštiti odrednice Beograd koji nosu u svom imenu.
Ja bih opet ponovio, da njima ne treba nova obaveza na vratu, nego sjajno preduzeće puno keša sa monopolom i nekretninama. Idealna stvar za udomljavaje partiskih drugova i mogućnosti za lični profit.
Sigurno je, da bez međunarodnog tendera " zlatna koka " otići za male pare !
Nazad na vrh Ići dole
MPbosko
Just looking
Just looking

PočaljiNaslov: Re: Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!   Sre Apr 13, 2011 9:59 am

Da ce otici za male pare to je sigurno ali pitanje je kome jer partiski drugovi mogu da se udome i u privatnoj firmi po sistemu usluga za uslugu. Ovo kazem iz razloga sto prodaja akcija na berzi vrlo dobro ide a kupac je KOMERCIJALNA BANKA-KASTODI investicioni fond koji obavlja poslove za racun drugih firmi sto u ovom slucaju moze biti DAMJAN doo i sta onda. Nakupi ce se brzo 11%akcija u vlasnistvu KASTODI i onda ostaje samo da drzava svoj paket akcija pusti u novu prodaju i eto ulaska na mala vrata da mnogi nece ni biti svesni sta ih je snaslo. U tom slucaju kao sto sam vec rekao usluga za uslugu,opet ce biti dobro partiskim drugovima ali ne i radnicima od kojih se vecina nece tu zadrzati. A tu se onda nastavlja rast stope nezaposlenosti. Molim vas ispravite me ako nisam upravu. Pozdrav
Nazad na vrh Ići dole

Kod NOVIH vidovnjaka - MilanLaki & Ris!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Similar topics

-
» KK FMP 2010/2011
» Sastanak u Pinku 19.10.2009.
» KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
BELEX Club :: SVE I SVAŠTA-