BELEX Club

Ekonomski Forum

PrijemPortalliFAQ - Često Postavljana PitanjaTražiRegistruj sePristupi

Delite | 

Kako uloziti pametno 10.000 evra

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
pepeljuga21veka
Our family
Our  family

Broj poruka: 139
Godina: 40
Datum upisa: 12.01.2009

PočaljiNaslov: Kako uloziti pametno 10.000 evra   Pet Mar 12, 2010 10:45 pm

Ako uzmem kredit?

Resili da me ubace za kredit, a ja ne vidim nista drugo sem proizvodnju eko hrane :)
KOji su rizici, i da li da uopste to i uradim scratch
Hvala
Nazad na vrh Ići dole
http://www.pepeljuga21veka.org.rs
Kupi akcije
VIP
VIP

Broj poruka: 386
Datum upisa: 09.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Kako uloziti pametno 10.000 evra   Sub Mar 13, 2010 10:01 am

kako mogu da rese da te ubace za kredit?
proizvodnja eko hrana je dobra ideja, a ako imas varijantu da to plasiras ni proizvodnja papirnih kesa nije losa (pocetni troskovi su nesto jaci od 10.000,00 evra, za 30-40%)
Nazad na vrh Ići dole
pepeljuga21veka
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Kako uloziti pametno 10.000 evra   Sub Mar 13, 2010 11:45 am

Verovatno da je neko video moju zelju i volju i resenost da volim da radim, a ne da sedim i da se predajem, to je odgovor, kako su neki resili da mi zavrse kredit na 5 godina.

Razmisljam o hrani, eko hrani, samim tim sto ce biti mesovito preduzece, znaci ino partner , mislim da je to najbolja odluka, jer vec sad dok samo traju dogovori sta i kako, imamo par proizvoda koji bi bili novi na nasem trzistu, sem onoga sto bi ovde proizvodili.I mislim da po nekim prvim proracunima, 10.000 je mnogo, ali ne moze manje po ovim uslovima,koje sam dobila kao predlog .

Proizvodnja jeste spas, za nasu privredu i jako sam zagrejana za ovu ideju.Papirne kese mi nisu toliko inspirativne,i kreativne, a hrana je cudo.
Hvala na predlogu u svakom slucaju, plasiranje je reseno pitanje,tako smo i dosli do toga zasto ne bih onda ponudila trzistu pravi proizvod.
Nazad na vrh Ići dole
Lilihip
VIP
VIP

Broj poruka: 738
Godina: 36
Datum upisa: 14.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Kako uloziti pametno 10.000 evra   Sub Mar 13, 2010 6:42 pm

Ma svalis sve u dve tri likvidne hartije i ili ces bez motike za 5 godina vratiti kredit i zaraditi, ili ces pak gubiti zivce kao i svi mi :)

Pitate se gde je tu ekologija, pa ne trosis energente i ceo posao je potpuno ekoloski prihvatljiv, a ako se berza strmekne nalozi se mogu koristiti i u wc-u :twisted:
Nazad na vrh Ići dole
pepeljuga21veka
Our family
Our  family

PočaljiNaslov: Re: Kako uloziti pametno 10.000 evra   Sub Mar 13, 2010 10:25 pm

Dobro, jesam se nasmejala,jer je odgovor duhovit, ali mislim da je tema postavljena da cujem par dobrih odgovora, ne verujem da je jako smesno da se berza poremeti pa da se papir koristi za potrebe wc/a
Nazad na vrh Ići dole
Dnenad85
VIP
VIP

Broj poruka: 374
Godina: 26
Datum upisa: 28.01.2010

PočaljiNaslov: Re: Kako uloziti pametno 10.000 evra   Pon Mar 15, 2010 5:32 pm

otkup i skladistenje i eventualno reciklaza raznih vrsta ulja.npr motorno..itd,to je posao koji ce tek doziveti ekspanziju za koju godinu.a koji je razlog da ne budes medju prvima?
Nazad na vrh Ići dole
Toplica
Still learning
Still learning

Broj poruka: 44
Datum upisa: 17.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kako uloziti pametno 10.000 evra   Pon Nov 14, 2011 11:38 pm

Sve u zavisnosti ko sta voli, ako volis prirodu najbolje je kupiti imanje i poceti sa stadom ovaca ili koza to je jako profitabilno. Uzgoj lekovitog bilja, za taj novac se moze kupiti puno zemlje koja zadovoljava kvalitet za uzgoj lekovitog bilja , seme i sadnice se takodje mogu nabaviti za iste pare + napraviti skladiste od dasaka pokriveno za susenje bilja.
Za gradske varijante biznisa ovo su male pare, veliki broj masina prelazi 10 pa i 15 000 evra + repromaterijal - jedino nabaviti masinu za pakovanje secera... i pakovati na manje ona je oko 5 000 evra , a ostane para za robu.
Nazad na vrh Ići dole

Kako uloziti pametno 10.000 evra

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Similar topics

-
» 24. Kako nas MOi FSOVO obmanjuje
» kako zivi taxista u novom sadu i radi
» KK Crvena zvezda 2010/2011 - 1. deo
» Pohvale, kritike, predlozi...
» Mirko Kovač 18.01.2011.

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu